Ledig dag :)

Jag vaknade rätt sent idag, eller ja, jag vaknade första gången vid 09, men då skulle jag bara ligga o dra mig en stund, vilket slutade med att jag sov till klockan 13 :P Men vad gör det då man ändå är ledig och inte har några planer för dagen :)
Jag tror att jag bara ska ta det lugnt och vila upp mig idag, sedan väntar ju 6 dagars arbete, dock är jag lite sugen att gå på bio i kväll, så jag ska kolla med lite folk om det är någon som vill åka till Sundsvall för att gå på bio..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kanske det blir en tur till affären, den som lever få se :P

Tjena :D

Ursäkta att jag inte har bloggat i kväll, men jag glömde totalt av det, haha, ja så det kan bli :P
Har jobbat 12:45-21:15 idag, skönt pass då man vart ledig hela helgen, nu så är jag ledig i morgon för att sedan jobba resten av veckan inkl helgen, ska bli rätt skönt iaf, kommer ju jobba med sköna personer i helgen, bla Kevin och Jörgen, så det ser jag fram emot :)
Nu i kväll så har jag kollat på Big Brother, efter det så tvingade jag mig ut på en liten lätt kvällspromenad, vart dock inte så långt, men det får duga:
Nu så ska jag bara sitta och ta det lugnt och varva ner innan det är dags att sova, skönt dock att man inte behöver vakna till någon klocka i morgon bitti ;)
Sov gott alla läsare.

Åter till vardagen..

Nu har jag haft en underbar helg med Sandra, men den gick fort, tiden brukar ju rusa fram då man har roligt.
Nu har jag precis vaknat iaf, sitter o grundar med lite kaffe så kanske man blir männiksa snart :P Just nu längtar jag bara tills min Iphone4 kommer, vet dock inte varför, den funkar ju på samma sätt som 3an, men det kan ju vara skönt med en fullt fungerande telefon, men det som väntar på nått gott väntar ju aldrig för länge sägs det ju, vilket är helt fel enligt mig ;)
Idag blir det jobb 12:45-21:15 sedan är jag ledig i morgon, sen jobbar jag heeeeela veckan lång :) Ska bli skönt att jobba helg, då har man en anledning till att inte gå ut liksom :)
Aja, nu ska jag duscha, återkommer senare

Dagens middag :)

img_8389 (MMS)

Dagens middag :)


Ja det var den telefonen..

Nu ska min Iphone3 få gå i graven, det är lite deffekter på den, och nu när knappen som man gör telefonen ljudlös på slutade fungera, ja då fick jag nog, då beställde jag en Iphone4 istället, så den kommer någon gång under nästa vecka :D

Bakis bakis bakis...

Igår så vart det ju som sagt utgång..
Idag har jag legat på soffan hela dagen, käkat pizza och kollat på tv. Jonas var precis upp och hämtade sandra så jag passade på att åka med dom till affären. Har handlat lite grejer så jag kan göra en sallad sedan, har även köpt jordgubbar som snart ska avnjutas ;)
Nu ska jag städa av lite här, återkommer lite senare.

Bakisdag i soffan!

img_7763 (MMS)

Bakisdag i soffan!


:D

img_8585 (MMS)

:D


Full? Javisst :)

Full? Javisst :)


Yeeeeahpp

img_3536 (MMS)

Yeeeeahpp


Ja o Linda

img_2445 (MMS)

Ja o Linda


;)

img_8945 (MMS)

;)


Redo för krogen!

img_8817 (MMS)

Redo för krogen!


Ansiktsmask!!

img_4036 (MMS)

Ansiktsmask!!


Jag är inte flintskallig!

img_7228 (MMS)

Vissa tjatar ju om att jag är flintskallig, men här kommer beviset på att jag inte är det, ska ni * Snacka skit * så kan ni ju skriva nått som är sant ist ;)


Jag har gjort drinkar!

img_3203 (MMS)

Jag har gjort drinkar!


Just nu! Inför krogen

img_9909 (MMS)

Just nu! Inför krogen


Just nu!

img_3983 (MMS)

Just nu!


God morgon härliga lördag.. :D

Nu har vi precis vaknat här hemma, sandra ligger i soffan o leker med sin telefon och jag sitter vid datorn och bloggar :D
Strax ska jag sparka upp henne så vi kan göra oss klara gör en dag på stan, vi ska shoppa lite, gå på bolaget osv osv :P
I kväll blir det party, och man vet ju aldrig hur det kan sluta då jag och sandra ska ut :P brukar bli kul men man brukar bli väldigt full, men jag ser fram emot denna kvällen :D
Nu har jag inte tid att sitta här, återkommer senare idag

The bitch is sleeping ;)

img_7367 (MMS)

The bitch is sleeping ;)


Kissie på sjukhus, oväntat? NOT. Rätt åt dig..

Nu får du själv se vilka effekter ditt hetsbantande samt alla prepparat du stoppar i kroppen har..

Kissie till sjukhus efter krampanfall

 

Alexandra Nilsson, 20, driver en av Sveriges största bloggar under namnet Kissie. På fredagen drabbades hon av ett krampanfall mitt under shoppingrusningen på Drottninggatan i Stockholm.

– Hon satt på en bänk när vi kom förbi, sedan föll hon ihop och det såg ut som ett epilepsianfall. Hon blev stel som en pinne och krampade och skakade, säger ett vittne till Aftonbladet.

 

En minuts anfall

Snabbt samlades många runt bloggaren och höll i henne under anfallet som pågick i en dryg minut. Enligt vittnet skakade hon hela tiden.

Kissie var under anfallet medvetslös, men vaknade sedan till, rejält omtöcknad.

– Hon försökte att resa sig och undrade vad som hänt, men folk sa åt henne att fortsätta ligga ner, säger vittnet som ringde efter ambulansen.

Samtalet till SOS Alarm om att en yngre kvinna ramlat ihop på Drottninggatan, med kramper, kom vid 14.42.

– Hon var inte kontaktbar, men andades. Hon fick följa med i ambulansen till sjukhus, säger Rasmus Rasmussen, driftsledare på SOS Alarm i Stockholm.

När ambulansen kom hade hon vaknat till och kunde svara på vad hon hette. Ambulanspersonalen bad alla som samlats runt Kissie att flytta på sig.

– Hon bara stirrade rakt ut. Jag såg från början att det var hon, kände igen henne från bloggen, säger ett annat vittne.

 

Bloggade från sjukhus

Under fredagskvällen bloggade Kissie själv från sjukhuset, och lade ut bilder på sin arm där en kateter har satts fast.

”Hej, ligger inlagd på sjukhus över natten. Uppdaterar imårn.”, skriver hon.

Den skandalomsusade bloggaren har flera gånger uppmärksammats i medier och fått kritik för att uppmana till en ohälsosam kroppssyn. Hon har också hotat en journalist på Nyheter24 för att han skrivit att hon delat ut propaganda för Nationalsocialistisk front.

 

Källa: aftonbladet


FAAAAAN!!!

Det sket sig med dessa byxor. Köpte samma storlek som jag alltid har i jeans, och eftersom att dessa var samma märke som jag redan har andra par i så trodde jag att det var samma liksom, men inte då, HUR mkt för stora som helst...

Just nu

img_8707 (MMS)

Just nu


Tröttis..

Ja det kan man ju säga att jag är, men det gör ingenting, för i kväll kommer Sandra hit :)
Regnar gör det ute, men det gör heller ingenting, Sandra kommer ju i kväll, med andra ord så kan inget förstöra denna dagen :)
Har precis vaknat och nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och ska snart ta o hoppa in i duschen för att göra mig klar för veckans sista jobbpass :)
Jag jobbar till 18:15, men jag lär sitta och vänta på jobbet på sandra som kommer runt 20, vi ska sola så jag ser ingen anledning att jag ska gå hem och sedan tillbaka till stan.
Jaja, nu ska jag fixa till mig, återkommer i kväll.
Blir det en favorit i repris i helgen kanske? den som lever får se :P




Så där ja..

Då var ännu en dag avklarad, dvs en dag närmare helg och utgång :D
Satt precis och kollade på du är vad du äter, det är inte alls lika roligt att se längre då jag har fått veta av en som känner en som vart med vilket fusk det är med allt, orkar inte gå in på allt, men den totala tiden som dom får köra är mellan 12-14 veckor, inte åtta som på tv, dom blir uppmanade/tvingade till att fuska, säkerligen för att få bra tv, men iaf så försvann halva grejen med att titta på det.
Aja, nu är det jägarna på tv som jag ska kolla på, sedan är det Big brother och sedan är det god natt för min del.
Såg att jeansen sorterades i ånge i morse, så jag ber till gud att jag får dom i morgon, annars måste jag snabbt komma på andra kläder som jag ska ha på lördag.

God morgon...

Eller ja, det var det klockan 07 för mig, tänkte att jag skulle kliva upp tidigt så jag kan somna i kväll då jag ska upp tidigt på fredag med. Dom kommer ju få en chock dom som jobbar över att se mig där 08:45, jag byter ju alltid bort mina dagpass till kvällspass.
Jag är ju liksom en kväll/nattmänniska som gillar att sova på morgonen och kunna vara vaken till långt in på nattan, då mår jag som bäst :P
Men nu ska jag hoppa in i duschen, frågan är om det blir shorts idag? det ser lovande ut ute iaf. Ska fundera på det medans jag duschar ;)

Just ja...

Jag är så sjukt irriterad över en sak, för två veckor sedan beställde jag dessa jeans som jag hade tänkt att ha på mig i helgen då vi ska gå ut, men dom skickades inte förrän igår, så jag hoppas för allt i världen att jag hinner få dom senast fredag, annars får jag fan spunk :P


Då var denna dagen gjord..

Nu är det ännu en dag närmare helgen..
På fredag så kommer Sandra Isaksson upp, blir lite god mat, shopping, mys och utgång. Det ser jag verkligen fram emot då jag bara har hunnit träffa henne som hastigast då jag vart ner till Sundsvall, men nu får jag spendera en hel helg tillsammans med henne, ska bli superkul :D
Nu har jag faktiskt köpt mig lite lösgodis som ska avnjutas till dagens avsnitt av Big Brother som börjar alldeles strax, sedan ska jag i vanlig ordning ringa till sandra och surra med henne som jag alltid gör då jag går min kvällsprommenad :) En trevlig liten rutin i vardagen :)
Aja, jag återkommer lite senare, ska fixa lite saker innan BB börjar. Klicka på bilden nedan för att komma till Sandras blogg..:)

Jag måste...

Jag måste köpa allergimedecin mot pollen innan jag börjar jobba, trotts att jag tagit sprutan i år så hjälper den inte fullt.
Just nu sitter man med rinnande näsa, kliande ögon, sjukt störigt, o det går inte att jobba då man e så, så nu lär jag skynda mig så ja hinner på apoteket, hörs lite senare ist. :)

Hemma...

Nu har en dag till gått på jobbet, helt sjukt att det redan är onsdag i morgon, dagarna går så segt men veckorna går ju så sjukt fort, får det liksom inte att gå ihop :p
Och i morgon kommer lönen, då kommer ju tiden att gå ännu fortare, tiden får gärna springa fram till vecka 29, men vecka 29 får gärna vara i evigheter, då ska jag till mitt favoritställe, ska till fåker med pappa, två av mina bröder och Michaela, vi brukar vara i en stuga där uppe en vecka över sommaren, eller ja, tre till fyra dagar, men in år slåt vi till med hela veckan. Det är så underbart där, allt är så tyst och avslappnande, man kan ligga på bryggan och sola, gå i shorts hela dagarna, fiska osv osv, finns liksom inga grannar :P
Detta är inte från stugan, men det är förra årets första dopp, snart är det dags igen :D





Dagens :)

img_6580 (MMS)

Dagens :)


God morgon, eller nått >.<

Jag är så trött på detta gråa vädret... NÄR SKA DET BLI SOMMARVÄDER??? Jag bara undrar liksom. Vill kunna gå i shorts nu, så trött på jeans så det finns inte.
Då kan man ju undra varför jag har beställt ett par? haha, ibland kör jag med dubbelmoral, jag är less på en sak, men ändå så köper jag mer :P
Lika är det med skor, jag är less på skor, men jag kan inte låta bli att handla mer, men nu ska jag sätta shoppingförbud på mig själv ett tag, eller det gäller from nästa måndag då Sandra kommer upp i helgen och då ska vi gå på stan en sväng :D
Nu ska jag förbereda mig inför ett arbetsdag, återkommer lite senare :)
Så här vill jag kunna sitta o ta min morgoncigg och mitt morgonkaffe, men nej nej!




Nu är det god natt....

Nu är jag så trött så jag höll på att somna med huvudet på databordet...
Kanske dags att sova då kanske :D
Sov så gott alla underbara läsare!

Jag verkligen älskar den :D

Jag vet att jag tjatar om denna, men jag måste bara säga att jag älskar den än :D

underbar helg :D

I helgen har jag varit i Sundsvall, därför jag varit lite dålig på att blogga :D
Jag har bott hemma hos Sandra och Kevin, osså lilla Miléa förstårs, vi har myst på hela helgen, ätit gott, gått promenader, myst med Miléa, kollat på tv och bara surrat på. Idag var jag med Kevin och skrev hyreskontrakt på en lägenhet i Härnösand, just nu är jag väldigt lycklig då två av dom bästa vännerna jag har ska flytta hit, jag kommer ju att kunna umgås så mycket mer med dom än vad jag gör nu :)
Sedan var jag och träffade Elle en sväng, vi var uppe på Norra Berget och busade med Edwin, fikade och surrade lite, underbara Edwin, gud vad jag har saknat dig din underbara lilla knodd, du gör mig så lycklig då jag träffar dig :)
Här är lite bilder på mig och Edwin från helgen:







Osså här kommer underbart fina Miléa:





snabbinlägg...

Idag har jag träffat Elle, Peter och Edwin. Vi var uppe på Norra berget och busade, fikade lite och surrade, sjukt vad grabben blivit stor :) Underbara lilla Edwin :)
Sen kom jag hem och jag och Kevin gick och handlade för dagens middag, nu ligger vi framför tv:n hela bunten..
Just nu är livet bra underbart, och underbarare blir det då dom flyttar till hsand :)

Promenad :)

Jag, Kevin, Sandra och lilla Miléa tog en promenad till Coop för att inhandla lite mat och gott inför kvällen..
Det vart kött med pommes skruvar, sandra åt kyckling och ris :) Sedan åt vi en glass på vägen hem och bara surrade och mådde bra i solen :)
Just nu sitter vi och tittar på Talang, jag har liksom inte hängt med från början så jag vet ju inte så mkt om dom tävlande, annat än att dom är duktiga :)
Aja, ska vara lite social med dom andra, återkommer kanske senare

Äntligen :D

Nu sitter jag hemma hos Sandra och Kevin...
Jag sitter här och bloggar och håller koll på lilla Miléa medans sandra och kevin tar en dusch, det är så roligt att hon ser annorlunda ut nu än första gången jag såg henne, men barn ändrar ju utseénde fort, men hon är ju världens sötaste iaf :)
Jag fick en glad nyhet idag, två personer som betyder mkt för mig ska flytta till härnösand, vill inte säga vilka än förrän dom har kommit ut med det själv, men världens lyckligaste just nu, det är jag det  :D

Nystädat...

Ja nu har jag städat, duschat och har även packat inför min weekend i Sundsvall..
Nu sitter jag och väntar på att mamma och dom andra ska komma, dom åkte för typ 40 min sedan så dom borde vara här vilken minut som helst, förklarade vägen för mamma igår, och hon tror att hon kommer hitta på en gång.
Nu kommer dom

Nu ska man bli trött..

Hur det nu ska gå till...
Sitter ju liksom och är svinpigg nu, ska upp senast klockan 09 i morgon, måste städa och duscha innan mamma, mammas kille, peter och michaela kommer upp.
Inte för att det är skitigt här, men jag har ju städmani så det måste vara kliniskt då jag tar hem folk, sjukt, ja kanske, bra? eventuellt..
Efter det så ska vi fara en sväng på Dollar Store, dom måste ju liksom passa på när dom har chansen liksom :) Sedan ska jag åka med dom ner till Sundsvall då jag ska spendera helgen med Sandra och Kevin, osså lilla Miléa :) Ska även träffa Elleonora med och busa lite med Edwin i lekparken, det ser jag verkligen fram emot. Annars så ska jag vara ta det lugnt i helgen och bara vila upp mig :)
Hoppas på att jag får dessa till veckan som jag har beställt...




Jonas svarar!

Bög om Till alla Kissielovers.....:
Hahaha din mobbade bög! Väx upp, tryck inte ner andra! Jag brukar inte skriva såhär, men de är sånna som du som borde dö! Du är ung och flintskallig!? Hur går de ihop?? Måste vara för du har hiv!

Jadu, tänk om du ens kände mig lite! Mobbad bög, kanske dom som är homofober skulle mobba en bög, vad vet jag, har inte såna människor i min närhet.
Hur du kan sitta och önska livet ur en person, ja det får stå för dig, hur du nu har samvete till dig, och sedan är jag inte flintskallig, skillnad på snaggad och flintskallig, problem med svenska språket? Finns kurser, svenska för nybörjare tror jag den heter, och nej, jag har inte HIV...

Men med den där kommentaren skulle jag kunna anmäla dig på dessa punkter:
1. Hets mot folkgrupp.
2. Olaga hot.
3. Personangrepp.

Men nä, jag skulle inte ens tillåta mig själv att smutsa ner mina perfekta händer för att göra en anmälan, räcker med att jag vet vem du är :)

Är du verkligen 27?

Ja den frågan får jag ofta då folk brukar tro att jag är mellan 20-23, men idag fick jag en kommentar i bloggen att jag inte beter mig som 27 :)
NÄ jag gör ju inte det, det är för att jag känner mig inte som 27 heller, jag känner mig som en liten fjortis och man är ju inte äldre än vad man gör sig. Och om folk tror att jag är mellan 20-23, ja då har jag lyckas.¨
Så när du anonyma människa kommenterar att jag inte beter mig som 27, ja det tar jag som en komplimang och inte som någon negativt :D så det tackar jag för :)
Nu tar jag på mig onepiecen och ser lite på tv...






Till alla Kissielovers.....

Till alla er som bara älskar kissie och alla dumma idiotiska saker hon gör:
............../??/)............(\?`\
............/....//..............\\....\
.........../....//................\\....\
...../??/..../??\.........../?`\....\?`\
.././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\
(..(....(....(..../.)..)......(..(.\....)....)....)
.\................\/.../....\...\/................/
..\................. /........\................../
....\..............(............)............../
;)

I natt har det regnat..

Ja de kan man verkligen säga, vaknade av ett dån, då var det regnet som smattra mot plåttaket som jag har på min balkong, gick upp och kollade och såg att det totalt forsade ner från taket, men det är ju iof bra att det kom en riktig regnskur, för nu lär allt damm och jävulskap vara borta från gatorna :D
Just nu så sitter jag och drivker kaffe, men jag lär nog hoppa in i dushen snart och göra mig klar för sista dagen på jobbet innan man är ledig i tre dagar.
I morgon åker jag till Sundsvall och blir kvar till måndag. Jag och Kevin börjar samtidigt då på måndag så jag gör honom sällskap upp då istället för att åka hem på måndagen :)
Jamen vi hörs senare, nu blir det dusch.

Ris eller ros?

Som ni ser så älskar jag att göra smileys då jag skriver :D Men det är många som klagar över att jag gör det, och många tycker att det är bra då det ser mer gladare ut ;)
Vad tycker du om dessa underbara symboler?

:) :P :O :D :(

Min nya morgonrock :)

img_4102 (MMS)

Min nya morgonrock :)


Onsdag..

Nu är det inte långt kvar tills man är tre dagar ledig, tre dagar som ska spenderas nere i svall med massa underbart folk.
På fredag kommer mamma upp en sväng, så jag kommer passa på att åka med henne ner till Sundsvall :D
Idag skiner faktiskt solen, måste kolla väderleksrapporten, kanske man ska inviga sommarskorna och shortsen idag? :)
Fast då lär man väl åka på en förkyldning eller nått annat roligt, och det känns inte som att jag har tid med det just nu, har så mkt roligt planerat den kommande tiden ;)
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, återkommer lite senare :D

BB GURKAN

Asså kan han bara packa sin väska och gå ut ur huset? han är så sur hela tiden så man blir bara irriterad av att kolla på honom...
Till helgen ska jag till Sundsvall och hälsa på Kevin och Sandra och lilla Mileá :D Jag är ledig i tre dagar, så jag tänker då inte vara i hsand och uggla :)
Nu börjar Big brother igen, återkommer lite senare :D

God morgon mina vänner :)

Regn, regn, regn...
Ja det är precis vad man möts av varje gång man tittar ut genom fönstret, ska det bli en regnig sommar så spyr jag, vill ha en kanon sommar, men det är väl för mkt begärt :(
Sovit dåligt har jag gjort med, låg och vred och vände mig i sängen i två timmar, sen vart jag less så jag bäddade på soffan och la mig där o kollade på tv istället, men då somna ja efter 10 min sedan vakna jag en gång i timmen, jag skyller fan mina sömnproblem på vädret...
Aja, nu ska jag duscha, sen ska jag jobba... hörs senare

Det blir en åttonde säsong :D

Skådespelarna i tv-serien "Desperate housewives" behöver inte vända på slantarna. Inför den åttonde säsongen har Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria och Marcia Cross förhandlat sig till närmare 2,7 miljoner kronor per avsnitt, skriver Aftonbladet. Det innebär en höjning från 1,9 miljoner kronor per avsnitt och gör skådisarna till de just nu bäst betalda amerikanska tv-kändisarna.
Källa: http://www.e24.se/makro/sverige/rekordlon-for-hemmafruarna_2743913.e24

SÅ jävla underbart att det blir en åttonde säsong :D hur dum är skaparen annars? han lär ju tjäna multum på denna serie :D



Snälla kollegor man har ;)


Tråkväder...

När ska det vara slut på detta eviga trista väder? det var sol några minuter mitt på dagen, men sedan så kom molnen tillbaka.
Har ju inte en tillstymelse av vår/sommarkänsla i kroppen :( det är liksom 15 dagar kvar tills det är sommar, JA tänk för att då är det 1a juni, och det är sommar enligt mig :D Men som det ser ut just nu så är det mer som höst ute :(
Men det ger väl med sig får jag hoppas.
Ännu en dag har passerat på jobbet och det gick väl som alltid, Man satt där och gjorde sitt liksom, mer kan man ju inte göra :)
Nu inväntar jag Big Brother och efter det så ska jag ringa Sandra Isaksson en sväng och även hinna med en promenad :)
Nu blir det soffan. Hörs hej...

Gud så skönt..

I natt har jag sovit den bästa natten på länge, inte så konstigt då det var nyvädrade kuddar och täcke och nytvättade sängkläder på det :D
Nu sitter jag och dricker en skvätt kaffe, strax så ska jag slänga mig in i duschen för att göra mig klar för jobb, hoppas det inte regna ute, se så ut iaf, men i värsta fall så får jag ta en taxi då :P

Skön dag :D

Fick ju som sagt sluta tidigare idag, då inser man ju att man har lite saker att göra, så idag har jag:
Solat
Handlat
Städat
Tvättat
Bäddat rent i sängen
Det är ju liksom såna saker som man måste leta efter luckor i vardagen för att hinna göra liksom, så därför är det skönt att få 6 timmar över, då hinner man :D
Nu sitter jag och pendlar mellan Big Brother och Hockey Vm, själv så håller jag inte på sverige, håller faktiskt på finland, varför? Jo, för att jag gör det helt enkelt..
Snart så är det dags för promenad, tänkte ta denna runda:D

Fick sluta tidigare idag :D

Så nu har jag varit och solat och handlat :D
Tänkte jag skulle ta en sväng med dammsugaren och passa på att torka golven, ska skura badrummet med, återkommer lite senare :D

Söndag..

Sov lite bättre i natt iaf, var ju dyngtrött då jag gick och la mig så jag somnade som en stock. Kollade på ESC finalen igår, kan ju säga att jag inte är nöjd med vinnaren, men att sverige kom på 3e plats känns ändå helt ok, om han iinte hade gjort missarna med kamrorna i början samt sjungit lite darrigt så kankse vi hade kunnat ta hem det hela. Kan ju säga att denna låten hade ju hellre fått vinna än den som gjorde det:)

Heja Sverige :D

Nu ska jag kolla när Eric Saade tar hem segern i ESC-Finalen :D

Sömnlös...

Ja näst intill iaf, har sovit och vaknat om vartannat, så jäva drygt, vette fan vad som har stört min nattsömn, men något är det iaf, tror jag ska möblera om in sovrummet eller nått, inte för att jag kan ha sängen på så många sätt men, får jag inte sova inatt så kommer jag lägga mig på soffan, det brukar ju hjälpa..
Aja, ska duscha nu sedan ska jag dra mig mot jobbet, hörs senare, då kommer jag förmodligen vara gladare än vad jag är nu, för då har jag hämtat ut paket med skor :D

Hemma igen...

Har verkligen haft det jättemysigt hemma hos Sandra och Kevin och deras lilla bebis Miléa, vi har typ legat i sängen sedan igår och pratat, tittat på Miléa som gör så sjukt söta miner i sömnen :) Alltid lika uppskattat från min sida att åka till Sandra och Kevin och bara få koppla av och enbart existera ett tag :)
I dag kom även Elle förbi för att kolla på underverket, det var jätteskönt att få träffa henne, har inte sett henne på månader typ :)
Sedan kom Sandra Isakssons kille och hämtade mig, jag kollade könen på deras kattungar, det var fyra flickor denna gången :D Sedan så satt vi och surra lite innan jag och Sandra gick ner på stan och solade :) Nu har jag precis kommit hem och ska ta och sova, klockan ringer 06 i morgon, dvs om 6 timmar, så det kan ju vara läge för lite sömn :) avslutar detta inlägg med att lägga upp en bild på en av dom sötaste bebisar jag någonsin sett, lilla Miléa :)
Ursäkta kvalitén, Iphone är ju inte känd för din kamera direkt ;)



Skön dag :D

Vaknade i morse av att vovven tuvalie stod och slickade mig i ansiktet, sedan gick jag in till kevin o sandra, kevin fixade frukost som vi satte i oss alla tre i sängen medans vi surrade på :) Sedan gjorde vi oss i ordning och jag och kevin tog bussen till affären och handlade middag, det vart potatis med kött och sås, verkligen jättegott, jag fixade kyckling med ris till sandra :) Just nu ligger jag bredvid en sovandes Miléa och passar henne medans sandra duschar och kevin kollar på hockey med kjell. Sen kommer sandra isaksson och hennes kille och hämtar mig, ska hem till dom och kolla vilka kön det är på katterna :) sen blir det solning innan jag ska fara hem till hsand igen, synd att man jobbar i helgen, annars hade jag lätt stannar ett par dagar till :)

Lilla Miléa :)

Ja som ni vet så fick ju två av mina närmsta och bästa vänner barn för en vecka sedan. Kevin och Sandra är väldigt speciella människor för mig, Kevin har jag känt sedan urminnes tider och Sandra har jag känt typ i ett och ett halvt år ( visst är det så Sandra? ) men trots denna relativt korta tid som jag känt Sandra så har vi ändå kommit varandra nära, känns som att vi ändå vet så mycket om varandra då vi har bott i hop alla tre liksom. I och med att dom är så pass speciella för mig, ja då blir deras underbara lilla dotter också speciell för mig. Jag har ju liksom vart med under graviditeten, delat många funderingar med Sandra och vi har ju pratat mycket om hur allt kommer att bli då barnet väl kom och så, så den dagen jag fick veta att Miléa var född så vart jag alldeles varm i kroppen av lycka, jag vet ju hur mycket dom har längtat efter detta barn och lika så jag :) Idag efter jobbet så åkte jag ner till Sundsvall, började med att hämta en pizza som jag ringde och beställde då jag var på väg ner, sedan gick jag raka vägen till Kevin och Sandra. Jag kom innan för dörren och sa snabbt hej till hundarna, sedan gick jag raka vägen in i vardagsrummet och där satt Kevin med Miléa i knät:) när jag såg henne i verkligheten så här första gången och höll henne för första gången, ja då måste jag säga att man kan ju inte bli annat än rörd :) hon var ett helt perfekt barn, kände bara att detta barn ska jag beskydda och hjälpa med det jag kan, kommer inte att tillåta att något händer henne, aldrig någonsin :) Ser verkligen fram emot att se denna lilla flicka växa upp, få vara med och se allt som händer liksom :) Nu känner jag att mina ögon håller på att ramla ihop, ska ta och sova så man kommer upp tidigt i morgon, vill ju inte sova bort dagen :). All kärlek till er Sandra och Kevin <3

Torsdag :D

Asså det är verkligen helt sjukt att det redan är torsdag, nyss var det ju måndag liksom :) Men det positiva är att jag är ledig i morgon, då ska jag till Sundsvall och träffa sandra och kevin och deras dotter miléa :) det ska verkligen bli nice :)
Ska även förbi Sandra Isaksson en sväng med och kolla könen på henne kattungar :) jag är tydligen bäst på det :P
Just nu sitter jag och dricker kaffe och börjar få lite smått panik, jag börjar om 1 och en halv timme och jag har varken duscha eller klätt på mig än, har ju en liten promenad till jobbet med, så jag borde verkligen ta mig i kragen och komma igång nu.
Önskar alla en trevlig dag så återkommer jag senare :D

Tack för tipset...

Alicia om Kissie VS Karl-Alfred:
Alltså.. hon är ju smal på bilden.. om du visste något om kameror så brukar det bli större ju nämre du kommer.. :S

Då ska jag ta en bild på min penis och lägga upp här då, ska även ta den riktigt nära så det blir ännu större än vad den redan är, då kan jag ju säga att ja har världens störta penis då :P

Nu byter jag snart...

Börjar bli riktigt less på blogg.se nu kan jag säga, man ska vara glad om ens inlägg kommer upp inom en timme, om det ens kommer upp alls, kan dom liksom inte fixa sina databaser eller vad det nu är som är fel, sjukt störande kan jag säga...
Nåväl, nu har jag precis kommit hem iaf, kan ju säga att dagarna verkligen flyger fram, kändes som att jag bara vart ut med soporna, har knappt reagera över att jag vart på jobbet liksom :P
Men det är skönt på ett sätt, men om en månad så kan ju tiden få bromsa sig lite, annars kommer denna sommaren vara över med en klackspark, och det vill inte jag :(
Skulle lätt kunna flytta till Spanien eller något annat varm land under vinterhalvåret, men det är ju liksom inte bara att släppa allt och dra, det krävs ju en hel del planering och massa fix, men det känner jag inte att jag orkar med nu, lär inte göra det sen heller för den delen, är nog lite för bekväm av mig, så länge allt flyter på så är jag nöjd liksom :D
Aja, nu ska jag slänga mig på soffan en stund, men jag lär nog återkomma lite senare :D

Dagens outfit :)


God morgon :D

Snacka om att jag vart glad då jag vaknade, eller snarare det jag vaknade till, det small som bara den, och då insåg jag att det ÅSKAR :D jag fullkommligt älskar åska :D
I går kväll så slog jag på en Beckfilm som var slut runt 01:30, så då gick jag och la mig på en gång, somnade rätt så fort faktiskt, för en gångs skull :P
Nu har jag inte tid att sitta här så mycket mer, blir hämtad om en timme och får skjuts till jobbet, det regnar just nu rätt hårt ute, och jag är ju gjord av socker, så jag kan inte gå i regn :D
Knäpptes på min favoritplats förra sommaren :D

Följ mig även på Facebook...

Om du vill följa mig via facebook där du även kan se då jag har uppdatera min blogg, se mer bilder på mig eller hålla koll på vad jag gör för stunden så går det jättebra, bara att adda mig, Jonas Lindberg eller via min mail som jag har reggad där [email protected] :)




Sjukt onödig kommentar...

sixx om Kissie VS Karl-Alfred:
Jävla fjorrar... ni är förfan helt dumma i huvudet ser ni inte hur dåligt ps:ad den är? herrejesus vad korkade ni är! Ni ser väl på alla bilder som är tagna av pressen att hon inte är riktigt så smal som på sina egna bilder.

Hoppas ni dör allihopa.
Egentligen så har jag bara lust att radera denna kommentaren, men eftersom att jag har som princip att låta allt som skrivs vara kvar så gör jag inte det. Men det sista må ja ju säga var helt onödigt, du må ju ha ett himla träligt liv som ens kommer på tanken att skriva nått sånt..

Hemma :D

Nu är man hemma efter en underbar dag på jobbet, ja faktiskt, det har vart helt underbart idag :) Som jag sa i morse, i love my self idag :D
Just nu så sitter jag och väntar på att makaronerna ska bli klara, ska faktiskt unna mig det idag, inte så ofta jag äter onyttig mat, så idag är det syndens dag :P
Sedan blir det big brother :)
Ska ju även hinna med en promenad som jag alltid gör på kvällstid :)

Passa på, fri frakt :D


Ska beställas :D

Jag är verkligen jättekräsen på jeans, men nu har jag hittat två par som jag verkligen ska beställa, ska fundera på dom under dagen, dom är lite kostsamma, men vad gör det för ett par snygga jeans liksom :)
Dom hamnar nog i köpkorgen i kväll :D

Tisdag :D

Ja, då är man en dag närmare ledighet då, eller vänta nu, jag är ju enbart ledig fredag denna vecka, sedan jobbar hela veckan annars :P
På fredag ska jag åka ner till Sundsvall till Kevin och Sandra och hälsa på dom och Miléa :D osså hundarna förstårs :)
Just nu sitter jag och dricker kaffe, strax ska jag gå ut och ta en rök och sedan ska man försöka fixa ett utseénde för dagen ;)
Men jag hinner inte sitta här mer, återkommer lite senare :D

Någon som är sugen?

img_1034 (MMS)

Någon som är sugen?


Desperate Housewives :D

Såg att det nyaste avsnittet av min favoritserie har kommit idag, så nu ska man kolla på det, veckans höjdpunkt kan jag säga :D


Premiär :D

Japp, i morse så kunden man äntligen gå i bara t-shirt till jobbet, eller ja, jag hade givetvis skor och byxor med, men det fattar ni nog ;)
Det var verkligen asvarmt ute, helt insane liksom :D
Som ni märker så uppdaterar jag sällan dagtid, det har att göra med att när jag jobbar så hinner jag liksom inte uppdatera, även om jag skulle vilja. Så ni vet att jag kommer uppdatera mest på morgonen och kvällen ;)
Nu blir det strax Big Brother, sedan har jag köpt hem morötter och gurka, så till BB så blir det stavar med dipp, nyttigt och bra, och som vanligt så skar man ju upp för mkt, kommer inte ens att få i mig hälften, men då är det bara att kasta, blir ju inget gott om man spara heller liksom :D
Nu nu blir det tv, återkommer senare!

Sömnlös natt..

Varför ska det alltid vara så svårt att sova natten till måndagar?
Det spelar liksom ingen roll att jag var huuuur trött som helst då jag skulle sova, jag vart aspigg då jag la mig i sängen, jag gav upp efter tre timmar, bäddade på soffan istället och kollade på tv, lyckades då somna efter ca en timme, så det har blivit ca 4 timmars sömn i natt, bättre än inget iaf :)
Idag är det helt sjukt väder, kollar nu klockan halv tio på morgonen och ser att jag har 17 grader i skuggan och i solen strax över 30 grader :P
Skönt att sommaren äntligen är på väg :)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, fint väder eller inte, jag ska jobba idag ;) Återkommer lite senare under dagen.

Från igår :D

Denna bilden är sedan igår, kan ju säga att jag hade sjukt kul, men det kanske syns på bilden :)


Dagens outfit :)

Idag får den underbara Onepiecen och mina Ray-Ban solglasögon duga som outfit, orkar liksom inte ta på mig nått annat, sen får väl folk glo bäst dom vill då jag går ner på stan, men å andra sidan, dom är väl bara avundsjuka för att dom inte ens har någon Onepiece liksom ;)


God morgon :D

Idag är det söndag, och även om jag vart lite för full igår så mår jag faktiskt bra idag, trodde att jag skulle må sämre. :D
Idag ska jag när jag orkar ta och gå ner på stan och sola en sväng, kroppen har ju fått vila två dagar nu, höll på att få soleksem, så idag ska jag starta lite mjukt igen ;) Sedan ska jag gå på affären och köpa hem lite saker så jag kan göra en sallad, får se om det blir kyckling eller räksallad, inte bestämt mig än, men en sak är säker, det bli INGEN skräpmat idag iaf :)
Tänkte att jag skulle slänga mig på soffan och kolla på en Beckfilm för att mjukstarta denna dagen lite, känner inte att jag har vidare bråttom :)
Återkommer lite senare.

Wooow oh oh oh

Tja tje, en fuller o glaer jonas här :D
Fett med ös, medvetslös
Haft sjukt kul i kväll kan jag säga, mina ben kan inte sluta röra på sig :D
Nu ska jag sova, hörs i morgon, pööööööss på er mina underbara läsare :D

Partyjävlabrud

img_3466 (MMS)

Partyjävlabrud


Glajävla Lindis :D

img_3343 (MMS)

Glajävla Lindis :D


Sveparn :)

img_9071 (MMS)

Sveparn :)


Nu är man igång igen :D

DET BLIR PARTY I KVÄLL IGEN :p

Vad vore en utekväll för alla andra om inte jag skulle gå ut ;) Klart att man ska ut och roa sig själv och andra, så nu är det lite bråttom, måste duscha och rota fram lite kläder :D

Asså att folk orkar...

Jag brukar faktiskt gå in och läsa Kissies blogg ibland ska jag erkänna :P brukar även kunna lägga någon rolig kommentar ibland bara för att liksom :)
MEN, vad är det för fel på folk som ska spamma sönder hela hennes blogg? Förmodligen gör dom det för att få läsare, men då blir ju bara läsarna arga och går in på den som spamar´s blogg och lägger en elak kommentar.
Den som spamar får en läsare till sin blogg för att han vill att folk ska komma in och kommentera elakt bara för att få bra statistik liksom, hur patetiskt är inte det liksom ? :P
Jag skulle då aldrig sitta o spamma sönder hennes blogg för att få läsare, så sjukt omoget så det finns inte, men däremot har jag sett andra länka till mig där konstigt nog, brukar kunna hitta länkar till min blogg lite varstans, så det tackar jag för :). Jag har tillräckligt många läsare som det är utan att spamma , och fler blir ni :D
Loves alla mina läsare :D

Bakis bakis bakis

Behöver jag tillägga att jag är bakis idag?
Vart hämtad runt 16:30 i går av Tobias, då åkte vi hem till honom och började grunda lite inför kvällen. Vi satt o surra, lyssa på musik och garva åt lite youtubeklipp, runt 18:30 gick vi till bowlingen och mötte upp dom andra från jobbet och spelade bowling i en timme, drack lite öl o grejer :)
Efter det så for vi vidare till en lokal vi hade hyrt, där åt vi lite paj, pizza och sallad. Sedan kom det ett liveband som spelade för oss och hade även en tävling som mitt lag vann :D
Sedan spelade vi bara musik, drack och dansade.
Runt 23:30 så for vi vidare till stan och gick på krogen, det var väl sådär nere på stan, rätt lugnt så jag åkte hem runt halv två, då kände jag att jag var nöjd.
Men idag är det värre, så himla seg, jag ska vänta tills jag mår lite bättre så ska jag ta en promenad till affären och handla lite så man får i sig lite bakismat så att man blir som folk :)
Återkommer lite senare, ska slänga mig på soffan en stund

Fixar mig :D

Nu är det dags att börja fixa sig inför party :P
Det är som sagt teamfest i kväll, sedan blir det utgång, så nu ska jag hoppa in i duschen ;D i kväll blir det:
OCH

Fredag :D

Detta innebär att man är ledig i två dagar efter denna :D
I kväll ska vi ha teamfest med jobbet, så det blir lite bowling och god mat, sedan blir det fest med utgång på det, kommer att sitta fint efter en hård arbetsvecka ;)
Blir nog utgång i morgon med, har inte bestämt mig än, men har man haft det i åtanke så är det svårt att inte sätta som planerna i verket :)
Nu har jag klivit upp denna tid två dagar på raken, jag som alltid brukar kliva upp sent och börja sent, men jag var liksom tvungen, annars hade ja inte kunna vara med på festen i kväll, man vill ju inte missa en chans till att bli full o göra bort sig inför jobbet, hahah :P
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, börar jobba om en timme, så jag känner lite smått panik nu, ha en underbar fredag :D
Dagens skönthetstips, som funkar:


Jonas senaste tre åren..

Kan ju säga att man har ju haft en del utseénden och olika frisyrer och hårfärger genom åren, här kommer iaf en del av alla som jag haft :D
Vilken gillar ni bäst?



Jag har en förmåga som inte många har ;)

Jag kan nämnligen trolla, för en stund sedan så förvandlade jag både selleri och morötter till en skål med cheeseballs :D Det är det inte många som kan. Hur jag gjorde?
En trollkarln avslöjar inte sina triks ;)



Effektiv :D

Japp, det kan man ju säga att jag är. Fick Atf från jobbet klockan 13. Sedan dess har jag hunnit:
Sola.
Varit på systembolaget.
Handlat.
Städat.
Gått tillbaka till affären och köpt lysrör till badrummet
Det tycker jag är ganska bra gjort på så få timmar :D så nu ska jag unna mig en mysstund i soffan med lite selleri som tilltugg, kanske tar nån morot med ;)
Ska iaf ta och slänga på en Beckfilm, trotts att man har sett dom hundra ggr så kan man se dom igen, jag återkommer lite senare :D
Vilken är eran bästa Beckfilm? min är levande begravd!


Vad tycker ni om min gamla header? Bättre eller sämre än denna? :)



Grattis Kevin och Sandra :)

Fick ett sånt underbart besked i morse då jag klev upp :)
Två av dom mest fantastiska och underbaraste människor som jag känner har äntligen blivit föräldrar :D Jag är så glad för deras skull att det tot sprätter i kroppen på mig :) Kevin skickade en bild tidigare idag, och jag säger då det, huuuuuuga så liten och söt hon var :) Med dessa föräldrar så kommer hon att bli underbart vacker då hon blir stor :)
Stort grattis till er båda, när ni fått komma hem och landat så kommer jag ner och tittar och snosar på det lilla underverket :D

Gud så trött jag är :(

Att kliva upp denna tiden på morgonen är inte min grej, det har jag ju liksom sagt så många gånger så det borde ni ju veta om nu :)
Men men, det kan ju vara skönt att sluta jobba tidigt någon dag med, i natt så vred och vände jag på mig fram till halv två innan jag lyckades somna, men jag hoppas att ja kommer att somna bättre i kväll, ska ju som sagt upp samma tid i morgon.
Idag måste jag hinna på systemet efter jobbet, ska ju ut både fredag och lördag denna helg, sedan ska jag förbi och sola, shoppa lite kläder osv osv, så mkt jag måste göra så jag vet inte hur jag ens ska hinna med hälften ;) Men nu måste jag skynda mig så jag inte bli sen till jobbet, återkommer lite senare :D

Nu ska jag bli neger...

Nu har jag påbörjat min resa till att bli neger, man fick ju en bra grund då man var på ibiza, så nu ska jag fortsätta att pressa i solarium så man blir brun o fin inför sommaren ;)
Visst, folk säger att det är farligt att sola solarium, men hur mycket är det inte som är farligt liksom? Hellre sola solarium än att spruta in massa barbiedroger som kissie gör.
:P
Saknar denna hårfärg :D

Vad ska man tro?

Som ingen säkert har missat så är ju Bin laden död, men eftersom att ingen har sett den döda kroppen samt att dom har sänkt ner kroppen i havet så vet jag inte om jag kan lite på att han är död, det kan ju ha varit vad som helst i den där lådan dom sänkte ner, eller vad tror ni?
Tror ni att han är död?





Dagarna rusar fram :D

Känns som att det var igår jag kom hem från Ibiza, men det har snart gått tre dagar liksom, snart är det ju liksom helg igen :D
Jag längtar tills på fredag, då ska vi ha teamfest med jobbet, det blir lite bowling sedan har vi hyrt en lokal som vi kommer att vara i, där ska vi käka lite mat och dricka lite. Efter det så kommer det bli en sväng på krogen iaf :) Kommer att bli fiiint :P
Jag skulle dock behöva raka huvudet, men jag slog ju upp ett såg då jag var utomlands, det skulle behöva läka innan jag kör en rakapparat över huvudet, känns som att jag kommer att slita upp såret igen annanar :P
Nu ska jag ta o fixa lite kaffe innan det är dags att se på big brother :D
Återkommer lite senare
Btw, denna bil skulle jag vilja ha, jag är ju frälst i Audi :D vad har ni för märke som ni gillar bäst då?


Visst blir man glad?

Just nu är det så där varmt och mysigt i hela kroppen, jag riktigt njuter, jag är helt överlycklig. Jag gick in på Kissies blogg, vad får jag syn på? Jo detta :D


Förkyld?

Eller ja, det känns som att jag håller på att bli det iaf, en annan tänkte ju inte på då jag packade till resan att det hade kunna vart bra att ta med sig varma kläder som man kunde ta på sig då man kom tillbaka till sverige, så en annan kom till ett svinkallt stockholm i shorts och t-shirt... :)
Men å andra sidan, en liten förkyldning har ju ingen dött av.
Tur iaf att jag ska gå och slänga mig i solariet innan jag börjar jobba, få ligga där o drömma mig bort till varmare breddgrader, skulle lätt kunna åka utomlands typ nuuuu, på en gång. Någon som kan ta med sig mig i sitt handbagage?
Närå, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, återkommer senare..:)

Dags att säga god natt :)

Nu är det dags att knoppa, tänkte hinna förbi solariet innan jobbet i morgon, tänkte bättra på solbrännan samt bibehålla det man har lyckas bygga upp under Ibizaresan.
Så sjukt synd att man inte kan sola ute, det var ju så sjukt varmt o skönt i vårt avlånga land under påskhelgen, men vad hände sen liksom? Jo, det börja snöa igen, det är ju så man vill spy :(
Aja, jag säger god natt för idag, återkommer i morgon :)

Lite bilder från Ibiza...

Nu kommer några bilder från Ibiza, jag lägger upp fler sedan så fort jag får tag på den från andra som var med på resan :D

En stund efter att denna bilden togs så kom polisen, då var det bara att gå :D




Vi hittade ett roligt utegym :P


Jag blir så otroligt bra på bild då jag är full ;) haha



God morgon :D

Kan ju säga att det var helt underbart att få sova en natt i sin egna säng, samt att jag fick sova mer än 3 timmar som var snittet per natt i Ibiza, nu börjar man ju att bli som folk igen, Vet dock inte om jag har fått tillbaka min röst till 100 %, har liksom inte haft någon att prata med än, och jag  vägrar att prata med mig, sj, det känns så skumt :D
Nu sitter jag och dricker en god kopp kaffe, det är något jag har saknat på Ibiza, vet inte vad man kunde kalla det vi fick där, men det var då inte kaffe iaf, färgat vatten vad det typ :P
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan ska jag springa till jobbet och jobba lite, saknar faktiskt jobbet nu, har ju knappt jobbat nått dom senaste veckorna, så det ska bli nice :D Återkommer lite senare :)
Igår fick jag äntligen köpa dessa som tog slut dagen innan resan, mkt dålig planering av mig..



Vad gör jag? Nu kör jag... ;)

Nu har mina efterlängtade tabletter äntligen kommit, nu är det bara att köra, tänker dock inte tala om vad det är för tabletter, vill inte vara som kissie och uppmana andra till att stoppa i sig massa tabletter ;) Men äntligen säger ja bara :D

Kissie VS Karl-Alfred

Om man kollar på denna bilden på Kissie, ja då ser man hur tjocka hennes armar är egentligen då hon har glömt att retuschera underarmarna, denna bilden är ju nästan för uppenbar för att det ens ska vara troligt. Fattar inte hur hon tänker då hon gör sina extremt misslyckade retuscheringar, men är man falsk så är man falsk... kolla själva :)
Hon ser nästan ut som:

Tråkigt väder...

Snacka om att man ställer om sig fort, nu vart man van att kunna gå i shorts och t-shirt, nu idag då jag skulle gå till stan så var det jeans och jacka som gällde, svinkallt mildt sagt. Kollar ut genom fönstret nu, och vad ser jag? Jo, snön totalt vräker ner... Nu drar jag ner mina persienner och kollar på tv hela kvällen istället. Blir så less, ge mig sommar. Nu ska jag drömma mig tillbaka till Ibiza...

Man hinner inte mer än hem :D

img_8974 (MMS)

Man hinner inte mer än hem :D


Helt underbar Ibizaresa :D

Ja som sagt, nu är man hemma efter en fantastisk resa, känns dock lite vemodigt, vart underbart att lärt känna sina kollegor ifrån Malmö och Barcelona, man visste ju bara om att dom fanns liksom, men nu har man fått möjligheten att lära känna några av dessa fantastiska människor. Resan gick ut på att vi skulle utföra en tävling, The amazing race, Så redan då vi kom dit första dagen så har vi fått utföra massa uppgifter och utmaningar. Vi fick fotouppgifter samt att vi skulle besvara lite frågor, vi vart uppdelade i olika lag, det var mycket som gick ut på att söka information samt olika platser genom att fråga runt bland invånarna på ön, tänker inte gå in så mycket på själva tävlingen, men den var helt fantastisk då man fick se det mesta av Ibiza samt lära sig lite om öns historia. När vi klarade våra uppgifter så fick man ledtrådar som man behövde för att hitta pandoras ask som var gömd någonstans på ön, ledtrådarna ledde oss till en speciell plats där alla lag hade en gömd ledtråd i form av en sifferkombination som gick till ett hänglås på pandoras ask, när alla lag hade hitta den så fick vi öppna asken och därilåg inträdesbiljetter till en av Ibizas största nattklubbar, den dagen kostade det 70 euro att gå in där, vilket är rätt mkt pengar, men nu kom vi in gratis. Sedan var det mycket festa och vi hade verkligen skitkul allihopa. Man lärde verkligen känna alla, och jag måste ju säga att jag kommer verkligen sakna alla som var med på denna underbara resa. Mycket skratt och många roliga stunder har vi haft :D Har tagit enormt mycket bilder på naturen men dessvärre vart det inge partybilder, vilket jag ångar :(  Tänkte lägga upp lite bilder på hur det ser ut på ön:
och nu avslutar vi med årets semesterbild :D



Hemma igen..

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk resa :D
Tänker inte skriva om resan nu, utan det kommer jag göra senare ikväll, ska gå igenom alla bilder samt att jag måste packa upp, tvätta och springa lite ärenden. Ska även springa till affären en sväng och handla det nödvändigaste :D
Ville mest bara tala om att jag är hemma nu och att allt är bra, återkommer senare ikväll med mer detaljer om resan :D

RSS 2.0
plusikassan.se