Gott Nytt År....

Nu är jag hemma hos mamma, har precis ätit förrätten, nu håller dom på att förbereda varmrätten, blir potatisgrattäng och helstekt rostbiff.
Nu ska jag ta och hjälpa till lite, återkommer lite senare, eller i morgon..

Förrätten..

img_8701 (MMS)

Förrätten..


Flyttdax..

Nu är det klart, nu har jag skrivit på kontrakt på lägenheten samt gjort adressändring, så nu är det bara att invänta flyttdatum.
Fast anställning har jag fått på jobbet med, eller tillsvidare som det så fint heter. Nu har mitt liv verkligen tagit tvärvändning, och jag är lyckligare än någonsin, efter alla dessa svåra år, så ÄNTLIGEN har allt löst sig.
STORT tack till alla som har ställt upp så mkt för mig. Älskar er alla...

Mellandagsrea på Nelly.com. 70%


Då var julen över då....

Ja då är man hemma då efter dagens julfirande, så nu är det dags att hoppa i säng strax, börjar ju jobba 09:30 i morgon, men eftersom att det är en dryg bilfärd till jobbet så lär jag upp 07..
Aja, jag skriver mer i morgon

Ja jag lever...

Men det gjorde jag inte i går, jag var så dålig efter lördagen så jag var sängliggandes hela dagen. Nu är det tre dagar kvar till julafton typ dårå, jag har ingen som helst julkänsla i kroppen, men men, den kommer kanske på fredag då man kommer hem till mamma, det visar sig. Skönt att den kommer nu så att den är över sen, denna stress, usch.
Aja, ska sova nu ja, få mig lite riktig sömn..

Hallå gott folk!

Hallå hej! Wictoria här, gästbloggar lite i Jonas blogg.
Vi sitter här vid köksbordet & pimplar lite vin dagen till ära!Jonas har snart dragit i sig 1,5 liter mousserande vin & jag själv har dragit en flaska & ska in på ölen nu! Planerad utgång i Sundsvall stad om en timme eller två. Spelat Yatzy, många omgångar & Jonas har fått storstyrk vill jag lova! Hahaha!

Vad har ni för er då?

- Gå in på min blogg om ni har tråkigt denna lördagskväll - http://misswictoria.blogg.se

Onepiece...

Nu har jag beställt en OnePiece Jump In, äntligen... Använd rabattkod 003545 så får du 300 rabatt.

Snö snö snö,,,

Det finns som ingen hejd på det, de kommer bara mer o mer o mer..
Det är jobbigt att sopa bilen varje gång man ska ha den, kan han där uppe inte bara fatta att jag vill ha sommar, då slipper man alla tjocka kläder och alla äcklig snö..

I bland händer det som inte får hända...

Och idag hände det...
Vart lite förvånad då Wictoria kom hem runt 11 i morse, fråga vad hon gjorde hemma, då berättade hon att hon precis fått veta att hennes farbror dött :( Kändes så fel i det läget att åka i väg till jobbet, men hur mycket jag än ville va hemma så var jag tvungen att jobba, fast å andra sidan så tror jag nog att hon kanske kände att det var skönt att vara för sig själv ett tag. Men iaf liksom..
Så nu på kvällen då jag kom hem så bjöd jag henne på pizza som vi mumsa i oss till filmen PS I LOVE YOU som jag förövrig inte har sett, men den filmen tillhör en bland dom bästa filmerna jag har sett. Förövrig så åkte vi runt hela stan innan vi hitta en öppen pizzeria. Vi hittade en på södermalm, KUNG tänkte jag, så vi gick in. När vi läste menyn så kommer den som jobbar där och säger att dom har stängt. FEL ATT LÅSA DÖRREN DÅ????? Sista gången jag gick dit iaf, men som tur var så var Bite Line öppet, så det fick duga :) men det var gott kan jag lova. Så det vart en mysig stund framför tv:n.
Nu sitter jag och kikar runt lite innan jag sova.

Vet inte hur jag tänkte..

Min tidsuppfattning kan då aldrig funka som den ska. Idag börjar jag jobba 11:30 men var tvungen att vara på jobbet lite tidigare då Emil som åker med mig började 11:15, men asså, vi kom till jobbet 10:38, hur fan tänkte jag liksom. Antingen så måste jag börja sova längre på morgonen eller så måste jag lära mig att hålla hastigheten på väg till jobbet, det är sjukt att det går fortare att komma till jobbet på vinterna än på sommaren, det är lite skrämmande :P Aja, så länge jag håller mig på vägen så är jag nöjd iaf :)

vad gör ni som är lediga idag?

Så ont...

Jag vet inte vad som har hänt, men jag har så ont i högra delen av kroppen, har haft det ett tag nu, och ibland känner jag som ett tryck i halva huvudet, det gör liksom inte ont, det mer är en tryckande känsla, lite svårt att förklara. Sen är jag svagare i högerarmen och benet, och musklerna i högra delen av ryggen värker. Ska avvakta ett tag till, blir det inte bättre så gå jag till läkaren.
Aja, nu ska jag sova iaf.

I dag är det tydligen söndag..

Och jag vaknade för 10 minuter sedan, eller egentligen vaknade jag för 3 timmar sedan och jag skulle bara ligga kvar o dra mig i fem minuter.. Så det kan bli liksom.
Idag har jag typ inga planer, e sugen på att shoppa, men det får bli nästa vecka då jag blir rik igen, typ..
Nu är det ju inte så långt kvar till julafton, vad ska man ha på sig liksom? Börjar får lite smått panik, förut hade jag panik över att jag jobbade på julafton, nu när jag lyckades byta bort det passet, ja då har jag inget att ha på mig istället. Aja, det löser sig nog..

Lördag....

Vaknade i morse och vart lite brydd över vem som låg med mig i sängen, men efter en kort stund så kom jag på att jag hade ju lånat med mig elles hund Linux hem och att det var han som låg i sängen :)
Efter lite mys så klev vi upp och gick ut så han fick kissa, efter det så körde jag ett par tvättmaskiner.
For senare till Elle och lämnade tillbaka det lilla livet och passade på att busa lite med Edwin innan det var dags att fara ut till birsta och handla lite och hämta Wictoria och Pontus.
Så nu är jag hemma och W håller på med mat som snart ska förtäras, efter det så ska jag åka hem till Elle igen för lite mys framför tv:n och lite bus med Edwin igen :)

Jay - Låt kalla han det lilla äcklet...

Ja då gick Jay och vann idol, oturligt nog..
Han borde ha åkt ut redan då han vart ertappad på pissprovet. Enligt reglerna på tv4 så får inte Idoldeltagarna, eller någon annan heller för den delen vara drogpåverkad. Jay har under direktsändning vart drogpåverkad, VARFÖR i hela H*****E får han då vara kvar? varför skickades han inte hem? Hoppas Svenska folket är nöjda nu när ni har röstat fram en jävla knarkare. Vad sänder det för signaler till barn och ungdomar? Att det är ok att ta droger, för man vinner iaf.. INTE OK..

God morgon..

Nu sitter jag på jobbet då som vanligt.
Klev upp vid åtta i morse och körde Sandra till skolan ocn wictoria och Sofie till jobbet, sedan for jag hem och duschade och fixade mig inför en ny arbetsdag. For sedan vidare till mamma för att hämta posten ( jag måste adressändra) och sedan for jag vidare till jobbet. Här kommer jag att sitta till 19:15 i kväll sen blir det till att åka hem och sova då jag ska börja jobba 07:45 i morgon, hatar att börja den tiden men e de fredag så är det rätt skönt att gå hem tidigt.
Det lutar lite åt en utgång i helgen faktiskt, men jag har inte bestämt mig än, det visar sig :)

Nu ska jag ta och fokusera på jobbet, återkommer lite senare..


blir evetuellt en sväng  i denan underbara maskin i kväll :)


helt sjukt..

Nu är det liksom två dagar kvar innan det är helg, tyckte liksom att det var måndag igår :S aja, snart jul då iallafall :D
I morgon åker Kevin och Sandra till dalarna och kommer att vara borta huuuur länge som helst, kommer att sakna dom jääättemkt :( som tur är så är Wictoria hemma ett tag till innan hon drar iaf :)
Aja, ska sova nu ja för jag ska upp tidigt.. Hörs i morgon

Sista rasten..

Nu sitter jag på dagens sista rast på jobbet, sen ska jag köra på till 21:15 innan jag får gå hem. Då jag kommer hem ska jag hoppa i myskläder sen ska jag vrida mig av garv i hop med sandra då vi ska kolla på serien hjälp :D

Ringde och skulle få lite hjälp o fylla i skadeanmälan för att kunna skicka in datorn, då visar det sig att jag måste skicka med köpkontraktet och jag vet inte vart det är så jag har fått beställt ett, det kommer ta ca 3 veckor innan jag får hem det, så jag får ha en halvdann dator tills dess då :)

FRAKTFRITT PÅ NELLY.COM...PASSA PÅ!!


Just min tur...

Nu är ju fläkten på bilen bytt, men vad händer då? Jo, då ska datorn börja krångla, så nu måste jag skicka in skadeanmälan o sen skicka i väg den, TUR att det är gratis o laga den iaf, men jag bli så nedrans less på saker som inte funkar som dom ska..
Aja, nu är jag inte på humör o de e bäst att spara detta inlägg innan datorn dör...

Äntligen...

I morse klev jag upp tidigt och for till mamma och åt frukost, sedan for vi ut till birsta och hämtade MIN NYA FLÄKT TILL BILEN :D så nu efter tre veckors kyla och imma på rutorna så har jag en fungerande fläkt i bilen som ger mig både värme och klar sikt :)
Sedan for jag hem och hämtade Sandra, Kevin och Sofie för att ta en tur ut till Birsta igen, vi gick på H&M och jag hittade inte ett skit, vi gick på donken, teknikmagasinet, guldfynd och sedan Ica Maxi, just nu sitter jag och väntar på att vi ska gå och käka Pizza :)
Ska skynda på Kevin lite...

Mår som jag förtjänar...

I går var det då dags för årets julfest med jobbet, jag har under en tid tvekat på om jag skulle gå eller inte, men efter massa övervägande och påtryck från kollegor så kom jag fram till att jag skulle gå.
Kan ju säga att det var en av dom roligaste kvällarna i mitt liv, man var kung i baren och nu får man leva fattigt ett tag, men det var det värt, o fattig har jag vart förr så det är det minsta problemet, har ju en ny fläkt till bilen nu iaf :)
Så från att inte skulle gå på festen så var jag istället kvar sist av alla, jag var nog på topp 5 bland dom fullaste med, och nog på topp 3 bland dom som hade roligast. Fattar inte varför jag inte fick dansa på bordet? eller strippa?
Aja, nu ska jag vila en stund sedan ska jag åka o hämta kevin...
Temat var After Beach, därav simglasögonen som inte ens var mina :D



Vad ska man tro om detta då?

Ett piller om dagen kan bli en lösning för att skydda sig mot hiv. Det visar en ny studie som sajten Sentry.nu rapporterar om.I en ny studie som presenterats i New England Journal of Medicin, visar sig en antiviral medicin som används för att behandla redan hiv-positiva även se ut att kunna fungera i förebyggande syfte för icke smittade.
Studien med medlet Truvada är ett positivt steg menar forskarna, men det är inte dags att "kasta bort kondomen”.

Snart sovtime...

I morgon ska jag kliva upp 06 för att hinna göra mig i ordning innan resten av skaran vaknar och ska göra sig klara. Det är inte ofta det krockar med morgonrutinerna i badrummet här trots att det är fyra som bor här, det har nog aldrig hänt, men eftersom att jag tar längst tid på mig så tycker jag inte att det är mer än rätt att jag kliver upp tidigast och gör mig klar..
I morgon efter jobbet så är det julfest som gäller så det är nog bäst att jag sover nu så jag är pigg :)
Love this friends


Ja jag vet att ja e med på bilden, och jag älskar alla mina vänner så det är inte bara dess, men detta är "familjen"



RSS 2.0
plusikassan.se