Nu säger jag god natt...

Nu är det dags att hoppa ner i sängen, det är ju en ny dag i morgon och det innebär jobb för min del, men det ska jag inte gnälla över, trivs bra på mitt jobb :) har världens skönaste kollegor :)
God natt på er där ute i sverige :)
Nu ska jag drömma om:
Och kanske lite:

Kissie goes alien...

Asså seriöst, hur snygg tycker ni att kissie är utan smink? Kolla själva ;)



Här var Kissie lite rundare, eller har hon bara missa att retuscherat?


Tycker ni att detta är snyggt?


Som sagt så gör hon inte annat än att förstöra sin kropp, förstår att det kräva en jävla massa smink för att dölja detta alienansikte ;)

Förkyldningstips

Tänkte komma med ett litet tips så här i förkyldningstider. Det värsta när man är förkyld är väl ändå få näsan rinner och man är täppt på samma gång så det inte går att snyta sig? Sen att det svider och kliar och man nyser hundra gånger på rad, då vill jag tipsa om denna produkt, Otrivin Comp, den nässprayen är nog den bästa jag någonsin testat, näsan vart som ny. Visst, den är lite dyrare än dom vanliga, men jag kan med handen på hjärtat säga att den var värd varenda krona.

Idol 2010

Nu har man suttit med familjen och kollat på idol och käkat färsk ananas, det var fan as gott, lite surt, men hellre det än sött iaf :)
Det där med socker är inte riktigt min grej, men det kan ju ha med att göra att jag är för rädd för att gå upp alla kilo som jag lyckas gått ner, det ska jag fan inte göra. Ser jag minsta plus på vågen så straffar jag mig själv så jag går ner igen :)
Vad har alla läsare för sig i kväll då?

Min åsikt..

Fick en kommentar av Saga:

att ha sex med djur är sjukt eftersom djuren inte har något att säga till om. skulle gärna höra din åsikt också

Min åsikt är givetvis att detta är helt sjukt, jag tycker att dom från början borde ha hittat på andra lagar och regler vad gällande pedofileri, tycker inte att djuren ska behöva lida för något som man inte får göra mot barn. Det är ju inte direkt så att pedofileri har minskat sen dom tillät tidelag, dom som vill ligga med barn ändrar ju inte den uppfattningen bara för att det vart tillåtet att ligga med djur, så där borde dom ha tänkt om..

Vill ha denna

Nu ska jag faktiskt få fingrarna ur röven sm man säg och beställa denna:


kommentera mera..

Jag har huuuuur många läsare som helst, men ni kommenterar ju inte, klaga på mig, håna mig, beröm mig, gör vad ni vill bara ni kommenterar :)

Vill veta vilka mina läsare är :)


Dagens fråga!!

Tycker du att det är rätt att dom förnjuder tidelagen? förr var det ju tillåtet att ha sex med djur för att minska pedofileriet, men inte längre..

Så vad tycker du?

Dagvild...

Jag vaknade i morse och var helt överlycklig över att det var fredag och att veckan gått så fort, skutta in i badrummet och hoppade in i duschen då det plötsligt slog mig, Det är ju förfan bara torsdag, aja, hade ju vart värre om jag hade insett att det var tisdag eller nån annan tråkig dag.

Nu sitter jag på rast på jobbet och är fruktansvärt kissnödig, så jag ska strax gå på toa sen ska jag ut och röka, denna helgen ska jag jobba, fast på lördag ska jag ut i skogen med jobbet och leka, kommer dock bli kul, men jag ska jobba på söndag, söndagar är iof rätt sköna att jobba, man har ju inte så mycket annat för sig :)

Nä nu måste jag kissa, återkommer lite senare :)


God natt...

Nu är det dags att avrunda denna dagen, fast detta skulle jag har gjort för flera timmar sedan, men jag kan som sagt inte gå och lägga mig tidigt, så jag får vara trött i morgon med :)
Sov gott på er, jag ska drömma om då det var varmt ute och då man var brun, nu får man ta till dessa metoder:

Kissie

Asså vem fan skulle umgås med denna hemska människa frivilligt en dag? Kanske någon stackars idiot som är ute efter hennes pengar eller dyligt, fattar inte att det är så många som ser upp till denna människa. Det är ju inte normalt att operera sönder sin kropp som hon gör, hennes kropp består av plats, luft och kemikalier, skulle vilja veta hur människor som vill vara som henne tänker? Skulle jag vinna denna tävling, ja då skulle det enbart vara för att få komma nära henne och tala om exakt vad jag tycker om henne.
Skulle dock aldrig deltaga i hennes fejktävlingar.
Kissie= Fejk, fejk, fejk

En till blogg

Kommer skaffa en till blogg som för tillfället ligger under konstruktion, Wictoria håller just nu på med designen.

På denna sex och samlevnadsblogg kan du anonymt ställa frågor rörande just sex och samlevnad, svarar på alla
frågor.Denna sida riktas störst till killar som inte har kommit ut ur garderoben än som behöver råd och tips på
hur ni ska gå till väga, även tjejer och killar som inte är homosexuella kan ställa frågor då jag kan svara på allt.
Ställ en fråga genom att kommentera ett inlägg, denna fråga kommer att publiceras ihop med ett svar, men kom ihåg
att detta kommer då ske anonymt. Var inte rädda, jag hjälper er om ni har problem.

Länken till bloggen är http://sexochsamlevnadstips.blogg.se/ 


Dagens fråga...

Har du någon gång blivit medlurad på ett möte om pyramidspel? Vad anser du om pyramid spel?

Typ alla serier..

Vart tipsad om denna sida http://eztv.it/ av Wictoria, om man har tråkigt så kan man gå in på denna sida och ladda ner vilka serier man vill, finns ju typ allt :)
Fem plus av fem möjliga...

Zinzino - Dyrt

Detta är en produkt som är skapt endbart för att suga pengar ur kaffedrickarna, själva maskinen kostar strax över 4000 sen kostar varje kopp ca 5 kr, om man som normal kaffedrickare dricker 4 koppar per dag så kostar det 20 kr per dag och det blir 7300 kr per år, detta är ju vansinne då det är det tredubbla om man jämför med vad vanligt gott kaffe kostar. Detta är ju givetvis skapt för att kunna säljas innom pyramidspel osv, sjukt att folk ska gå och tjäna pengar på folks begär. I länken kan ni läsa mer om denna samt om andras erfarenheter, men jag kommer iaf fortsätta skratta folk i ansikte som försöker sälja denna dynga till mig.
https://www.flashback.org/t347759
Så här ser maskinen ut:

Sandra Isaksson..

Nu har en god vänn till mig skaffat en blogg, du hittar henne genom att klicka på länken nedan:

http://catwoman.bloggo.nu/

Kall dag...

Just nu tycker jag att det är ett rent helvete att gå ut på morgonen då man är trött, anledningen till detta är för att det är så jävla kallt nu samt att man måste skrapa rutorna på bilen.

Sitter just nu på jobbet och smygbloggar ;)

Tänkte mest bara gå in en sväng och säga hej :D

Vad gör alla läsare idag då?

Dax att sova..

Nu är jag typ för trött för att gå från datorn till sängen, jag är för trött för att orka lägga mig helt enkelt, då måste det ju vara bra illa? Eller? :P
Som sagt, har inte så mycket mer att tillägga idag, men sov gott alla läsare så hörs vi i morgon..
God natt på er..

Grym kock...

Fy fan vad jag är grym i köket, idag vart jag sugen på paj på vägen hem, så när jag kom hem så gick jag och Kevins mamma till Coop och handlade, hon handlade till bullbak och jag till pajen.
Vart en Skink och Fetaostpaj med lite paprika och grejer i, ska smaka på den nu och se om den är lika god som den ser ut..

Nice dag...

Sitter just nu på lunch på jobbet, började 07:45, hade möte 10:30-11:30, nu har jag lunch fram tills 12:00, sen är det utbildning från 12-16 sen slutar jag, Snacka om riktigt skön dag :P

Nu har tiden kommit då man inte vill gå ut på morgonen, 2 dagar i rad har jag fått skrapa rutorna på bilen, känns som att det är fan dax att sätta på vinterdäcken nu, speciellt eftersom att jag åker tidigt på morgonen och åker ca 4,5 mil varje morgon, inte direkt kul att ha sommardäcken på då när det är halt, men enligt lag så får man ju inte ha vinterdäcken på än, men jag tycker fan att det borde vara tillåtet redan nu.

Aja, nu ska jag ut och röka innan våran utbildning börjar, återkommer lite senare i kväll då jag kommer hem.

Kontaktannons..

Haha, denna har jag fan glömt bort, inte ett napp vart det på den då jag la ut den, ASSÅ kom igen nu brudar, han är ju typ huuuur het som helst ;)

Lätt bäst...

Denna produkt är så sjukt bra, fått sån fin hy runt ögonen sen jag börja använda denna:

Trevlig kväll...

Nu i kväll har Sandra haft sina småsyskon på besök så vi har kollat på en barbie film, kan ju säga att jag och Sandra var ju mer intresserad än dom små, och jag måste erkänna att den var faktiskt rätt spännande, haha :P
På lördag ska jag vara barnvakt åt Elles son Edwin, då ska Sandra ta hit sin lillebror så dom små får busa lite, dom är nästan jämngamla, känns som att det kommer att bli riktigt håll i gång :) men kul kommer det att bli :)
Sen har vi kolla på idol i kväll och jag hoppas verkligen att Linda vinner hela skiten, hon är ju verkligen huuuur grym som helst, sen ser hon jävligt bra ut samt att hon har en jävla utstrålning vilket är ett måste om man ska sticka ut liksom, annars kan man ju bli lite lätt tråkig att kolla på :)
Nä mina kära vänner, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket och nanna lite, ska upp 05:30 i morgon, jobbar dag hela veckan vilket suger, jag är ingen morgonmänniska.
Nåväl, god natt på er..
Denna måste ni testa......

Fortfarande bakis..

Tack gode gud för att vi har utbildning på jobbet idag, det har kommit någon slags eftersläntande bakfylla över mig. Har fortfarande sjukt ont i huvudet, jag ska fan sluta dricka om man ska må så här efter varje gång, jag tror fan att det har med åldern att göra.

Nu har man lunch och har precis vart och inhandlat godis och läsk, jag känner att jag behöver det för att rehabilitera min kropp lite :D Farligt det där med spontanutgångar, man dricker i ruskigt snabb takt för att ta igen det man missat tidigare på kvällen :P

Sen när jag kommer hem ska jag hjälpa till att bära kartonger, om jag inte kommer för sent vill säga, Wictoria har vart en sväng till dalarna i helgen och städat ut lägenheten och hämtat det sista, skönt för henne att vara klar med det nu, må ju vara bra drygt och veta att man har ett *helvete* att tass med på annan ort :)

Nu ska jag gå ut och ta en cigg, sen ska jag mingla lite på jobbet o säga hej till dom som man känner som man inte träffar så ofta.

Hoppas alla har en trevlig dag i detta kyliga höstväder..

kram på er alla

Lite lätt död..

Den känslan har förföljt mig hela dagen...
I går kväll satt man i soffan och höll på att somna efter några öl, helt plötsligt så kvickna jag till med ett ryck och tänkte att jag måste på krogen, försökte tänka på någon som med all säkerhet skulle ut, körde på ett säkert kort, MICKE, förlåt micke att ja kallar dig säkert kort, men du är ju rätt ofta ut :P
Så jag slängde mig in i duschen och trängde på mig ett par byxor och på med en t-shirt och sprang ut i taxin o for ner på stan. FY satan vilken rolig utekväll det vart, men idag känner jag:
- Varför fick jag inte somna på soffan i går för? WHYYYYY GOOOOD? WHYYYYYYY?

Aja, nu ska jag iaf ta mitt tunga huvud o släpa mig i säng, ska upp 05:30 i morgon, återigen: WHYYYYYYYY??
Go natt på er

stavfel..

är väldigt lätt att få på fyllan, tog mig 5 min att logga in ;O haha :P
aja, har ni haft en bra kväll då?
Min har vart kanon, de e fan inte lätt att skriva nu :P
Äh, sov gott ;)

Lördag Morgon...

Vaknade runt tio, tänkte att nu är det bäst att gå upp så man kan njuta av sina lediga dagar. Gjorde mig en kopp kaffe och satt o surra lite med Sandra som satt och åt frukost medans Kevin mest satt och prata med sin själv framför datorn där han spelade poker, dom två är förövrigt och badar med Sandras syskon. Själv har jag röjt undan i lägenheten samt dammat, dammsugit och torkat golven, man vill ju ha de lite rent och snyggt omkring sig då det är lördag.

Nu ska jag snart duscha sen ska jag fara upp till mamma en sväng och dricka en kopp kaffe och se hur det är med dom, sen kommer Sandra och Kevin hem, då ska vi fara ner på stan en sväng och sen vidare ut till Birsta för lite shopping. 

Dessa tre ska jag köpa: 







Jag kunde liksom inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag kommer att ta alla tre, men det kommer att bli superbra då jag vet exakt vilka andra kläder jag ska ha till varje tröja, dessa kläder jag ska ha till har jag dessutom redan hemma, men det kanske slinker med nått mer hem efter dagens runda på stan, ja förmodligen, men men, nu ska jag hoppa in i duschen.

Vad har mina läsare för sig idag då?

Endast tomten är vaken....

Eller hur var det nu?
Ja, han är nog vaken dygnet runt nu, åker och kollar så att alla barnen är snälla, äter upp sina grönsaker, hjälper sin mamma osv, sen åker han ju runt och samlar in alla önskelistor. Det tar ju lite tid att tillverka alla julklappar, fattar dock inte varför han inte gör inbrott på barnens hus eller nått liknande, fatta vad tid han skulle spara..
Asså, är det någon som kan tala om för mig hur många renar det är som drar hans släde? Det lär ju vara en del då släden lär väga mycker i sig, samt med alla julklappar i och för att inte tala om fetknoppen själv som lär väga minst 200 kg. Jag kommer dock aldrig fatta hur fan han hinner med allt.
med tanke på ovanstående text så är det nog dax att sova, eller vad tror ni?
God natt..

Varför??

Nu har lönen kommit och jag har sett två tröjor på HM inne i Sundsvall City som jag hade tänkt köpa idag, men jag åker till birsta tänkte jag, för det ligger bättre till då jag ska åka till jobbet, NÄ då får dom inte in dom där utan dom kommer bara finnas i stan, JAHA tänkte jag, då får jag kolla i Härnösand då jag kommer dit, men jag kammade noll där med, så nu får jag vänta tills i morgon med att köpa dom.

Nu sitter jag på lunch, tiden har iaf gått riktigt fort idag, trotts detta gråa och tråkiga väder, sen är det ju fredag, vilket innebär sista dagen innan man är ledig i två dagar, då brukar ju tiden seeeeega sig fram, men inte idag, så det finns ju nåt positivt med denna dagen iaf :)

Nu ska jag gå ut och röka innan det är dags att börja jobba igen :)

Hörs mer i kväll...

Dagens fråga!!

Vilken årstid föredrar du? och varför?

Kom igen nu, låt alla årstidskänslor sprudla

Lunch på jobbet

Nu sitter man på lunch, första halva dagen har ju gått asfort, han inte mer än att blinka så hade fyra dagar gått, sånna dagar älskar jag, om det är mitt i veckan, men helgerna får gärna sega sig fram, men tyvärr så brukar helgerna tyvärr gå fortare än veckorna.

Nu sitter man och lyssnar på Hanna och Tove som sitter och diskuterar folks bloggar, rätt roligt att sitta på jobbet och tjyvlyssna på folks diskussioner, den ena kan vara vildare än den andra, men jag skulle ju iof inte påstå att jag tjuvlyssnar på denna då dom pratar över mig, asså jag sitter mellan dom :)

Nu ska jag springa ner och ta en cigg innan det är dax att börja jobba igen. Jag har ju haft denna blogg sen 2006 men jag raderade allt för två månader sen för att jag ville börja om, tänkte ja skulle lägga upp den första bilden jag la upp i mitt första inlägg, vet dock inte vilken det är än, det lär ja se då ja ska ladda upp den :)



Ok, det var denna bilden, jadu, vad ska ja säga? Elin vart p danshumör en kväll sommaren 2006 då hon var hemma hos mig och drack hemmagjort vin :P haha, roligt hade vi iaf, speciellt då hon badade i hamnen senare på natten och skadade knät :)

DAGENS FRÅGA!!

Vilket är en lönehelg bästa aktivitet?

Kom igen nu och kom med förslag på roliga saker man kan göra!!!

Mycket bra dag

Nu är man hemma efter en mycket bra dag, jag är så jävla glad så det finns inte :) Fått veta massa roliga saker :)
Aja, ville mest bara in och säga hej..
Nu ska vi spela geni..

DAGENS FRÅGA!!

Är du nöjd med valresultatet??

Ordet är fritt...

Onsdag

Idag vaknade jag faktiskt innan väckarklockan, det är inte ofta det händer kan jag säga, jag flög upp ur sängen, pigg och glad som en liten lärka :D det måste ju vara ett tecken på att jag sovit ut? eller? Ja de måste det, för en gångs skulle :)

I går fick jag ett telefonsamtal om att min bestridan angående parkeringsbötern gick igenom. Det var ju typ det bästa som kunde hända just nu då jag dessutom har en fortkörningsböter på 3200 att betala. Det kommer svida som fan, denna månad kommer bestå av allt annat än shopping, yaaay, eller nått...

Nu ska jag ta och göra ett litet ryck, inte för att det är så mycket att göra :P men iaf :)


En dag på jobbet

När man jobbar där jag jobbar så brukar det oftast vara fullt ös hela dagen, men dom senaste dagarna och idag har det varit rätt lugnt, detta har både sina fördelar och nackdelar. Fördelen är att man hinner göra andra saker och nackdelen är att tiden går så otroligt sakta. är det många som ringer in så har man hela tiden *problem* att lösa så då håller man inte koll på tiden och då går den mycket fortare än när man sitter som nu.

Aja, vad har alla mina läsare för sig idag då?


Bredband...

Nu har vi äntligen fått vårat bredband, men det tog ju typ ett sekel att leverera skiten, men men, nu har vi det iaf.
Nu kan man ju äntligen uppdatera Iphonen, det gick som inge bra när man inte hade ett bredband, nog för att själva surfandet gick bra då jag koppla in iphonen som modem, men det gick inge vidare fort att ladda ner uppdateringen och dyligt, men men, nu går det :D
Annars har jag bara jobbat idag, rätt lugn dag, det har nog fan inte vart så lugn dag på jobbet sen jag började där, men nån gång ska ju vara den första.
Känner att jag har inte så mycket att skriva just nu, skriver mest för att en viss Andreas förväntar sig så mkt ;)
ha de bra

Kan det bli löning....

Ja man kan ju tycka det, men dessa dagar innan lönen går alltid så jävla segt, men det kan ju bero på att det är så mycket man vill göra, så mycket man vill ha osv, sen då lönen kommer så känns allt det man ville ha så jävla onödigt. Fattar inte varför man bli så snål då man har pengar, kanske beror det på att man minns hur det var dagarna innan lön, man vill liksom inte känns sig fattig igen. Ja så kanske det är, men nu ska jag iaf sova så jag orkar jobba igen i morgon...
Natti natti

Trött

Det blir en tidig kväll för mig, har som sagt sovit väldigt lite natten som var så jag är verkligen jääättetrött. Ser som att jag kommer ligga i soffan och kolla på tv i kväll, ska bort och titta till Sandras katter en sväng iaf, men sen ska jag typ dyka i säng, senast 21 ska jag ligga i sängen..
Nu vankas det middag..
Hörs sen

Lördag..

Jag gick och la mig rätt sent i natt, typ runt 02,30, men då råkade jag slå på tv:n, det var något program som heter *kan du texten* som började just då, ja då vart det att man kollade på det i en timme så hon var runt 04 i morse innan ja somnade, men jag vaknade rätt tidigt iaf, vart uppe runt 10 i morse. Idag ska jag bara göra saker som jag själv vill, min enda lediga dag denna vecka:
Tvätta - CHECK!
Duscha - CHECK!
Åka till Elle - CHECK!
Busa med Edwin - CHECK!
? - CHECK!
? - CHECK!
Ja detta kommer bli en alla tiders dag..
Vad ska alla mina läsare hitta på idag då?

Smått irriterad

Japp, det har jag vart hela dagen, men detta beror enbart på dessa jävla polisaspiranter som tamejfan skjuter med lasern på allt som rör sig. Skulle de ha skena en häst förbi, ja då hade dom skjutit på den med och kollat så den höll hastigheten. Själv så körde jag 72 på en väg där jag trodde att det var 70, fanns inga skyltar och linjerna i mitten på vägen visade att det var 70, men det är numera tydligen 50 på den vägen, FEL ATT SKYLTA DÅ??????
Aja, så inom 30 dagar ska man betala en böter på 3200, får betala lite denna månad och lite nästa. I värsta fall får jag ge mig ut och HORA lite.
God natt!!!

KOLLA vad jag har fått...

Min allra första P-böter, japp :D
Nu tycker ni att jag är dum i huvudet eller nått sånt, men fan, har aldrig lyckas få en böter förut, nu lyckades jag få den på en gratis p-plats :) Hade glömt att sätta upp p-skivan i fönstret :) aja, får väl betala den då :)

Lunch

Just nu sitter jag på lunch, har 20 min kvar, men jag känner att jag kan lika gärna börja jobba nu och gå hem tidigare, men det funkar inte rikigt så, tvärr :)

Vaknade inatt och hade så jävla ont i en muskel i ryggen, ryggen var liksom låst, men efter 10 min då jag verkligen försökt räta ut den så lyckades det släppa, fattar inte vad det är, men jag har jävligt ont fortfarande. Kanske är en sträckning eller liknande.

MASSAGE TACK!!!!

Sitter just nu och försöker få tag på Elle som tydligen ska göra något roligt idag, jag är lite osäker på vad det kan vara, hon kan ju ha berättat det för mig i lördags, men tyvärr så har jag glömt rätt mycket av det folk talade om för mig i lördags, lite överförfriskad kanske jag var :P Men jag har ändå superkul och jag mådde jättebra :)

Efter jobbet så ska jag spendera kvällen hemma hos Carro, vi ska se på idol och jag ska tydligen få middag med :) ska bli kul :) Vart så full i skratt sist jag var hemma hos Carro, dvs mitt i skogen, när vi var på väg dit så frågade jag henne om man verkligen kunde bo där vi var. Ja de kan man sa hon, och om du någon gång funderar på varför jag blivit som jag är så finns det en förklaring, jag hade nämnligen bara mig själv att prata med då jag var liten :P så jävla klockren kommentar :)

Nä nu ska jag ut och suga lite innan det är dax att börja jobba igen.

Hörs lite senare.

Ps. Suga=Röka

Idol

Satt och kollade på idol idag med Sandra, Kevin jobbar och Wictoria är inte det minsta intresserad av idol, så det var bara jag och Sandra som kollade, men asså seriöst? Norrland? ja vad säger man? JO pinsamt är ordet. Fan vad kass alla var, fanns väl nån ljusglimt, men det var fan inte många. Nä, jag hoppas på fler ljusglimtar i morgon i Malmö. Det avsnittet ska jag se hemma hos Carro, ska bli kul :)
Jag brukar alltid säga att jag bara ska se uttagningen och inget mer, men sen blir det ju att man vill se hur det går för dom man tyckte var bra, JA, då är man fast hela säsongen ut :)
Aja, idol eller inte, nu ska jag sova :)
god natt sverige

Trött

Nu är snart denna arbetsdag slut, börjar kännas i huvudet nu kan ja säga, lagom seg :)

men men, denna kväll kommer att spenderas i sängen och kolla på idol och lite serier, börjar bli lite less på att sitta framför datorn och uggla.

igår då jag jobbade då var det lite tråkigt, men det kan bero på att Carro inte var på jobbet, men idag så var ordningen återställd, hon sitter här bredvid och förgyller min dag :)

Nu ska jag göra ett sista ryck innan det är dags att fara hem :)

Åter på jobbet

Japp då har man tillfrisknat igen då, eller ja, är 97 % återställd men jag känner mig så gott som frisk :)

Känns skönt att vara tillbaka på jobbet även om det bara var en dag jag var hemma och var sjuk, men som sagt så kostar det pengar att vara hemma och de e fan inte kul att ligga i sängen och snora. :)

Helgen har iaf vart rolig med inflyttningsfest och 20-årsfest och grejer :)

vad har ni andra gjort i helgen då?

Fest

Japp, går var det inflyttningsfest samt 20-årsfest. Det var sandra som fyllde 20 :)
Jag vann tydliga pris för att vara fullast, tur att man inte blir otrevlig iaf då man dricker, för mig är det tvärtom, alla mina hämningar släpps, inga gränser liksom :)
Nu ska ja åter till min säng o bakismysa.

Tråkigt

Idag är jag hemma från jobbet. Det verkar inte som att förkyldningen vill ge med sig lika lätt denna gång, har jobbat hela veckan men idag kände jag att jag pallande fan inte, så det var till o bli hemma idag. Jag hatar att vara hemma från jobbet pga två anledningar:
1: Det kostar att vara hemma.
2: Känns som att man sviker dom andra som får jobba hårdare då man inte är där.
Men det känns som att jag skulle inte orka göra så mycket i alla fall om jag var där.
Nu ska ja krypa ner i sängen o kurera mig.

JAG VET

att jag inte har bloggat idag.. Men det är rena undret att jag orkat jobba, Mår som en påse nötter. Lovar att ja kommer blogga som en galning då jag blir bättre, ska sova nu iaf..

Läsning på egen risk...

Ja nu har jag varnat er, så nu vill ja inte höra gnäll om att ni tycker jag är för frispråkig..
Som jag tidigare skrivit så är man ju medlem på diverse sidor, men QX de måste ju fan ta priset. Där finns en salig blandning av olika typer av människor. Det finns transor, dom som gillar att lukta på underkläder, dom som gärna tar ett kort då dom har blöja på sig osv. Sen finns det även dom som lägger upp en bild på sin nersprutade kuk och har som visningsbild, jag undrar bara hur sådana människor tänker? Vad säger det om personen som lägger upp en bild på sin nersprutade kuk, JO att dom förmodligen har väldigt dåligt självförtroende eftersom att dom tydligen anser att det är den snyggaste kroppsdelen. Jag vill dock inte se en sådan bild på en gång då jag kommer in på eran sida.
Sen alla transor, folk som gillar blöjor, gillar kiss, gillar att kleta ner sig i bajs osv osv, jag har all respekt för att ni gillar det, men jag vill inte ligga med er. Kan hända att man får ett erbjudande att få kissa eller dyligt på en annan människa, man avböjer snällt, Men personen ger sig inte. Det slutar med att man måste näst intill bli kränkande för att dom ska förstå. VAD är problemet? Låt oss normala människor vara i fred. JA jag tycker att kiss och bajs sex är fullständigt onormalt.
Nä nu ska jag ta och duscha...
Hörs i morgon. god natt

Rolig dag..

Eller inte..

Sitter på jobbet nu och snorar och hostar, himla tur att jag inte får så mkt samtal, får mest svara på mail. Är man sjuk och är hemma så sitter man bara vid datorn hela dagarna, så då kan jag lika gärna sitta på jobbet och svara på mail :) samma sak ju :)
Förkyldningen har dock inte brutit ut riktigt än, och då är det ju som värst, det svider i näsan, ögonen rinner och det kliar i ögonen. Men jag har inte vart förkyld sen i januari så det är inte ett dugg synd om mig.

Nu är iaf lägenheten så gott som klar, så nu är jag och mina älskade sambos redo för inflyttnings/sandras 20-års fest på lördag :)
Kommer upp lite folk från dalarna så det kommer att bli fett nice :)

Nu ska jag ta o jobba lite, återkommer lite senare :)

Nu är det illa

Fan fan fan, jävla förkyldning som kastat sig över mig, den har liksom inte brutit ut än, och innan den har gjort det så är det fan värst. Känner att jag skulle behöva vara hemma i morgon, men det går inte, kostar nämligen pengar att vara hemma från jobbet..
orkar fan inte skriva mer nu, ska krypa ner i sängen.
Go natt på er

Nu är det illa

Fan fan fan, jävla förkyldning som kastat sig över mig, den har liksom inte brutit ut än, och innan den har gjort det så är det fan värst. Känner att jag skulle behöva vara hemma i morgon, men det går inte, kostar nämligen pengar att vara hemma från jobbet..
orkar fan inte skriva mer nu, ska krypa ner i sängen.
Go natt på er

Det börjar likna ett hem..

Nu är nästan allt klart, lite småfix kvar, men nu är det beboligt iaf :)
Ena delen av galleriet
Ena delen av vardagsrummet
Mer vardagsrum
kök
kök
Mer galleri
Bordet i galleriet
Mer vardagsrum
Mer galleri
Kommer att lägga upp mer bilder någon dag på badrummet och mitt sovrum osv :)

sova snart

Nu börjar jag bli trött, men ja lär ju vänta på tvättmaskinen som tydligen ska ha tre timmar på sig att tvätta :S
I morgon blir det Dollar Store med min kära sambos :P en liten familjeutflykt skulle man kunna kalla det :)
Fan nu leker livet:
Bra vänner
Fint boende
Bra jobb
Underbara arbetskollegor ( dom flesta av dom)
Bara ekonomin som suger, men de e dyrt att flytta :O
God natt på er.
BTW, rätt onödigt inlägg ;P

Seg dag på jobbet..

Nu vill jag bara hem, är så fruktansvärt trött, just nu vill jag inte jobba, vill bara vara hemma och ta de lugnt med mina kära sambos, tur att man slutar om drygt tre timmar, hoppas att dessa timmar går fort.

aja, nu är min lunch slut så nu ska jag återgå till mitt arbete.

Hämtade paket idag...

idag hämtade jag ut ett paket som innehöll två parfymer osså två andra saker som dock är hemliga fram tills 11e sep då sandra fyller 20 :)
Vad det är i dom två sista kan ni ju försöka lista ut :)
Nu är det bara i morgon kvar på denna arbetsvecka, sen e det helg. Under helgen ska ja hjälpa till så mycket här hemma så det finns inte, på söndag ska denna lägenhet vara klar, då ska vi fanimej äta våran första gemensamma middag :)
Nu ska jag slösurfa lite innan det är dax att hoppa i säng, BTW så är det nån som tänker på mig nu, kollade på klockan precis då hon slog om till 00:00
God natt mina vänner

Dumma jag

Ja de kan man ju säga, jag sitter och gnäller över att jag inte har något bredband, MEN JAG HAR JU EN IPHONE SOM JA KAN ANVÄNDA SOM MOBILT BREDBAND FÖR FAN.. Haha, tur att du tänker Jonas, tur!!
Så nu kan man ju blogga ju :) Men det får bli from i morgon, nu ska jag sova :)
Gnatt

Dax att uppdatera

Som ni vet så är jag mitt i en flytt, har inget bredband hemma för tillfället, så tillfällen till att kunna blogga är väldigt få, men det som glädjer mig är att se att alla mina läsare kommertillbaka varje dag trotts den dåliga uppdateringen, och inte nog med det, det kommer även massa nya läsare varje dag, men snart så kommer vi att ha bredband hemma och då kommer det bli mycket bloggande igen.
Kommer innom kort komma massa bilder på vårt nya boende, än är det inte klart hemma, men de ska vi fixa så fort som möjligt. Synd att den mesta av min tid går åt till att jobba och jag tycker synd om dom som är hemma och håller på och packa upp och ha sig. Ni är grymma och jag ska köra ett jävla race i kväll då jag kommer hem.

Annars är allt bara bra med mig, larmet om att jag höll på att bli sjukt var falskt, det vände liksom, jag är numera frisk som en liten nötkärna :)

Men men, nu ska jag ta och återgå till mitt arbete, men vi hörs igen innom kort :)

Fridens!!

RSS 2.0
plusikassan.se