Fattas ju bara

Jag håller på att bli sjuk, det är det sista jag behöver nu. Har INTE tid med detta, nu har jag laddat upp med piller från apoteket..

I morgon så smäller det

Jajamensan, i morgon ska vi äntligen få nycklarna till lägenheten, vi var där idag och kolla lite mer på den, fick även se mitt blivande sovrum, mycket nöjd måste jag säga, lite litet kanske, men jag ska ju fan bara sova därinne. Sen lär man ju vara ute i den övriga gigantiska lägenheten och umgås med dom andra så :) Värsta snygg är den och sååå jävla snyggt kommer det bli då vi är färdiga.
Det kommer nog bli lite snålt med bloggen ett tag, vi får inget internet förrän om 15 dagar typ, ska se om ja kan använda telefon som modem, de ska gå iaf.
I morgon är dagen då:

Ikea

I morse så vaknade jag upp hemma hos sandra och kevin, min första tanke var: VART E JAG??
Men sen kom jag rätt snabbt på vart jag var nånstans, lite morgonyr kanske? :P
Sen for jag hem och duschade för att sedan fara vidare till mamma för att fixa bilen, och vet ni vad? MIN BIL ÄR INGEN FITTBIL LÄNGRE, DET ÄR EN FLÄKTBIL :D, japp nu funkar fläkten igen.
Sen for jag och sandra ut på ikea för lite matintag och sen påbörjade vi vår shoppingrunda. Massa saker till nya lägenheten inhandlades idag, jag längtar så jag håller på att dö tills det blir måndag.. Så här glad var sandra över att shoppa idag:

Tanken var att vi skulle se film

Efter jobbet idag så åkte jag förbi Elle och hämtade mitt nya skal till telefonen. Den vart värsta apsnygg nu ju :) Sen for jag vidare hem för en snabbdusch.
Åkte sen till Kevin och Sandra för jag ska sova här i natt, vi skulle se på film, men det sluta med att vi åkte på Ming Palace och åt kinamat ist, sen for vi på Ica Kvantum och köpte ölkorv, folköl och godis ist, sen for vi hem till dom och rent ut sagt däckade i varsitt hörn. Jag framför tv.n, Sandra i sängen och kevin framför datorn. Men nog har det vart fredagsmys allt :)
men nu ska jag sova iaf :)

Stressmorgon

Jag vaknade klockan 07 av att alarmet ringde, men sen lyckades jag på nått sätt somna om och vaknade 07,55. FAAAN tänkte jag och rent ut sagt slängde mig in i duschen. Sen åkte jag till jobbet. Med tanke på att man har dryga 5 mil att åka så var det rätt bra gjort att lyckas duscha och åka till jobbet på lite mindre än en timme :)

Så nu sitter jag på jobbet och ska försöka lugna ner mig lite så att denna dagen blir så bra som möjligt :)

Återkommer lite senare

Nu är det nära

Jag sitter just nu och funderar på om man äntligen ska ta och klicka hem en sån här:
OJ, fel bild.. ooopps



Den ser ju så jävla skön ut, den på andra bilden allstå, fast iof, den första ser ju inte så dum ut den heller ;) Men tänk att hoppa i en sån här en regnig höstdag och bara mysa, vore inte de underbart?
Nu sitter jag iaf och ska uträtta lite ärenden innan det är dags att hoppa ner under täcket, ska upp 07 i morgon. Så fram tills i morgon önskar jag alla en god natt..
PÖSS

Trög dag

Idag går fan inte tiden fort, vet att de kan låta lite ironiskt då jag skrev i morse att veckorna går fort. Men av nån konstig anledning så går dagarna så segt, men veckorna går fort. Hur det går ihop, ja de fattar jag inte, kan någon snälla förklara det för mig????

Just nu sitter jag på lunch och därmed är halv arbetsdagen avklarad vilket känns skönt då jag är rätt trött och vill hem och sooooooova :) Slutar klockan 21,15 idag och börjar 09,30 i morgon, så jag kommer ju få typ sova på en gång då jag kommer hem :)

vad har ni andra för er då??

God morgon..

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. FY vad veckorna går fort, tyckte att det var måndag nyss och nu är det redan torsdag :) Men det finns ju både för och nackdelar med att tiden går fort. Just nu är fördelen att vi ska flytta in i nya lägenheten på måndag. Kommer bli svinkul :)
Nu sitter jag med mitt morgonkaffe och snart ska jag gå ut och ta en rök innan jag ska hoppa in i duschen för att sedan dra vidare till jobbet..
Vad ska alla som är lediga göra idag då?

Äntligen

Nu har jag fått tag på den där jävla fläkten till bilen, så nu ska den bara bytas, men det får bli ett senare problem, huvudsaken är att jag har den :)
Nu har jag blivit klippt av Sandra, helt sjukt vad håret växer fort. Idag har det som vanligt vart en hel del att göra på jobbet, massa kunder som ringer in och har en massa problem, men då är det mitt jobb att få dom att inse att det egentligen inte är ett problem, osv :) Men jag älskar mitt jobb, även om jag är less på att prata i telefon så är det ändå roligt :)
Vart ett inpulsköp idag, skulle gå igenom en galleria idag då jag gick till jobbet för att det regnade, då gick jag förbi Kicks, eller jag gick in dit snarare och då kom jag ju givetvis ut en parfym rikare och 600 fattigare :)
Vart denna:
Nu ska jag fortsätta med ett spel på facebook, ska spöa Kevin i det :P

På jobbet

Nu sitter man på jobbet igen då...

Påvägen till härnösand idag så har jag ringt runt till typ alla bildemonteringar i hela sverige för att jaga reda på en fläktmotor. På Häggs bildemontering fick jag äntligen tag på en, han skulle skicka den idag och den kostar 710 kr inkl frakt, det är iaf 1000 kr billigare än att köpa en ny, man kanske uplevs som snål om man köper begagnat men jag anser att dom 1000 kronorna känner jag att jag kan köpa andra saker för, tex saker till lägeneheten jag flyttar in i på måndag..

idag känner jag mig allmänt less, vet dock inte varför, det bara är så. Kan ha att göra med att hösten är på ingång, jag hatar höst o regn.

Aja, jag ska väl ta och jobba lite så denna dagen tar slut någon gång...

Hörs mer senare


FITTBIL

Just nu är jag så jävla less på min bil. Den där jävla kupéfläktmotorn har ju krångla ett tag och den lär ju bytas ut innan kölden kommer, för jag kan köra på lägsta farten bara. Nu har jag ringt varenda bilskrot i hopp om att komma över en billig, men det finns inte en enda till min bil. Ena bilskroten hade 22 st till årsmodell 95, MEN JAG HAR JU FÖRFAN EN 96A. Ska man inte kunna ha samma fläktjävel i bilarna då det bara skiljer ett år mellan dom? tydligen inte..
Kommer få köpa en ny för typ 1800 spänn vilket känns helt onödigt. TUR att Wictoria ska vara så snäll att byta den, då slipper man lämna in den på en verkstad som tar en miljon och nitti i timmen. Jäva blodsugare dom är dom där jävla mekanikerna, en gång var bilen mer trasig då jag fick tillbaka den, men jag kunde inte bevisa att dom sakerna var hela då jag lämnade in den. PUCKON, det var BJÖRNEBORGS BILSERVICE för er som vill veta vart man INTE ska lämna in bilen...

Påtryckningar av mina arbetskamrater

Sitter med världens bästa arbetskamrater idag. Dom har mage att påstå att jag inte uppdaterar min blogg, tycker jag gör inget annat :P bloggar i snitt 6,75 inlägg per dag. Men idag har jag inte haft tid att uppdatera, det vart lite panik i morse nämnligen. Jag vart hämtad av Lizette 09,45 men jag vaknade klockan 09,15, så då fanns det tyvärr ingen tid över till att blogg, var ju tvungen att skaffa mig ett utseénde ist, kändes som lite viktigare :)

Just nu sitter jag på lunch, men min lunch åt jag på 2 sek, eller snarare drack för idag bestod min lunch av en naturdiet :) Och nu är jag proppmätt. Tänk att man inte behöver så mycket för att bli mätt. Sen är det inte direkt kul att sitta nere i lunchrummet med massa folk man inte känner än, så jag tyckte att en naturdiet med mina *bitches* här uppe vart alldeles perfekt idag :)

Men nu är det strax dax för en cigg, så jag får väl kalla den för efterrätten då :)

Hörs sen :)

Nu ska jag sova...

Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova lite, det kommer ju som sagt en dag i morgon med, satt o kolla på lite datorer nu, men jag kunde inte bestämma mig, vill kunna se och känna på dom innan jag bestämmer mig, så det kommer bli en till helgen kanske, lönen kommer ju på onsdag och jag ska passa på att köpa en nu när man får en bra lön..
Aja, men ni får sova så gott iaf :)

Godis idag igen

Så jävla äckligt.....

Varför ska det vara så jävla socialt att äta lösgodis och kolla på tv? Nä det fattar inte jag. Jag vet att jag ALLTID blir illamående då jag ätit massa skit, att jag ALDRIG lär mig. Som det känns just nu vill jag bara köra fingrarna i halsen. NÄ nu blir det hårdbantning i två veckor minst. Detta funkar fan inte...

Fy vad trött jag är

Jag har sovit som en kratta i natt...

Har vaknat flera gånger av att kattungarna har lekt gärnet, men dom kan man inte bli arga på, dom är ju så jävla söta då dom far om kring och busar med varandra :) Men denna dagen kommer inte bli rolig, tur att man slutar tidigt, blir tidigt i säng i kväll kan jag säga, sitter just nu och dricker kaffe och ska snart ta en dusch. Hoppas på att man blir lite piggare då.. Ja det återstår att se..
NU ska jag duscha sen ska jag fara på jobbet. Lite stressad nu så jag återkommer lite senare med fler inlägg

God natt

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, ska upp om mindre än sex timmar, så detta går inte, men ni får sova så gott iallihopa så återkommer jag i morgon :)
God natt sverige

Snart smäller det...

Snart September, detta innebär att jag, Kevin, Sandra och Wictoria snart flyttar in i lägenheten, det finns inte ord för hur mycket jag längtar, kommer att bli helt underbart fantastiskt roligt. Som Kevin sa: Vi ska ha familjekväll en gång i månaden, eller så var det en gång i veckan, jag minns inte vad han sa :D men det spelar ingen roll, jag ska hämta ut ett paket iaf som innehåller lite nya saker till mitt rum i lägenheten :)
1 sep is the date when 4 become 1 family..

Tema

Tro ni att jag gillade temat på 50-årsfesten? MEN skojar ni, det var ju ROSA, det kan ju typ vara den snyggaste färgen som finns, sooooo gay :D

Myskväll

Nu är kvällen planerad....

Ska hem till Elle och kolla på film. Sitter just nu och äter middag, sen ska jag hyra film och åka bort till Elle. Hon är lite bakis precis som jag är så det passar ju perfekt att se på film med henne i kväll. Blir även chips o dipp, det får man äta när man är bakis :)
Vad har alla andra för sig i kväll då??

Bakis och Sliten

Ja skulle jag säga att jag var världens piggaste, ja då skulle jag ljuga. Hade så jävla roligt igår på min fasters 50-årsfest, men som vanligt så fanns det för mycket alkohol :D haha, men det är ju som sagt frivilligt att dricka, men bjuds det till fest så gör det :)
Denna dagen ska jag försöka att göra så lite som möjligt på, kevin och sandra kommer ju hem idag så jag ska nog träffa dom och ev elle med :) Ska kolla läget med och se vad som händer..
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen..

tja tja bloggen

Nu sitter jag hemma hos min bror, pappa och bror byter tändstift på bilen och jag och michalea skulle laga mat, MEN det finns ju ingen mat så vi lär åka och handla, eller rättare sagt, pappa och peter ska åka och handla.

Vi har vart en sväng till birsta city och selångers marknad. FY fan vad folk det var på den där jävla marknaden, men så är det ju som sagt sveriges mest besöka marknad med. Men folk ska ju gå framför en hela tiden eller så ska dom stå mitt i allt och surra, fel och ställa sig lite på sidan om man ska snacka massa skit alt ringa till varandra.

Nu ska jag ta och vara lite social, sen ska jag hem och duscha och göra mig klar inför festen i kväll..

hörs då

Paaaaaaartyyyyy

Jajamen, idag är det party för hela slanten.. :D

Men vi ska inte vara där förrän klockan 18, men det är bra, för då har jag god tid på mig att prova kläder, jag har ingen som heeeeeelst aning om vad jag ska ha på mig, det jag tänkte ha kan jag inte ha, det är ingen sol, då är det inte så kul att ha shorts...
Nu sitter jago dricker kaffe, ska strax ut till min bror är min lillebror och pappa befinner sig, vi ska äta lite lätt, även om det lär finnas mycket mat så orkar jag inte gå hungrig en hel dag :)
Nä nu ska jag fara, ha en bra dag mina vänner :)

Hemma hos Elle

Nu har vi kollat på sista dansen på tv.

Den filmen är rätt gammal men ack så bra, men ser man den inte från början så kan det vara rätt svårt att hänga med, iaf så är det Helena Bergström som spelar huvudrollen och hon är enligt mig Sveriges bästa skådespelerska. Finns nog ingen dålig film som hon har medverkat i, hon gör alla sina roller så himla bra..
Nu ligger Elle med sin iphone och bloggar medans jag lånar hennes dator :) Vi väntar på att peter ska komma hem och vi får åka ut och göra det vi är bäst på, nämnligen åka bil :)
Nu ska jag ta och vara lite social, hörs dååå, herråååå

Jo jag tackar ja...

Nu efter jobbet så har jag städat på ett ställe, jag har solat och nu har jag slängt i en maskin tvätt som ska få gå medans jag duschar. Men är det sånt man gör en fredag kväll?? NÄ, det är det inte....
MEN, det man gör, när man är klar så åker man hem till Elle ist och bara tar det lugnt och myser med en kopp kaffe :)
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag :)
Hörs då..

Då har man slutat jobba då...

MEN, jag kan inte åka hem än :)

Sitter och väntar på att Emil slutar, han jobbar till sex och jag slutade halv sex, vi samåker vissa dagar så ibland kan man få vänta på varandra, men en halvtimme går fort och det är lätt värt att vänta då man är två som delar på bensinkostnaderna :)

Vad ska alla göra i kväll då?

Fredag

Ja visst fan låter det underbart....

Fredagar är nog den enda dagen jag jobbar med ett stort jävla leénde på läpparna, det är ju som sagt för att jag vet att man är ledig i två dagar efter denna arbetsdagen :D
Fast denna helg kommer att bli extra rolig då vi ska på 50-års fest i morgon, ska bli kul att träffa hela släkten igen :) synd bara att jag missar min bästa väns killes 40-års fest :(
Det är sådana gånger som det vore bra att kunna dela på sig liksom, för helst skulle jag villja gå på båda .

Nu sitter jag iaf på jobbet och för tillfället är det rätt lugnt, började skriva detta inlägg för två timmar sedan men då small´det till och det var jättemycket att göra :)

Ser nu att kön på samtalen växer så nu ska jag jobba :) återkommer lite senare :)


Nu ska jag sova

Nu MÅSTE jag sova, jag ska ju för fasen upp om sex timmar :S
Så nu ska vi se hur det går då, är inte ens lite trött, men jag ska ge det ett försök...
God natt alla underbar läsare..

Nivea Firming Body Lotion


Ni måste testa denna...

Trött på trötta ögon? Ge dem en skvätt kaffe då! Ja, det tycker i alla fall Garnier som lanserar Garnier Nutritionist Caffeine Eye Roll-on. Detta är en roll-on för området kring ögonen som verkar dränerande och uppfriskande. Som om inte det vore nog ska den även reducera mörka ringar och påsar under ögonen.

Koffein är känt för att motverka trötthetstecken och för sin stimulerande effekt av mikrocirkulationen. Kombinationen av koffein och massage (genom kulan i roll-onen) bidrar till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen. Resultatet ska vara en omedelbar fräsch och lugnande effekt runt ögonpartiet. Tester av Garnier har också visat att mörka ringar och påsar reducerar synligt vid daglig användning.

Produkten appliceras omkring ögonpartiet med lätta cirkelrörelser och vid behov kan man använda fingrarna för att massera in produkten i huden. Tanken är att den ska fungera som ett komplement till din vanliga ögonkräm.


Gudinna

Elleonora är ju som sagt min bästa vän, denna gudinna är en person som jag inte skulle klara mig utan i mitt liv, utan henne i mitt liv så skulle det vara så tomt. Denna gudinna har även en blogg där jag smyger in dagligen, det tycker jag att fler borde göra, den är verkligen läsvärd...
Klicka här så kommer du dit..

Jag är så jävla....

Trött just nu....

Jag borde ju egentligen sova, för jag ska ju ändå kliva upp klockan sex i morgon bitti. Asså det måste vara satans påfund att kliva upp så okristligt tidigt, borde finnas en lag som säger att man inte får börja jobba före 11,00, MINST!
Asså, jag loggade in på msn nu för en gångs skull, tog inte mer än 5 min så hade typ halva sverige skrivit, aja, det är inte lätt att vara populär :)
Om det kunde bli löööördag snart, då är det 50 årsfest för hela slanten, ska bli så kul att träffa hela släkten, fast jag vet ju hur kvällen kommer sluta, FULLAST VINNER, det är liksom så det funkar i våran släkt, på pappas sida vill jag även tillägga :)
Vad har alla läsare för sig då?
Ska beställa denna nu...

Då var man på jobbet då..

Just nu är jag på jobbet i vanlig ordning.....

Just nu för tillfället är det rätt lugnt, men det kommer bli mer snart. Nu har jag lunch om 45 min och jag har sålt in mitt säljmål för idag så allt jag säljer blir plus för min del, känns fett nice :)

Sitter och funderar på hur det går för tiger på djursjukhuset, men det är nog ingen fara, han är så duktig så och enligt Sandra så charmar han personalen där, han är så söt den lilla goknulen :)

Nä nu börjar de hända saker på jobbet så jag ska fokusera på det :)

Återkommer senare

SKRIV UNDER..

Denna stackars kvinna ska stenas till döds för att hon påstås har haft en affär med en man.

Klicka på länken.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7640027.ab


God morgon

Nu har vi vart och lämnat Tiger på djursjukhuset...

Så nu ska han ligga inne med dropp hela dagen, sen ska dom ta en till röntgen på honom över buken för att kolla att allr är ok, han var så duktig då vi var upp nu, låg snällt stilla medans vetrinären klämde och kände fast det gjorde ont i kroppen på honom. Det var så hemskt när han vart sjuk, han var fullt normal på kvällen, sen från den ena minuten till den andra så vart han jättedålig. Som tur är så får han ju vård nu så han kommer bli bra, det vet ja.
Nu har jag precis duschat och fixat mig, nu inväntar jag Lizette som jag ska åka med idag, ska bli skönt att slippa köra för en gångs skull, bra drygt att sitta och köra den där biten varje dag...
Aja, men nu ska ja fixa det sista innan hon kommer.
ha en bra dag.
Btw så kommer ja köpa en sådan..

Nu är det god natt..

Nu lär man sova...

Ska upp tidigt i morgon, jag och Sandra ska lämna in tiger på djursjukhuset i morgon bitti klockan 08, han ska in och fortsätta få dropp, sen får vi nog hem honom igen i morgon kväll, men han är bra piggare nu än vad han var igår, stackarn. Sandra gav han nyss mjölk med sugrör, NÄ han sög inte själv utan hon satte sugröret i mjölken och satte för fingret i ena änden så mjölken stanna kvar sen gav hon honom det i munnen, är ju bra om han får i sig vätska.
Men nu ska jag iallafall sova..
Sov gott alla läsare

Nu är Tiger hemma

Nu är Tiger äntligen hemma efter en dag på djursjukhuset stackarn.....

Men nu ligger lillfisen på golvet helt utslagen, förstår att han är trött och slut, antibiotika och smärtstillande. Stackarn har fått leversvikt samt akut inflammation, så nu blir det antibiotika. Tur det upptäcktes tidigt. Stor eloge till Sandra som med glädje skulle offra sin utlandsresa för sina katter, fantastisk människa...
Tycker dock att det är förjävligt att det inte finns en nattöppen djurklinik i denna stad. helt jävla sinnesrubbat..

Hur väl känner du mig?

Nu är det dags att kolla hur väl mina läsare känner mig..

Nedan följer tre frågor, den som först svarar rätt på dessa frågor kommer att få ett eget inlägg i min blogg, och om du har en egen blogg så kommer jag lyfta fram den i inlägget, så detta är et ypperligt tillfälle att skaffa fler läsare. så då kör vi:

1: Vad gillar jag att göra då jag har tråkigt?
2: Det finns något jag har kämpat med under ett års tid, vad?
3: Jag har en konstig egenskap som jag kan göra med en viss kroppsdel, vilken kroppsdel och vad är det jag gör?

Så nu alla läsare är det bara att låta svaren spruta in i kommentarerna.


Lugn kväll

Sitter på jobbet än..

Kan inte direkt påstå att det är mycket att göra, ringer någon kund då och då. Hade vart roligare om det hade vart lite action så tiden hade gått fortare. men men, man kan inte få allt :)

Vad har ni andra för er då?

Lunch

Ja då var lunchen snart slut då...

Idag vart det som alla andra dagar, jag fick luncha själv, så det vart inte att jag åt något idag, gick och satte mig och surra med en kollega medans hon jobbade, eller det var flera jag pratade med, måste ju säga att jag trivs jättebra med mina nya kollegor, jättebra sammanhållning osv..

idag jobbar jag till 20,45 och börjar igen i morgon 10,45, så jag får sovmorgon även i morgon.. Nu ska jag ta och jobba lite men jag återkommer med fler inlägg under kvällen :)

Tiger är sjuk :(

Ja, då var det onsdag då...

Som jag tidigare sagt så flyger veckorna iväg. I natt hände det en tråkig sak, Älskade Tiger vart sjuk :( Sandra ropade och bad mig komma och kolla, det rann någon genomskinlig vätska ur rumpan på honom, sen ville han inte gå heller, då han försökte så vingla han bara och var helt groggy, stackarn :( Sandra och Jonas är hon vetrinären nu med honom, hoppas för guds skull att det inte är någon allvarligt...
Ni sitter jag iaf och dricker kaffe och ska strax bege mig in i duschen, ska ju jobba även denna dag, hinner inte uppdatera så mycket mer nu, men jag återkommer under dagen.

Grattis Kevin :)

Måste gratulera min kompis Kevin Madsen som fyller år idag, hipp hipp HURRA HURRA

God natt

Jag har precis vart med om nått helt otroligt underbart...

Men jag kan verkligen inte skriva det här, men bra var det ;)
Asså hur fan ska jag kunna sova nu??? Sömntabletter någon?
Aja, sova var det ja, ska fan försöka, men det kommer inte bli lätt.
Sov gott alla underbara läsare, jag återkommer i morgon.
NAAAATTIIII

Tråååkigt

Nu har jag tråkigt..

Hade detta vart för en vecka sedan, ja få hade jag vart i full färd med att nätshoppa, det är sånt man gör när man har tråkigt, men just nu tillåter inte mitt konto det, så vad gör man då man har så här tråkigt?
När jag sitter på jobbet, ja då kommer jag på 1000 olika saker som jag ska göra då jag kommer hem, men när jag väl kommer hem, ja då minns jag inte vad det är jag ska göra..
Ålderdomshem för dementa nästa eller???
ja man kan ju börja fundera

Hemma

Ja då var denna arbetsdag slut....

kan ju säga att det gick i 180 hem från härsnösand, ville bara hem hem hem. Fast jag åkte inte hem direkt, tog en sväng förbi solariet först. Så jävla skönt med ståsolarium, man solar en 10-13 minuter och man slipper bli svettig som i ett liggsolarium, samt att man blir bra mycket brunare i ståsolarium.
Så nu efter att man har solat samt jobbat en hel dag så vad passar inte bättre än en dusch? Ska hoppa in och ta en snabbis nu.... dusch alltså ;)

Bra trögt

Sitter fortfarande på jobbet...

Nu är det verkligen noll att göra, tur att man har så sjukt roliga arbetskamrater som man kan surra skit med, idag har vi bla duskuterat nudister, nakna människor, raggningsrepliker, sex, kukar osv osv.
Ja samtalsämnena är många :P

Hur fördriver ni andra tiden på jobbet om det är lugnt?

Halva dagen

Nu har halva arbetsdagen gått...

Har precis vart på lunch, idag fick jag iaf sällskap utav tre stycken andra, det har ju liksom inte hänt sen jag började här typ, jag brukar alltid få gå på lunch själv, men inte idag :D

Nu ska man bara jobba sista halvan av dagen, sen blir det hem till sundsvall och ta en sväng i solariet, måste se till att hålla i den snygga brunfärgen jag fått, det är så sjukt jobbigt att börja om från noll igen, och framförallt dyrt, men har man redan brännan så räcker det med 1 gång i veckan för att den ska stanna kvar..

Nu ska jag ta och fokusera på jobbet, inte för att det är så hemkt mycket att göra, men det kan ändå vara bra att vara fokuserad :)

Återkommer lite senare :)


Lugnet före stormen?

Ja de kan man ju fråga sig...

Sitter på jobbet och det är absolut ingenting att göra, man får ett samtal lite nu och då, undra om det fina vädret spelar in och att man kommer få igen det i kväll då alla kommer hem och alla ska ringa samtidigt. ja det visar sig, jag jobbar som sagt ända tills kundtjänsten stänger.
Det blir lätt lite tråkigt att sitta så här om det inte ringer nått, tiden går ju inte direkt fort då man sitter och glor, för min del får det hellre ringa hur mycket som helst, för då flyyyyger tiden iväg..

Vad har ni andra för er då?


Det gör ont

Det gör nästan lite ont i skälen att sitta inne och jobba när man ser det underbara vädret ute och när man vet att det är varmt.
Idag har vart en ypperlig dag att ligga på stranden och sola och få lite färg på sig. Som tur är så finns det ju solarium man kan nyttja då man är en stackars arbetare som jag är, ibland önskar jag att jag var arbetslös på sommaren, fast nästa år kommer jag ju iof ha semester, så jag får väl se fram emot det då..

Bruna hälsningar / Jonas


Tisdag

Ja då var det en ny dag då...

Fy vad jag är trött, vaknade precis och inser att jag sovit alldeles för många timmar, skulle gå ut o röka, då vingla ja fram o tillbaka och var helt yr, det gör jag bara om jag sovit för mycket. Så nu hoppas jag på att jag blir människa igen med hjälp av kaffe och en dusch.
Ska jobba min första stängning idag, nice att jobba kvällar för då får man ju lite extra pengar i form av Ob-Tillägg.
Vad ska alla andra göra idag då?
Dagens ordspråk: Bättre att springa i fel fil än att fila i fel springa.

God natt

Nu är det dags att stänga bloggen för idag, det kommer ju som sagt en dag i morgon med, så lite sömn skulle ju dock inte skada. Men jag lovar att återkomma i morgon, då kanske jag ska berätta en av mina största hemligheter, nyfiken? kunde tänka mig det du ;)
Så håll utkik..
god natt alla läsare.

För er nya läsare

Vilket är väääääldigt många....

Jag har blogga under 4 år nu, men för ett tag sen så tog jag bort alla inlägg från 2007 och började om på nytt, detta gjorde jag av många olika anledningar, dels för att det stod mycker saker som jag inte ville bli påmind om och dels för att det stod saker om vissa andra saker.
Men nu är man tillbaka, ny blogg som kommer fyllas med många smaskiga inlägg.
OBS!! Icke barnvänligt kan förekomma...

Börjar bli lite less nu

Asså om mina vänner påpekar att jag gått ner mycket i vikt och att jag kanske börja bli för smal, det är en sak, dom är mina vänner och vänner ska kunna säga saker till varandra och vara ärliga. Men när folk jag knappt känner ska börja lägga sig i, ja då blir det jobbigt, fräste i från till en som påpeka det lite på fel sätt, lät nästan som att hon klagade över att jag gått ner så mycket. Då vart hon sur och sa att alla har rätt till en åsikt, ja visst är det så, men om alla ska säga sin åsikt om samma sak till mig, ja då bli det rätt jobbigt efter ett tag. Det roliga är att folk som kan ha några kilon för mycket kan stå och nästintill klaga på mig, men VAD är ert problem? Avundsjuka? ta och gör något åt er själva innan ni klagar på mig.
Jag har valt att gå ner så här mycket, än är jag inte klar heller, bara så ni vet. Det är min kropp och ingen annan ska tala om för mig hur jag ser ut. Jag har som sagt gjort mitt val.
Många säger att dom klara inte av att gå ner i vikt, dom har försökt allt osv osv, bla bla bla. Har ni inte lyckats, ja då har ni inte testat allt..
Nån som jag ser upp till är min kära vän Elle, hon kämpade för att gå ner i vikt, när hon hade lyckas, ja då vart hon med barn, och det var nog hennes lyckligaste vikt uppgång någonsin, men sen efter det så har hon lyckas gått ner väääldigt mycket, hon har en bit kvar enligt henne, men hon har ett mål, hon vet vart hon ska. Hon gör också nått för att lyckas, hon anstränger sig.
Så till alla som sitter inne på McDonald´d eller pizzerian och gnäller över att ni går upp massa kilon som ni inte blir av mig, tycker ni själva att det är ett bra ställe att sitta o gnälla på? Nä precis....
Så här såg jag ut före och efter, är något smalare nu än på denna efterbild, ska fixa en ny snart..

Nice kväll

Då var man hemma igen då...

Har vart ute med Elle och min bror Tony, vi har typ åkte runt, runt och lyssna på musik osv. Har typ avverka hela stan. Sen svängde vi in på navet, ja där ligger en kille på vägen och sover, Ja då ringde man polisen då, tänkte att det är nog inte så bra om han ligger där, dels för att han var stupfull och sen är det rätt kallt ute.
vad har mina läsare gjort i kväll då?

nu måste ni hjälpa mig

Jag ska byta bil, men jag vet inte vad jag ska ha??? Så nu vill jag att alla som läser kommer med förslag på vilken bil som skulle passa mig bäst :)
Har denna nu:

Hemma

Fan vilken underbar dag jag har haft....

Dagen började med att jag som vanligt klev upp, duschade, drack kaffe och fixade till ett utseénde. For sen vidare till jobbet, och denna dag på jobbet har vart så underbart bra, fick beröm av min teamleader, känns så skönt att det går åt rätt håll iaf :)
Sen har jag världens bästa arbetskamrater måste jag säga, vi har garva o haft oss idag på jobbet, hände dock en rolig sak som jag inte kan skriva ut här :P
Sen efter jobbet så var jag på nått som man kan kalla dejt, det var för några månader sen jag träffa en kille, sen åkte den killen och jobbade utomlands ett tag, under den tiden så fanns han med i mina tankar hela tiden, kunde liksom inte sluta tänka på honom. Men nu är han iaf hemma och idag träffade jag honom, vi satt vid kajen och hade denna underbara utsikt:
Bättre slut på en arbetsdag får man leta efter :D
Nu ska jag snart fara och hämta bästaste Elle, vi ska ut och fara omkring lite, så denna dagen har varit helt underbar och kommer avslutas alldeles perfekt..
Återkommer mer senare :D

Lunch

Nu sitter man på lunch. Har precis vart på banken och löst ut pengar på en avi jag fick i fredags, men tyvärr var det inte mina pengar så jag hade inte så mycket glädje av dom :D

Satan vad kallt det är ute, typ runt 12 grader fast solen skiner, helt sjukt, det får verkligen inte bli höst redan, jag har inte njutit nog av sommaren, har ni det??

Nu är jag inne på slutspurten på min lunch, så nu ska jag ta och röka en cigg och hämta kaffe..

Återkommer senare.


God morgon..

Ja då var denna helg över då...

Helt sjukt vad tiden går, tyckte nyss det var fredag, men nu är det redan måndag. Förra veckan rent ut sagt bara flög förbi, nu sitter man här på jobbet igen. Måste säga att jag trivs förbannat bra på mitt nya jobb. Det är bara synd att det ligger i fel stad, men men, man kan inte få allt här i livet..

Denna dagen är den enda dagen jag börjar tidigt denna vecka, folk tycker ja e knäpp som gillar att börja sent, men jag är nattmänniska och har så jävla svårt att gå och lägga mig tidigt på kvällen, jag tycker om att sitta uppe till en 02-03 på nätterna..

Nu ska jag ta och jobba lite, men är allt bra med mina läsare idag då??

Nu ska jag sova

Nu är det verkligen dags att sova, ska upp o jobba om 6 timmar :(
Trots rekordmånga läsare så är kommentarerna helt obefintliga, skriv och låt mig veta vad ni vill läsa, tycker ni jag är tråkig eller är ni helt enkelt bara nöjda och har inget att säga? :)
God natt alla läsare :)

Det tar sig..

Fan vad kul det är att se hur många som vill följa min blogg, kommer uppdatera mycket nu..
Så här många läste den idag, lite svårt att se men unika är 10153 och tot antal sidvisningar är 12158.
Men nu har den braka i botten  ;P aja, det har bara gått 40 min på denna dag..

Carolina Gynning

Är det nu vi ska tycka synd om henne, är det nu vi ska visa förståelse för allt hon gjort som hon inte borde gjort?
NÄ, jag skulle inte tro det va, stå för dom saker du gör ist för att komma med massa bortförklaringar

Tobias Stenbergs Kontaktannons


Hemma Hos bror

Nu sitter jag hemma hos min bror Peter

Jag sitter och bloggar medans han fixar kaffe :) Sen ska han klippa mig och jag ska förmodligen klippa honom med, sen ska jag hem och äta, jag ska faktiskt tro det eller ej äta idag, det blir kyckling och ris, Sandra är det som står för kockandet så jag får ta diskandet, det är ju inte mer än rättvist :)

Har iaf hunnit med att ta min dagliga prommenad samt solat, passade på att göra båda sakerna på en gång, promenerade till stan och tillbaka, en paus i solariet. Underbart skönt.
På väg hem så möter jag två killar, ja dom kan inte ha vart mer än 10-12 år gamla, dom gick med varsin ciggarett i handen, asså, en annan tyckte det var coolt att röka då man var i den åldern, men nu när man är lite äldre så tycker man att det ser konstigt ut.

Men om doim vill röka, ja då är det ok, kan ju liksom inte säga att det är fel, jag rökte ju själv i den åldern.

Nu ska jag ta ocjh dricka kaffe, sen ska vi klippa oss...


Återkommer lite senare...




Jonas Svarar

Jag... om Bilder från priden:
Var du tvingad att gå dit?

Svaret på den kommentaren är: Nej, jag var inte tvingad att gå dit, jag valde att gå ner för att träffa mina vänner, och på köpet så fick jag se det misslyckade tåget, men resten av dagen var helt underbar...

Söndag

Underbara söndag...

Vaknade för en stund sedan, tog lite sovmorgon trotts det fina vädret. Himlen är klarblå och solen skiner, synd bara att det ska blåsa, men det kan kanske vara skönt, lätt att det blir lite fööööör varmt annars.
Idag har jag inga planer förutom att jag ska:
-Klippa mig hemma hos bror.
-Träffa Elle.
-Sola i kväll.
Det är typ det enda jag känner att jag MÅSTE göra idag, annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig.
Går i byta bil tankar, men vi får se hur, om och när jag gör det. Vet inte riktigt vilken bil jag vill ha än, det enda jag är säker på är att det ska vara en Audi, älskar det bilmärket och skulle aldrig kunna tänka mig att ha något annat.
Nä nu ska jag gå och duscha och se till att få ut något av denna dag, vad ska alla läsare göra idag då? skriv hemskt gärna och berätta och kom med förslag på hur man fördriver en dag på bästa sätt.


Ska man ta och sova kanske??

Jag är verkligen helt slut efter denna underbara dag..

Som jag tidigare skrev så har denna dagen spenderats med mina vänner, åkte ner på stan och mötte upp Elle, Peter, Anna och Björn. Vi kollade en snabbis på pridetåget innan vi vandrade vidare mot drakbåtsfestivalen där vi kikade runt lite bland stånden, alla utom jag och Elle drack lite öl. Jag och Elle kollade på drakrodden där hennes bror deltog.
Allt var underbart, vädret var ungefär som utomlands, varmt och fuktigt :)
Sen for vi som sagt hem till Elle och Peter där vi avnjöt en god middag och kollade lite på hyrfilm..
Vi såg filmen Farsan, har inte så mycket att säga om den, den var väl sådär, hade nog lite mer förväntningar på den. Men men, det är inte alltid som man tänkt sig..
Nu känner jag dock att sömnigheten börjar smyga sig på så jag ska passa på att sova medans jag är trött.
tack för idag...

Synkronisera Lips

Så jävla grym låt :) Gillar videon med :)

Titanic 2

Ja, har ni hört...
Det kommer, eller ja den har nog redan kommit film som Heter Titanic2.. Tydligen så är det hundra år senare, båten går samma väg, samma dag, råkar ut för samma sak osv..
Men hur kan dom göra en två? Första filmen var baserad på en verkligen händelse, vad ska dom basera denna på då? Lögner? ja inte vet jag, men nog måste ni väl ändå hålla med om att det är jävligt onödigt att göra en overkligen tvåa på en verklighetsbaserad etta?
HÅLLER NI MER ELLER?????

Bilder från priden

Ungefär så här såg det ( enligt mig ) misslyckade pridetåget ut..
Jag tycker verkligen inte ens att det är lite kul med ett pridetåg, jag menar, VARFÖR ens ha ett???

Hemma hos Elle

Nu sitter jag hemma hos Elle, idag har vi varit på stan och kollat på Drakrodden, hennes bror tävlade i en av båtarna, tyvärr så vart dom utslagna i semifinalen, men det var mycket bra gjort att komma till semi iallafall :)
Sen vart det faktiskt som så att jag såg pridetåget, jag kände en känsla av lite skadeglädje när jag såg hur litet och misslyckat det var, hur kan man ens försöka sig på att göra något i Sundsvall som man i vanliga fall förknippar med stockholm? ja de kan man ju fundera på... Tog även lite bilder, men dessa kommer i ett senare inlägg i kväll då jag är hemma vid min dator..
Jag och Elle har hyrt filmen Farsan, har hört att den är bra, snart vankas det middag, blir chili concarne, det var typ hundra år sedan man åt det, men det ska fan bli gott, har även köpt vitlöksbröd som jag ska äta till :D Blir dessutom lite lösgodis till filmen, kände att jag kunde unna mig det på denna varma, klibbiga och svettiga dag..
Nu ska jag se vad Elle gör, men jag återkommer med ett inlägg lite senare, önskar alla mina läsare en trevlig kväll, för det ska jag ha :)
Peace

God morgon

Japp, då var man liksom lite ledig idag då.. :)
Sitter just nu och vaknar till en kopp kaffe, men det som är mest underbart just nu är att solen skiner ute och att det är varmt för en gångs skull då jag är ledig :)
Ska strax ta o duscha och vara upp till mamma en sväng, förut jobbade vi i hop så då sågs vi varje dag, men ni har vi olika jobb så då får man passa på att träffa henne på helgerna :)
Som sagt så ska jag hålla mig från stan iaf, ska ICKE gå på den där priden..
Men runt fem tiden så ska jag fara hem till Elle där kvällen ska spenderas, måste ju fira Edwin med som fyllde ett år i torsdags.
Vad ska alla andra hitta på idag då?
Btw så saknar jag kevin och sandra, KOM HEEEEEEEM

Äntligen

Nu har man en nyformaterad dator...
Det är ju inte själva formateringen som tar tid, det är ju alla program som ska installeras som tar tid :) Trodde ändå att det skulle gå rätt fort, men det tog lite mer än 3 timmar, så nu kan jag säga att jag är ganska så trött, ögonen är typ torra, ser både i kors och suddigt..
Så vad tror ni om att jag hoppar i säng och sover lite? Jasså, det tror ni blir bra? Ok, ja då gör jag väl det då..
God natt Sverige..

Formatera om datorn

Japp, nu ska jag formatera om datorn, hörs på en stund.

Sundsvall Pride..

SERIÖST.....

Vad ska det vara bra för? Jag hatar redan Stockholm pride, ska man nu behöva ha skiten här med? JA tydligen..
Då kan man inte gå utanför dörren i morgon då, nog för att jag är gay, men jag ser ingen anledning till att hålla på att fjolla sig på gatan i smink, fjäderkläder, naket, transkläder, regnbågsfärgade kläder och massa annan skit och skrika ut att man är gay. Det finns ju ingen sån festival för hetrosexuella. Det är sånna som deltar i såna där helvetes tåg som gör att vi bögar får dåligt rykte. Inte för att så många kommer deltaga iaf, dom flesta i denna stad är ju bara smygisar iaf. Vuxna män med fru och barn som är ute och knullar småpojkar medans frugan i själva verket tror att han är på möte, så tänk på det alla kvinnor, det kanske är just DIN man som ligger med mig medans du är hemma med barnen.

STOPPA SUNDSVALL PRIDE...

Det är exakt vad vi ska göra tycker jag.... Ja Stockholm pride med för den delen....


Äntligen fredag

God morgon på er...
Nu är det fredag, nu jobbar man sista dagen innan man har två dagar ledigt. Denna helg kommer jag ICKE förtära någon typ av alkohol, fick nog förra helgen ;)
Sitter just nu nyduschad o väntar på att jag ska åka till jobbet.
Aja, jag känner inte att jag har så mycket att tillägga för tillfället så jag återkommer senare i stället :)

Seriöst

Nu ska jag berätta...
Har suttit och pratat med en kille på nätet ett tag i kväll, tänkte att man kan ju testa det där med blind date, aja, iallafall så har jag ju sett bilder och så på killen och han såg ju fin ut och så. Vi fortsatte att prata tills vi sist bestämde oss för att ses, så en annan duscha o fixa till sig, men när jag kom dit och han mötte mig vid bilen, ja då vettefan om han hade åkt genom skördetröskan i stället för att duscha och fixa sig. NOLL känsla för stil och matcha kläder. Svart mössa, rutiga och för stora shorts, svarta slitna skor och en urtvättad munkjacka, NEJ tack tänkte jag, PANIIIIIIK, hur ska jag ta mig ur detta, men efter ett tag så lyckades jag iaf dra mig mot bilen för att kunna åka därifrån.....
Så NUUUU ska jag sova :)
God natt...

Tom

Japp, det är exakt vad jag känner mig just nu...

Skulle bara vilja vräka ur mig en massa skit just nu, men jag sväljer och är tyst istället, det är lika bra. Vissa saker får mig bara att tappa andan. NOG om det, kommer skriva ett 3 mil långt inlägg när tiden är kommen...

Har jobbat idag, för ovanlighetens skull, efter jobbet så åkte jag och träffade Elle på donken, alltid lika trevligt, för med henne kan man verkligen vara sig själv. Spelar ingen roll vilka misstag jag gör osv så är hon inte den som sviker eller dömer. Rådfrågar jag henne så får jag ett ärligt svar, gör jag tvärtemot och det bli fel, ja, då är det så, hon är inte den som säger: - Vad var det jag sa.
Det skulle hon aldrig göra.
Alla har vi våra fel och brister, vissa ser dock bara det negativa hos människor, men inte Elle, hon ser helheten, hon gillar en för att man är som man är liksom, hon tar hela paketet utan att sortera ut det negativa. Det är så en vän ska vara, precis som Elle.

Älskar dig gumman, tack för att du finns...



God morgon på er...

Japp, nu har man duscha, druckit kaffe, borstat tänderna samt skaffat sig ett utseénde för dagen då..
Nu sitter jag och inväntar Lizette som jag ska åka med idag till jobbet, så idag tar vi *den lilla röda* ;)
Helt sjukt att det redan är torsdag, tyckte att det nyss var måndag, men dagarna går ju så sjukt fort, det är ju inte långt kvar tills man går i pension känns det som.
Ställde mig på vågen idag, befarade att den hade gått uppåt, men inte då, den hade gått ett halvkilo neråt :D Känns bra att den går åt rätt håll iaf :)
Vad ska ni som inte jobbar hitta på för nått idag då????
Nu fick jag sms av lizette så nu ska jag gå ut.. Skriver mer under dagen....
BTW, MÅSTE TRÄFFA ELLE SNART, HAR INTE SETT HENNE PÅ FLERA DAGAR :(

Nice färg

Ser ut som att alla dessa solningar har gett lite resultat...
Men jag ser fet ut på bilden :S USCH!!!
Men men, kameran lägger ju på 5 kg eller nått, haha :P Närå, jag vet att ja inte är fet, men jag hatar att det ser ut som det, fast de e ju ganska svårt att avgöra genom att se en närbild på magen...
Jag hatar Telia förövrigt, bredbandet bara krånglar, man kopplas upp o ner hela tiden, sjukt jävla störigt, men BETALT, det ska dom ha dom jävlarna....
Nu ska jag ta lite kvällsfika innan det är dax att sova...
God natt på er..
BTW så hade jag jävligt kul här....

Trög dag

Sitter på jobbet som sagt, har precis haft lunch, även denna gången så hade ingen annan lunch samtidigt som mig, jag funderar på att skita i luncherna o jobba i stället :P

Dagen går seg som fan iaf, just nu är jag så trött att jag bara vill hem o sooooova..

Aja, ville mest bara in och säga hej till mina läsare..


SKA JA KÖPA EN SÅDAN?


God morgon

Fan, det skulle ju vara sol idag, MEN, det regnar som vanligt...
Jag vet att jag skrev här om dagen att jag inte skulle gnälla på regnet, MEN, nu har det gått till överdrift. Det är så kallt och grått ute, sommaren får bara inte försvinna :(
Nu sitter jag i allafall med dagens första kopp kaffe, tänkte jag skulle piggna på mig lite innan jag införskaffar mig ett utseénde för dagen ;)
vad ska ni andra som INTE jobbar hitta på idag då?

Beck - Levande Begravd

Japp, den filmen var jag och Sandra och såg i kväll, kan ju LÄTT vara den bästa Beckfilmerna jag sett. SÅ jävla synd att det är den sista dom gör. Men men, inget kan ju vara förevigt, ja inget förutom Glamour då, den serien har ju gått i tid och evigheter. Men jag rekommenderar alla att se Beck iaf. Nu ska jag skynda mig i säng så jag orkar jobba i morgon.
God natt alla läsare

kommentera

Har huuuur mkt läsare som helst, men ta och kommentera lite :) roligt att höra vad ni tycker :)


Sitter på lunch

Nu har man lunch i fem minuter till, MEN, det är ju så fruktansvärt tråkigt att ha lunch själv, av alla flera hundra anställda så var det tydligen bara jag som hade lunch 14:15, känner mig lite mobbad på jobbet faktiskt, haha :P

Nu ska jag iaf ta och hämta kaffe och köra sista halvan av dagen, sen i kväll så blir det bli med sandra, vi ska gå och se Beck - Levande begravd. Har velat sett den en tid nu men det har vart vattenskada i salongen den visas i så det har liksom inte gått..

Men i kväll blir det äntligen av..

Tjing på en stund

God Morgon

Ja då sitter man på jobbet då i vanligt ordning....

Faktiskt rätt pigg idag, har nästan sovit hel natt, vaknade till en snabbis av att Sandra låg och vrålade:
- MEN GE HIT EN CIGARETTJÄVEL DIN SATANS LODIS...

Haha, det kommer rätt mycket saker ur hennes mun då hon sover, funderar på att sätta upp en filmkamera så hon får se hur hon ligger och sparkar, svär och pratar på i sömnen :)

Slutar iallafall relativt tidigt idag, kvart över sju, men jag börjar tidigt i morgon ist. Men men, det är ju snart helg.

Nu är min rast slut och jag ska återgå till jobbet..

hörs senare..

God natt

Ville bara säga god natt till alla mina underbara läsare :)
Så nu gör jag det...
God natt!!!!

Bildinlägg

Jag och Tuvalie
Jag och Daniella i lördags

Äntligen Hemma..

Japp, då har ännu en dag i livet gått....

Som vanligt så var denna dagen alla andra lik, jag vaknade, drack kaffe, duschade och sen for jag till jobbet. MEN, idag så behövde jag inte stressa, trodde jag ja. Kom innanför dörrarna på jobbet, glad i hågen över att jag var 20 min tidig till jobbet, GUUUD vad skönt att kunna hämta kaffe, vatten och logga in i lugn och ro tänkte jag. DÅ slog det mig att jag hade glömt telefon i bilen, det var bara att vända. Jag kan inte jobba en hel dag utan min mobil, de går fan inte. Så ja sprang till bilen och tillbaka, så när ja kom tillbaka till jobbet så hade jag 3 min på mig att logga in, hämta kaffe och vatten. Men sen har dagen flutit på i bra takt :)
Nu efter jobbet så var jag på donken o fika med några från mitt gamla jobb, aaaasmysigt att sitta o surra lite :)
Sen for jag tillbaka mot Sundsvall, tog mig som vanligt en tur förbi solariet :)
Så nu sitter ja här o ska varva ner innan ja ska sova så jag orkar jobba i morgon :)
Kör en favorit i repris

Regn och rusk

Sitter just nu på jobbet, har vart fullt upp hela dagen, men nu har jag luchrast. Sitter och kollar ut genom fönstret och ser regnet som bara vräker ner. Tanken slog mig just nu att det är rätt skönt att ha ett jobb att gå till dagar som denna, för vem orkar bara sitta hemma i detta ruskväder o glo på tv? Då kan man ju lika gärna sitta och tjäna pengar och ha skoj med sina arbetskamrater ist :)

Fast jag måste ju erkänna att det är ju faktiskt rätt mysigt med regn, bara man slipper vara ute i det :) Så from nu tänker jag sluta klaga på att det regnar, regnet behövs ju med, annars vore all växtlighet död, och vad är det för skoj att ha sol jämt om det ändå blir att se ut som skit ute? Nä precis...

Nu ska jag ta och gå ut och röka en cigg på rekordfart och bli så lite blöt som möjligt :)

Skriver mer senare :)

God Natt

Nä nu ska jag hoppa ner i sängen och få mig en gnutta sömn, i morgon börjar en ny och hårs arbetsvecka..
GOD NATT ALLA LÄSARE

Seriös Anna Anka

Tycker du inte själv att du är lite för paranoid? Tror du att det är helt smärtfritt att vara kändis? Eller ursäkta, jag menar *host host* B-Kändis/loser....

jobbig dag...

Bakis är det värsta som finns...
Mådde bra då ja vakna i morse, jag putsa ju fönster och greja på. Efter det så duschade jag och åkte till kevin och sandra. Det fanns ju en person som mådde lite sämre än jag, Kevin mådde som ett lass med skit på ren svenska, vi skulle äta pizza. Vi kom till pizzerian, men kevin fick inte ner en bit. Men jag tycker dock att det var strongt av honom att åka på fotbollsträning trotts detta tillstånd :)
Fick även träffa deras nya hund idag, Theodor heter han, det var jag som kom med förslaget och dom gillade det :)
Efter det så har vi mest tagit det lugnt, hyrt film, ätit godis och surrat. Sen for jag och solade. Nu är man hemma och tvättmaskin går för fulla muggar :)
Ska ta och fixa med lite saker innan det är dax att sova. Hörs mer under morgondagen, OM jag inte kommer tillbaka senare :)

Två bilder sen i går...

På väg till krogen, fråga mig inte vad jag har i munnen för det minns jag inte.
Jag och Sandra i fortfarande relativt nyktert tillstånd :)

Seg...

Japp, i går vart det som sagt lite party med utgång...
Började dagen med att sola, shoppa, systemet, till mamma för att sedan åka hem och fixa mig inför kvällen. Runt 15:00 tiden åkte jag ner på stan för att hämta Kevin, Jens och Asp, vi drog mot skönsmon, lämnade min bil hemma hos mig och jag hämtade min alkohol, sedan gick vi bort till Sandra och Kevin där tjejerna väntade.
Sedan flödade alkoholen, pratet och ciggaretterna hela kvällen, Micke körde ner oss på stan, ja hem med för den delen, ( tack micke). Kvällen slutade iaf på daltons där vi åt varsin snackstallrik.
Det var en liten snabb sammanfattning av kvällen, jag är som sagt seg så jag orkar inte göra nått detaljerat:)
Tack alla ni som var med igår, jag hade en utomordentlig trevlig kväll.

paaaartyyyy

jajjamensan, nu är det fest på hög nivå, ville mest bara slänga in ett inlägg och önska alla mina läsare en riktig trevlig kväll, för det har jag iaf, goda vänners sällskap och alkoholen flödare.

DEEEE EEEEE LÖÖÖÖRDAG :D

Leeedig...

God morgon alla läsare...

Idag ska jag:
Sola - Check!
Duscha - Check!
Shoppa - Check!
Gå på systemet - Check!
Hem till mamma - Check!
Hem och Duscha igen - Check!
Förfest - Check!
KROGEN - Check!

Sitter just nu framför datorn med en kopp kaffe, har precis vart och och solat. Vaknade rätt tidigt idag, runt 09,30, men jag låg och drog mig en timme, tänkte att jag är ju för fasen ledig, då FÅR man ligga och dra sig så länge man vill utan att känna dåligt samvete liksom :)

Nä, nu ska jag ta och göra ett litet ryck så jag får nått gjort, vad ska alla mina läsare göra idag/kväll då? Kommentera gärna och berätta...

pööössss



skönhetssömn...

Skulle egentligen ha sovit för längesen...
Inte bra att vara vaken så här länge, men jag känner att det är ju sååå skönt att kunna lägga sig sent och kliva upp sent dagen efter när man är ledig liksom.
Men nu ska jag iallafall gå och sova min skönhetssömn, för i morgon blir det shopping på hög grad samt lite fest med utgång på kvällen.
God natt mina läsare..

Jonas Lindberg



Solberoende.....

I denna lokal infinner jag mig rätt ofta, många säger att jag ska passa hyn osv, men grejen e den att jag har aldrig så bra hy som när jag solar, men alla rynkor och dyligt lär väl komma då man fyllt 40. Men jag är ju hellre snygg nu än om 14 år, jag lever dessutom i nuet och inte om flera år, dessutom så har man ju knulla klart då man passerat 40, SÅ vem faaan bry sig liksom....
Jonas+Solarium=Sant

Sugen på att testa..

http://www.restylane.se/

Tål att funderas på...

Brun?

Jag, Kevin och Sandra var ju och solade igår, kevin kom på den smarta idén att jämföra färgen på sin snusdosa med min mage :) Lite färg har man ju fått iaf :)


Osså avsluta vi med en posebild med ;) Lite slitna ser vi ut att vara båda två, jag efter en dag på jobbet och kevin efter 90 min på fotbollaplanen, jag ser ut som att jag inte ha sovit på 3 år. :)

Tråkigt...

Sitter just nu på jobbet, det är tvärlugnt. När det är det så blir det lite lätt tråkigt, har ju iof massa roliga arbetskamrater att surra med, men iaf :)

Vad har ni för er då?

Jag sitter just nu och planerar vad jag ska ha på mig i morgon då vi ska gå ut, frågan är om jag ska ta nått som jag har hemma eller om jag ska shoppa nått nytt? Det lutar åt att det blir nya kläder, som vanligt ;)

Sandra brukar fråga varför jag köper nya kläder då jag har så mycket kläder som jag kan använda, svaret på det är att jag vet inte varför, men det är ju alltid kul att köpa nya kläder, man blir så glad då man får shoppa :)

ska iaf köpa ny parfym, det kommer bli denna:


God morgon.....

Nu sitter man som vanligt på jobbet...

Vaknade rätt tidigt i morse, eller tidigt och tidigt, men jag vaknade en timme före väckarklockan. så denna morgon har jag bara kunnat ta det lugnt, tagit hand om tvätten som jag tvättat i natt och bara gjort mig i ordning i lagom takt.

MEN

Det spelar ingen roll hur mycket tid jag än har så slutar det alltid med att jag får stressa till jobbet iallafall, så denna morgon vart precis som alla andra mornar när jag sätter mig i bilen, STREEEEESS...
Hoppas bara att ingen polis läser detta inlägg, men det gick som vanligt 180 till jobbet, haha :P
Jag fattar inte vad det sitter i, ska det vara så svårt att åka ca 15 min tidigare? Ja, tydligen!

Nåväl, nu sitter man ju på jobbet, så nu är allt frid och fröjd :)

Nu ska jag koncentrera mig på jobbet.

Vad händer i helgen då mina vänner? Kommentera och berätta om era helgplaner.


God natt...

Nu har jag vart duktig...
Har tvättat tre st maskiner så här mitt i natten :)
Ville mest bara önska alla läsare god natt nu innan jag ska sova..
Kul att se att ni fortfarande läser min blogg.
God natt

Ska jag?

Jag är så jävla sugen på en sån här, men jag vette fan om jag tycker den är värd pengarna...
Vore ju dock asmysigt att ha en heldress att hoppa i då man vill mysa till det hemma ;)
Någon som har en, snälla skriv då och säg vad du tycker om den...

Rosa...

Jag köpte en sån jävla snygg t-shirt igår, har aldrig gillat rosa, men av nån anledning har jag börjat göra det nu, men vad säger ni? visst fan är den snygg? ursäkta dåliga bilden, men iphonen är bra på allt utom kameran...

Tillbaks på ruta ett..

Japp, då var bloggen aktiv igen då....

Som ni säkert märkte så tog jag bort min blogg, anledningarna var många till varför jag gjorde det, den största anledningen var den att det stod så mycket i den som påminde mig om saker som jag inte ville bli påmind om...
Dagen efter jag hade tagit bort den så ångrade jag mig, jag mejlade förtvivlat till supporten på blogg.se och vädjade till dom att återskapa den, som TUR är så fixade dom till det.
Istället för att göra en ny blogg med ny adress och ny domän och grejer så raderade jag istället alla inlägg, så jag kallar detta tillbaks på ruta ett...
Bytte ju även mobilnummer i går, vart så less på att så många som inte ska ha mitt mobilnummer hade det, så efter ett samtal till Telenor så vart jag ägare till ett nytt nummer.
Jag har bestämt mig för att börja om, umgås med dom jag vill, göra det jag vill, vara som jag vill, skita i vad andra tycker, ringa vem jag vill, ge mitt nummer till den jag vill osv osv.
Har mina närmaste vänner som jag håller varmt om hjärtat, behöver inte nämna några namn, för ni vet mycket väl vilka ni är :)
Kvällen har tillbringats i goda vänners sällskap. Efter jobbet så åkte jag och hämtade Sandra, sen vidare ut mot Timrå där vi skulle kolla på hennes kille Kevin då han spelade fotbollsmatch, vi kom dock lite sen, FÖRLÅT Kevin, men vi såg ju ditt snygga mål iaf :)
Efter matchen så åkte jag, Sandra och Kevin in till stan och intog ett varsitt solarium, GUD vad jag njöt, satt och frös som en dåre då vi kollade på fotbollen, så jag var i sjunde himlen då jag ÄNTLIGEN fick sola.
Efter det så for vi till McDonald´s där vi mötte Elleonora och min bror Tony, vi fikade lite, snackade och rökte :) typ det vi alltid gör då vi ses :)
Så nu sitter jag hemma, här vid datorn, drömmer mig bort fastän jag borde sova :)
Men jag hälsar alla läsare som jag har kvar välkomna till min nya blogg :) nu blir det ändring vad gällande uppdateringarna :)
Må gott mina vänner, avslutar med en bild sen vi var på fotbollen.

RSS 2.0
plusikassan.se