Skönt med ledigt!!

Idag så har jag och Sandra varit ute och gått med Miléa i barnvagnen konstant mellan 11-17. Helt underbart väder har det varit så vi passade även på att bada hundarna en sväng. Kan ju säga att solen har tagit ganska så rejält idag, har ganska fina ränder efter mina flipp flopps :P Sedan kan ja inte rekommendera att man ska promenera i 5 timmar i flipp flopps :) Här kommer lite bilder från dagen, och nu ska jag och Sandra till solariet o sola ;)

Ligger och funderar!!

Ligger och tänker på vänner. Tänk vad många vänner man har. Men hur många är egentligen ens vän och hur många av dom är bara en bekant som man pratar med då man ses? Har iaf kommit fram till att vissa betyder mer för mig än andra. En av dom som betyder mest för mig är Elle, hon och jag har den vänskapen som man kanske inte har med så många. Vi behöver inte höras varje dag, vi ses alltmer sällan nu då jag flyttat till Härnösand och hon har blivit tvåbarns mamma, men när vi väl ses även om det gått en månad så känns det som igår liksom. Elle är en av dom få som nog vet allt, då mena jag allt om mig, henne kan jag berätta rubbet för. Om jag så får någon idiotisk dum idé så säger hon vad hon tycker, men sedan stöttar hon mig även om jag håller på att göra något dumt, men hon varna mig liksom innan. Hon är en sann vän. Sedan två andra som betyder mycket för mig är Sandra och Kevin. Dom bodde jag med i sundsvall då jag hade det lite svårt och så. Dom släppte liksom in mig i deras hem med öppna armar, det kommer alltid finnas kvar i mitt minne, att dom ställde upp då jag behövde det. Jag betalade min del av hyran och det var aldrig det snacket att jag skulle följa deras regler, att det var deras lägenhet osv, dom fick mig att känna mig som en del av familjen till skillnad för andra ställen jag bott på, där jag betalat hyra men har ändå fått fråga om jag fick ta dit kompisar, fråga om allt innan jag gjorde något. Så var det aldrig hos Sandra och Kevin. Även för dom kan jag dela med mig av det mesta i mitt liv, dom dömer mig aldrig för det jag gör eller hur jag är, dom tar mig som jag är, och det är så vänner ska vara, att man kan vara sig själv med dom. Nu har jag dock fått ordning på mitt liv och flyttat till eget. Dock har jag fortfarande svårt för att vara själv. Händer då jag är hemma ensam, ska sova ensam osv att jag känner lite ångest och en lätt panikkänsla, men det är något jag jobbar på, och det blir bättre. Som tur är så bor Kevin och Sandra i Härnösand nu, så blir det för drygt så vet jag att jag är alltid välkommen hem till dom och att jag kan sova på deras soffa. Bara vetskapen att dom finns fem min bort kommer göra det lättare att vara och sova ensam hemma hos mig. Förutom dessa tre vänner som betyder allt för mig så har man ju alla bekanta runt om som man bara prata med då man stöter på varandra, samt dom som man umgås med ibland... Nu har jag fått skrivit av mig lite så nu ska jag slå igen ögonen och sova :)

Kevin o sandras underbara dotter!

img_6597 (MMS)

Kevin o sandras underbara dotter!


Via iphonen

Dagen började med att jag vaknade runt 09:45, klev upp och gick ut med hundarna och tog en cigg i det gråtrista vädret som vi möttes av då vi kom utanför dörren. Efter det så gick jag in och tog mitt kaffe o slöade lite på soffan medans ja kollade lite på tv, surrade med Sandra och Kevin och bara vaknade till liv i lagom takt. Sen duschade jag och gjorde mig i ordning för jobb mellan 12:45 - 21:15. denna dagen gick lite småsegt men flöt ändå på rätt bra. Efter jobbet så gick jag på hemköp och handlade lite innan jag gick hem till Sandra och Kevin för att äta kvällsfika. Nu ligger jag på deras soffa och ska snart sova. Just nu längtar jag bara tills vi ska åka till pappas fosterbrors stuga typ i fjällen jag, pappa, Peter, Kim och Michaela. Vi åker dit heeeela vecka 29, osså kommer min faster med respektive upp under helgen. Det är så skönt att vara där utan varken tv, bredband eller telefon, att bara få slappna av och njuta till lugnet. Pappa fyller år idag, så stort grattis till honom :) nu ska jag slå igen ögonen :) sov gott alla vänner!!

Hemma vid mig...

Känns konstigt må jag säga.. Har som inte varit hemma sedan... Ja när var det?
Jag var ju kattvakt och bodde i Sundsvall under en vecka, sedan så kom jag hem och då har jag bott hemma hos Sandra och kevin och hållt kevin sällskap medans Sandra har varit i dalarna :)

Sen har det hänt en tråkig grej som jag vägrar ta på mig hela ansvaret för, visst, jag ser min del i det hela, men jag tycker även att en viss person ska se sin del i det hela. Men om du vill förlora en vän pga detta så tycker jag att du ska tänka efter både en och två ggr, tycker du att det är värt det? Skulle du komma fram till att det är så, ja, det är ditt beslut, tråkigt isf, men som sagt, se då din egen del i det hela.... Man kan kläcka ur sig saker som tex, tänk på, kontrollera om osv osv till en som inte har vanan inne, man kan som huvudansvarig inte bara anta att alla tänker på samma sätt, alla är vi olika. Jag tycker att det är minst lika tråkigt det som hänt.....

Nu har jag precis lagt in mina räkningar för betalning för denna månad, kommer att bli en bra månad detta känner jag på mig, har dock inte fått lönespecen än, men det kommer i morgon. Brukar dock få samma i lön varje månad, det brukar kunna diffa med någon hundring. Sedan kom ju skattepengarna för ett tag sedan. Men av någon konstig anledning så räcker det inte till, ju mer pengar man har, desto mer skit köper man :P bara för att man kan liksom. Vet inte vad det kallas, köptvång kanske? ;) haha :P
Nu ska jag ta och slänga mig på soffan och kolla lite på tv innan det är dags för sängen, ska upp i morgon och ringa lite samtal, sedan ska jag möta upp Sandra då vi ska på polisstationen och fixa pass åt lilla Miléa tills dom åker utomlands. Kevin är hemma och är sjuk, så han får inte gå ut :)
Återkommer i morgon..

Snart dags för en sån här kväll igen tycker ja ;)


Fotboll på Tv nu..

Nu sitter jag i soffan och kollar på då Kevin med polare spelar fotboll. Som alla vet så gillar inte jag fotboll, men det är rätt kul och sitta och lyssna på alla komentarer och svordommar som kommer ur deras munnar :D
Jag har en påse ostbollar som väntar på mig i köket, ska ta och öppna den sedan och kolla på någon film, jag är ju ledig i fem dagar nu, så man har ju inte direkt brådis i säng om man säger så :)
Idag efter jobbet så tog jag med mig Tuvalie och gick hem till mig en sväng för att kolla posten, vattna blommorna och hämta klippmaskin, rätt skönt med en promenad faktiskt. Tuvalie var så pinsam då vi gick över bron, hon gick och morra åt en neger som gick på andra sidan gatan, jag tror att den hunder är rasist, men det behöver hon ju inte visa offentligt :)
Aja, nu ska jag tvinga Kevin att se på film :)

Efterfest med danny

img_3822 (MMS)

Efterfest med danny


Kvällen är fulländad

img_1291 (MMS)

Kvällen är fulländad


Ännu bättre :)

img_7189 (MMS)

Ännu bättre :)


Bara älskar den!

img_0753 (MMS)

Bara älskar den! Tack Sandra för att du köpte med den till mig :)


Ber om ursäkt!

Jag har liksom inte hunnit blogga sista tiden, det är för att jag varit sjuk, jobbat mycket samt pendlat mellan Sundsvall o Härnösand då jag varit kattvakt. Så jag har liksom prioriterat sömn :) men i morgon kommer Sandra och Jonas hem så då kommer allt återgå till de normala:) nu måste ja sova, ska upp 06. God natt!!

Drygt

Det är fan inge roligt att vara förkyld i denna värme. Orken i min kropp är som bortblåst, kolla på tv o sova är det jag orkar typ, men vissa måsten ser jag till att klara av. Men nu ska ja sova. God natt

Gofika med Linda :)

img_2459 (MMS)

Gofika med Linda :)


ÄNTLIGEN !!!

img_8609 (MMS)

ÄNTLIGEN !!!


Shit :P

GUD vilket underbart väder det är nu :D över 20 grader varmt i skuggan varje dag och stekande sol, synd att man jobbar dock, men jag hoppas på samma väder i helgen så ska jag ta vara på soltimmarna :)
Just nu bor jag i Sundsvall och passar sandras katter medans hon och hennes kille är utomlands. Så nu pendlar jag mellan Härnösand och Sundsvall, jag har fått låna en bil...
Det är verkligen inget kul att pendla och jag lider varje mil jag tvingas köra efter denna träliga väg, men vad gör man inte för sina vänner, klart man ställer upp liksom :)
Nu ska jag återgå till mitt, återkommer nog lite senare :)

Nöjd bebis = Trött Jonas

Jag somnade till med Miléa förrut, då passade Sandra på att fotografera. Mysigt att sova med det lilla pyret i famnen :)

Ledig dag!!

Just nu sitter jag hemma hos Kevin o Sandra och bloggar, jag sov här i natt. Vi kollade på film i går, men jag tror att jag somnade till o sen väckte kevin mig då den var slut. Men jag somnade om på direkten :)
idag är det underbart väder ute så vi ska gå ut en sväng o hoppas på att få lite färg på sig :) Sen i kväll så måste ja sova hemma, har inte med mig kläder som ja ska ha i morgon på jobbet och jag är för lat att orka traska fram o tillbaka 2 ggr på en gång :P
Aja, nu ska ja slänga mig på soffan med lite kaffe, återkommer ev lite senare :P

God morgon :D

I går så slutade jag och Kevin tidigare på jobbet, vilket var tur då det fanns en del att göra. Vi påtade på lite i deras nya lägenhet. Lite senare så åkte jag och Kevins mamma ner till Sundsvall och packade det sista i lägenheten där och städade ur den.
Även om jag inte bott i den på ett tag så kändes det ändå lite konstigt när man lämnade den, det var liksom sista gången som man var i den. Men när jag kände det så tänkte jag vara på att dom numera bor i Härnösand så återfick jag glädjen :D
Idag börjar jag jobba 08:45, efter att jag jobbat så lär jag hänga med Kevin o Sandra :) Tänkte jag skulle hjälpa dom o göra ett tokryck o hoppas på att få klart allt i nya lägenheten :)
Men nu ska jag slänga mig in i duschen, sedan ska det väljas kläder, och det kan ju ta tid :D

Dagens:)

img_1052 (MMS)

Dagens:)


Sova nu...

Idag har jag jobbat heeela dagen, sedan så var jag till Kevin o Sandra och hjälpte till lite, hann dock inte så mycket, packade upp lite i köket åt dom. Men jag ska dit i morgon igen efter jobbet o hjälpa till :)
Har även tvättat i kväll, är verkligen helt slut nu, så jag ska ta o hoppa i säng så jag orkar jobba i morgon.

I morgon smäller det... :D

I morgon så kommer flytten till hsand påbörjas för Sandra och Kevin, osså lills Miléa och hundarna Tuvis och Theo förstås :D
Guuuuud vad kul det kommer att bli, ser så mkt fram emot det :) Ni anar inte , så i morgon efter jobbet ska jag hjälpa dom lite innan det är dags för mig att motvilligt gå hem och tvätta, men jag ska hjälpa dom på söndag med så dom kommer i ordning så fort som möjligt och kan börja njuta i sina nya fina lägenhet :) Nu ska jag slänga mig på soffan en sväng innan det är dags att sova :)
Här är hela högen som äntligen flyttar hit och som kommer att förgylla mina dagar!!


Vad är det för fel?

Jag har inte kunna blogga på två dagar, det har liksom vart nått fel så jag har inte kunna skapa nytt inlägg, men nu verkar det vara åtgärdat..
Just nu så sitter jag och dricker kaffe, börjar jobba om en timme så jag borde verkligen göra ett ryck snart, eller?
Efter jobbet så ska jag eventuellt hjälpa till med en flytt, om dom har börjat så ska jag göra det. Kevin och Sandra flyttar ju upp nu :D TACK GODE GUD för det, känns så underbart att några av mina bästa vänner ska flytta hit :) Superfin lägenhet har dom skaffat med, jag och kevin var dit på lunchen i går och kollade för att jag ville se.
Nä nu har jag inte tid med detta längre, måste sätta lite fart..

Nu är det nära...

Vilken tror du vinner Big Brother i år?

Jag kan ju säga som så, Simon har nog väldigt stor chans att vinna, och jag hoppas verkligen att han vinner, för han har vart min favorit sedan start :)
Men sedan är Martin en favorit han med ;) han är ju sååååå gudomligt snygg, asså kolla in detta:
GUUUUD vad snygg han är :D Nu ska jag ta mina jordgubbar och sätta mig i soffan och spana in honom ;D

Underbart väder igår :D

Ja i går kväll så satt jag på ballkongen insvept i en filt och kollade på alla blixtar, det var typ flera i minuten och regnet smattrade mot taket, det var så underbart mysigt :D Jag älkar verkligen åska..
Just nu sitter jag och är lite småsömnig, det gick inte så bra att sova i natt då jag sov länge i går, smart drag av mig att sova till typ kl 13, nä, inte direkt va?
Men men, synden straffar sig sj som man brukar säga :)
Nu ska jag inte sitta här o gnälla, ska göra mig klar för jobb, återkommer senare :)

RSS 2.0
plusikassan.se