Vad gör vi? Nu kör vi!

img_9288 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi!


Budgetutsmyckning i Sthlm

img_4045 (MMS)

Budgetutsmyckning i Sthlm


Live från bussen...

Just nu sitter man på bussen, poppar musik, nyss ätit mat på Gävlebro, tagit en jägershot och druckit vin, nu ska jag strax sprätta en öl hade jag tänkt. Fint att komma i väg iaf, lite nöje mitt i veckan :) Aja, drygt att blogga via telen:) hörs i morgon :)

Skepp och hoj!!

I morgon drar vi på kryssning, så detta är sista inlägget innan dess.
och det kommer inte bli så mkt längre, jag är så trött att jag knappt tänka, det är fan jobbigt att vara ledig i en hel dag, man har ju så mkt att göra då man väl är ledig, nä, nu ska jag inte vara ledig på länge ;)
Aja, men nu ska ja se lite tv innan det är dags att sova. Hörs på lördag, eller på fredag kväll om ja orkar.

BB gurkan på Coop, höhö

img_4368 (MMS)

BB gurkan på Coop, höhö


Fika med Fanny :D

img_9869 (MMS)

Fika med Fanny :D


Ledig dag!

Andra brukar ju ta de lugnt då dom är lediga, men det har jag då inte ro till, städfreak som jag är:
Tvätta - Check!
Dammsuga - Check!
Damma - Check!
Skura badrummet - Check!
Moppa golv - Check!
Dammsugit sängen - Check!
Vädrat kuddarna o täcket - Check!
Storstäda köket - Check!
Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags för möte på jobbet klockan 14

Inte normalt..

Usch vad jag är trött...
Det är fan inte normalt att kliva upp 07 för att gå till tvättstugan liksom, men jag hade inte så mycket val då ja ska på kryssning i morgon, då måste man man ju ha rena kläder. Inte för att hela garderoben var skitig men då jag inte vet vad jag ska ha på mig så vill jag ha många alternativ och då måste allt vara rent. I övrigt så är ju jag en kväll/nattmänniska som älskar att sova på morgonen. Jag funkar ju liksom inte som människa dessa tider på dygnet, det fattas ju bara att jag tvättar mina kläder i 95 grader, skulle vara så typiskt mig, men jag tror att jag satt maskin på 40 grader, eller ja är helt hundra på det, fast man vet ju aldrig.
Nu ska jag ha en STOR kopp kaffe och försöka njuta av att vara ledig idag. Men jag ska iaf på möte på jobbet kl 14, det brukar sägas en hel del bra saker på dom så det är lika bra att gå dit, tar ju liksom fem min att gå dit, så en timme på jobbet en ledig dag kan man ju offra :)
återkommer senare.

Big Brother Madde!!

Finns det någon äckligare än henne?
Hon hånglar med ALLT, hon skulle förmodligen ligga med alla om hon fick chansen, sedan tror hon att hon har ett BMI på 17, men i själva verket så är hon både ful, fet och allmänt äcklig. Man skulle kunna se henne som Aco:s hudcreme, både fet och dryg.
Jag har inget emot tjocka människor, så länge som kan beté sig, asså jag stör mig på henne då hon sliter av sig tröjan o visar sina äckliga strutpattar som inte ens e snygga, vart har hon gjort dom? ja de kan man ju undra. vad får vi se härnäst? ja det återstår att se om man vågar titta på henne...

Tisdag..

Japp, nu är det näst sista arbetsdagen innan man är ledig i fyra dagar, det kommer att bli helt underbart, ska ju på kryssning två av dom :D
Idag har jag namnsdag, så grattis till mig :D
Just nu sitter jag med mitt morgonkaffe, det är liksom ett måste innan jag ens orkar duscha och göra mig i ordning, helt sjukt det där, att man kan vara så beroende av en dryck :)
Tittade ut genom fönstret och såg solen steka, det är ju helt underbar att vi är inne i sommartid nu, nu kommer det att gå fort, snart är det äntligen sommar ute :D
Nu ska jag ta och duscha mm, men jag återkommer lite senare.

Virus..

Jag fick virus på datorn, det viruset kom från Kissies.se
Bara så att alla vet, då vill du undvika virus? gå då inte in på Kissies.se

Jobbig dag..

Idag har det vart jobbigt, kan liksom inte sätta fingret på vad det är som får mig att må så dåligt heller, eller ja, någon av anledningarna vet ja ju, men det finns något i bakgrunden som spökar, vad det är, ja det får jag försöka lista ut.
Men nu är jag hemma iaf, sitter just nu och unnar mig lite Keso,  ska faktiskt äta lite Cheeseballs sen med, känner att jag faktiskt kan unna mig det nu, men jag vet, jag kommer ångra mig sedan och sitta o gnälla, men men, är det gott så är det. Eller som min moster brukar säga " man kan äta allt, men inte jämt" det har hon iof rätt i, men det onytta skadar mitt psyke så det finns inte, och mitt samvete, men ändå så äter jag det. Men men, ja lär nog inte gå upp av några bollar ;)
Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och göra precis det alla andra kommer att göra, kolla på Big Brother, sedan ska jag kolla på veckans avsnitt av världens bästa hotell. Det är fan en kungserie som jag tycker att många borde följa. Där har vi mycket att lära om arbetsmoral och villja.

Då var denna helgen förbi..

Helt sjukt vad fort veckorna går, dom bara flyger fram liksom, men nu får dom allt ta och bromsa sig lite, eller dom kan flyga fram till den 28e april då ja åker utomlands, men sedan får dom gå i snigelfart, vill inte att den kommande sommaren ska flyga förbi :P
vad har man gjort denna helgen då? Typ inte ett skit, har vart hos Linda o kolla på film, städat lite, sedan har jag mest tagit det lugnt, sparar mig till torsdag, då går jag all in på kryssningen :D
Nu ska jag ta och fixa lite saker, återkommer i morgon.

HAHA, SERIÖST???


Jasså, det säger du?

... om Seriöst??:
Tänk va känsligt de här blev då, att du var tvungen att lägga upp de i din bögiga blogg... 
Tydligen förstod du inte att kommentaren om stenåldern va ett skämt, men du är blond va?!?
Jag står verkligen för det jag skriver, men man måste väl få skämta lite också va?? Tydligen inte.....

Och om att jag ska skaffa mig ett liv.... 
Hahahahahah, som att ja inte skulle ha ett liv...
Jag har ett helt underbart liv, underbar familj, underbara vänner, underbart jobb... 
Så jag undrar vem som ska skaffa sig ett liv ja????
....................................................................................................................................

JA tänk för att jag var tvungen att lägga upp det på min bögiga blogg. Kul att du kallar det för en bögig blogg, då har jag ju lyckas sprida det budskapet jag vill, att jag är en bög som bloggar. Så där misslyckades du med att försöka trycka ner mig. Ditt misslyckande ledde till att jag lyckades, hoppas det känns bra?
Jag vet inte riktigt om du är färgblind eller nått, men du kan ju se på bilderna att jag inte är blond, även om jag önskade att jag var det, du står uppenbart inte för det du skriver efter som att det inte framgår vem du är, det är ganska fegt tycker jag, och även många andra, so shake what your mama gave ya and shut up!
Ja du verkar ju ha ett väldigt intressant liv eftersom att du har tid att glida in här flera ggr per dag, du har kanske inte fundera på att spendera lite tid på ditt "perfekta" jobb och med din "perfekta" lilla familj, eller dina sk vänner? Jag säger så här, fortsätt du att lev i din perfekta lilla bubbla så fortsätter jag att leva livet med mina verkliga vänner och jobbar på mitt verkliga jobb.
Frågor på det?

JAG HITTADE DEN :D

SOM jag har letat efter denna, dom slutade sälja den i sverige, då jag fick veta detta så köpte jag en massa, men dom är ju som sagt slut nu, men sedan dess har jag letat och letat, bara hittat massa konstiga sidor där man inte kan beställa, men idag så kom jag in på en sida där man kunden beställa denna, det är den BÄSTA Lip Plumbern som finns, I LOVE IT.. Nu kommer jag kunna sova gott i natt, nu är den beställd.

Då var det gjort..

Då har man betala månadens räkningar, tack gode gud att det inte är långt till nästa lön som kommer rätt tidigt pga påsken nästa månad :P haha, inte riktigt så illa är det, men det vart lite extra denna månad med alla helårsförsäkringar som kom, men men, man får hålla igen lite, så är det, inte mer med det :) Tur man jobbar hela dagarna, då hinner man inte bränna så mkt.
Sedan har man ju massa roliga saker att se fram emot, bla en kryssning som kommer att äga rum redan nästa vecka, sedan blir det en liten tripp till Ibiza nästa månad, kommer att bli fett nice.
Just nu sitter jag med feber, så vi får dock se hur det bli med kryssningen, e jag sjuk så måste jag ju stanna hemma, men ja vägrar att bli sjuk, så enkelt är det :) Känns som att jag kommer att bli medtvingad även om jag är sjuk, men då får jag gå på alvedon och ge fan i o supa, det löser sig nog :)
Nä nu ska jag fixa lite innan ja ska sova.

Hur många lingon finns det i världen?

Ja, det vet jag nu. Har nämnligen sett den filmen i kväll. Jag faktiskt inte säga att den var bra, den hade sina roliga stunder, visst, men en film ska ha så mkt mer tycker ja. Nu är ju syftet med denna filmen bra och den har en fin bakgrund, tycker verkligen att det är kul för dom att dom fått göra en film, så man får tänka så istället. Men det är ingen film jag skulle kunna se igen, tyvärr.
Men jag har haft en mkt trevlig kväll med Samuel och gänget, så man får se det från den ljusa sidan, maten var ju iaf god :D
Nu ska ja krypa ner o sova, ska jobba i morgon.

Nått fel med bloggen..

I går så märkte jag att min header var borta, samt min bakgrund, aja tänkte jag, det är väl nått fel med sidan som vanligt tänkte ja, det är väl tillbaka snart, men i morse så var det fortfarande inte där, så då kontakta jag Jenny, hon brukar hjälpa mig med min design :) och vipps så var det fixat :D
Nu har jag precis storstädat hemma, så nu är lägenheten cleaaaaan :D det gillar jag :) I kväll så ska jag på bio i sundsvall, ska se Hur många lingon finns det i världen, tror att den kan vara riktigt bra, har bara hört bra om den av folk som sett den, så det ser jag mycket fram emot, att få komma hem till hemtrakterna ;D
Nu ska jag dega lite i soffan, det får man göra då man e ledig :D
Ge mig sommar nu så jag blir så här igen..


ÄNTLIGEN!!!

Nu har jag gjort sex dagar i rad, så i morgon e jag ledig sedan ska jag jobba tre sedan e jag ledig två :) rätt skön vecka iaf :)
I morgon blit det eventuellt bio, ska se hur många lingon finns det i världen :) tror den kan vara riktigt bra :)
Nu ska jag ta och bänka mig i soffan till bigbrother :D

McDonald´s kan då verkligen få till det..


Mongo Roza...

Asså denna egocentriska människa får mig fan att må illa...
Det enda hon bryr sig om är sig själv, att hon är i fokus, att hon får sin mat, att hon får sina cigg, det är bara hon hon hon hela tiden. Liksom inte funderat på att det finns andra i huset som också har behov? när för det skulle aldrig falla henne in att tänka på andra människor. Såååå jävla tur för henne att hon är imun för nomineringar, annars hade hon vart ute ur det huset fortare än hon kan säga läppglans....
Hitta en bild på henne där hon är osminkad..


Fredag...

Idag är det fredag, vanligtvis hade jag vart ledig två dagar nu, men icke, jag ska ska jobba helg och är inte ledig förrän på tisdag, men vad gör det :) e ju roligt att jobba :D
En sak som stör mig dock är att det snöar ute, NÄR SKA DET BLI VÅÅÅÅÅÅR? Ja de kan man ju undra...
Jag tror att jag håller på att bli förkyld, men det är ju inte så konstigt så kallt som det är i denna lägenhet, jag får nog göra en felanmälan iaf, hatar liksom att ringa o klaga, men annars lär det ju knappast hända något, eller hur? ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen osv..

Bloggen har legat nere..

Vart lite brydd i morse, loggade in och skulle kolla lite saker.. 0 besökare, hmmmm?
provade att gå in på min blogg, men den kunde inte hittas stod det, PAAAANIIIIK!!!
Men efter lite mailande med kundservice så är den uppe och fungerar nu som vanligt. Dock så kan man inte gå via jonastm.net utan man måste skriva jonastm.blogg.se.

Seriöst??

FIck denna kommentaren:

... om Bögar är äckliga!:
Ja så va de ju meningen från början och att bögar skulle föröka sig med bögar.. Eller.. För människan är väl till för att fortplanta sig eller hur va det... Nej visst ja, det måste ha vare på stenåldern det...



Jag kan ta att alla inte tycker lika, men eftersom att du verkar gilla och kommentera i min blogg så verkar du ju inte stå för det du tycker?
Det är så jävla fegt att vara anonym. Get a life!!!

God morgon...

Vaknade relativt tidigt idag, typ 08 kollade jag på klockan, men jag var utvilad så det gjorde inget :) Sedan låg jag kvar och funderade över massa saker i ca en timme, börjar ju inte förrän 12:45 så det hade jag ju tid med :) Ska typ jobba kväll hela veckan förrutom på lördag och söndag då jag börjar runt 09 typ. Kollade precis ut och ser att nu är våren här, det är ju sååååå underbart, snart är det sommar liksom :) det ska bli så skönt att slippa ta på sig en massa kläder innan man går ut, så underbart att bara kunna stoppa ner fötterna i ett par sko och bara glida i shorts och linné :)
Idag fyller Sandra år :D Stoooort grattis till dig gumman :)
Många som fyller år i mars faktiskt, tycker att det är någon varje dag, nu menar jag ju givetvis folk som jag känner ;) annars e de ju tusentals människor som fyller år varje dag :P
Nä nu ska jag hoppa in i duschen, återkommer senare.

Mår fan illa av att se detta..

Ja det gör jag, för det är fan inte ok att sitta och trycka i sig en Subwaymacka klockan 02 på natten liksom, och med den blicken liksom, ser ju helt manisk ut, som om jag inte sett mat förr.
E nästan på gränsen till att dra ut på en promenad till nu fast jag nyss vart ute på en, inte nog med att man syndat med massa alkohol i lördags, nä man går och trycker i sig en massa kolhydrater och grejer även efter krogen.. Nä usch, hemsk jag känner mig.....

Dagens middag..

Idag blir det en Kycklingsoppa till middag. Väldigt enkel att göra samt att det är kalorisnål :)
Morötter
Palsternakor
Kålrötter
Potatis ( om man vill )
Purjolök
Gul lök
Vitlök ( bra för imunförsvaret)
En färsk chili ( bra för fettförbränningen samt matsmältningen )
Kycklingfiléer
Koka med grönsaksbuljong, krydda med lite cayennepeppar, paprika, persilja och svartpeppar. När det har kokat klart så tillsätt passerade tomater.. sedan kan man vänta med cayennepapparen så man inte kryddar med den innan man smakat av då chilin kokat.

Bögar är äckliga!

Ja tyvärr så har ju vissa den åsikten, normalt så brukar jag inte bry mig, men just nu känner jag bara att det är för mkt sådant, speciellt om det påverkar vissa saker i mitt liv. OK att alla kanske inte kan acceptera det, men då behöver man heller inte yttra sig. JAG har inte VALT att vara gay, det är sådan jag har blivit, inget man kan välja, men för den sakens skull så tycker jag inte att det är ok att någon ska sätta käppar i hjulet för dom som är gay, det är rent ut sagt förjävligt.
Men har ni tänkt på en sak? Vi som är gay kanske tycker att det är exakt lika äckligt att ni som är hetro är hetro? Det har ni förmodligen inte tänkt på, men ÄVEN om vi tycker det så håller vi käften om det, vi vet att alla är olika, det är ju liksom som det är. Men sen finns det ju VISSA som har mer sjukligt betéende än andra. Tyvärr.
Så snälla, håll era åsikter för er själva så är ni snälla.....
More power to the gaypeople....


Fy fan..

Vad trött jag var då jag skulle kliva upp kl 06 i morse.
Då jag sov till 13:30 igår så hade jag stora problem att somna kan jag säga, lyckades somna vid 04 i natt. Tur att jag jobbar splitt idag, slutar 11:15 och börjar 16:15 igen, då hinner jag sova lite innan det är dags att jobba igen, så när jag kommer hem så kryper jag ner i soffan :P

Dagen efter kvällen före..

Har mått relativt bra, men lite har jag känt av gårdagens bravader, vaknade alldeles försent, typ 13:30, har ju tänkt gått upp betydligt tidigare då jag ska sova tidigt i kväll, men men, det får bli som det blir med den saken helt enkelt. Vart ju iaf lite mer människa efter att jag och Michaela ätit pizzsa :D
Men satan vad kul jag hade det igår, tack för det Michaela ;)
Nu har jag nyss vart ute på en plågsam snabb promenad, det riktigt värkte i benen, anledningen till denna promenad ser ni nedan.

Tagga utgång...

I dag jävlar är det lördag.. Som jag har längtat hela veckan.
Idag så kommer Michaela upp, vi ska gå stan, handla lite kläder om vi hittar, köpa med oss mat hem, ja ska klippa henne, hon ska klippa mig, sedan blir det väl det vanliga fixet innan utgång, duscha, prova kläder, ansiktsmask och allt annat som är nödvändigt för att gå ut :) Funderar även på om man skulle ta o sola lite, testa och se vad hsand har att erbjuda i solarieväg, tror knappast att dom slår ståsolariumen i Sundsvall, men det som finns får ju så lov att duga.
Sedan i kväll blir det ju även melodifestivalfinalen, men har ju liksom sett alla deltävlingar, få måste man ju se finalen med :)
Även Sandra skulle ha kommit upp idag, men hon ska jobba natt i helgen istället, men jag förstår henne, hon tjänar fett bra då hon jobbar natt, speciellt på helger, och hon ska snart utomlands, så då kan det vara skönt med extra pengar :)
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag ringa Michaela :D

Underbart...

Eller inte..
Det snöar ute, jag som nyss hade vårkänslor, men dom dog ju rätt fort då man var ute och gick, men som tur är så är det inte så långt kvar till sommaren, det är ju iaf helt jävla underbart :D
Har nyss vart ute och gått, som vanligt så surrar jag med Sandra i telefon, det är rätt roligt, vi kan ringa till varandra, men sedan sitter vi mest tyst och var och en gör sitt, man kollar vad den andra gör med jämna mellanrum, men det går fort att slå ihjäl timmarna då man gör så :P
Just nu så längtar jag som fan till Ibizaresan, men först så ska en kryssning avklaras den 31a mars, det ser jag oxå fram emot.
Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att sova..

Ibiza - Here i come..

Idag fick jag ett mail, i det mailet så fick jag veta att jag vunnit en resan till Ibiza, så den 28 april så åker jag och ett gäng till :) Resa, boende, mat, aktiviteter mm är betalt så det är bara fickpengar som behövs, kommer att bli så sjuuuuukt underbart och åka till sol och värme :D Guuuuud vad jag är glad..

Helt underbart...

I går så bestämde jag mig för att åka ner till Sundsvall...
Spenderade kvällen hemma hos Sandra och Kevin. Kom dit vid fem, först så drack jag kaffe och vi surrade lite, som öppnade en pressent ifrån mig som innehöll lite barnkläder, sedan for jag och Kevin till Ica och handlade lite godis, chips, dipp och lite godis till kvällen. Senare så kom det mer folk, vi åt supergod pizza, kollade på melodifestivalen och spelade Geni och bara mös på, helt underbar kväll.
Sedan fick jag sova i mitt gamla "pojkrum" som Kevin så fint kallade det, och OJ vad gott jag sov :D Vaknade helt utvilad :)
Klev upp och drack lite kaffe och surrade lite skit med Sandra och Kevin, sedan duschade jag, sa hej då och tackade för en underbar kväll, slängde in däcken i bilen och brassade sedan vidare hem till Elle, Peter och Edwin. Edwin var så söt då jag kom, han har börjat bli lite blyg, och det är ju såååå charmigt :)
Vi drack lite kaffe, surrade, och jag busade med Edwin då det blyga hade släppt :) Han är så himla underbar den lilla pojken, finns ingen finare unge än honom :)
Sedan for jag och plockade upp Micke hemma hos honom, måste ju säga att jag haft en klump i magen hela dagen, en sorgsen känsla i kroppen, för idag överlämnade jag min bil till Micke, jag är kanske töntig, men jag gillade min bil, det har ju liksom vart vi i hur många år som helst, men men, nu har vi gått skillda vägar. Jag och Micke var och handlade lite, sedan lagade vi mat. Det var potatisgrattäng och fläskfilé, det var Micke som fick bestämma :) Så satans gott vart det iaf :)
Sedan kollade vi lite på tv, Beck och Solsidan bland annat :)
Nu har han iaf åkt hem, och jag har gått min kvällsprommenad, nu ska jag krypa ner framför tv:n

På söndag är det dags..

Då ska jag sälja min älskade bil...
Men eftersom att jag inte är i behov av någon bil nu när jag har gångavstånd till jobbet så behöver jag den ändå inte, och jag känner att jag har ingen lust att laga det som behövs och sen ska bilen bara stå, då säljer jag den hellre billigare till någon som behöver en bil, som vill laga sen och sedan dessutom kommer att använda den. Men, att jag kommer sakna den, det finns inga ord, för alla mina vänner, ja dom vet hur mkt jag gillar min bil :(
Men som tur är så kommer den att hamna i bra händer, så jag kommer nog att få köra den om jag frågar lite snällt :)

Underbart...

Saknar att prata med den underbaraste karln som finns, jag saknar att ha en go karl i mitt liv och just nu verkar det som att jag har hittat den rätta :D

Det löste sig...

Kontaktade Siba i morse och var väl kanske lite mer otrevlig än vad jag hade behövt vara, men iaf, ska få åka till ett Siba varuhus och lämna igen datorn där och plocka ut en annan och bara betala mellanskillnaden, samt att jag får 300 kr rabatt på den andra datorn som en liten kompensation, tyckte jag iallafall var snällt gjort av dom, så nu är Jonas glad och lycklig igen, så i morgon alternativt idag så ska jag fara ner till Sundsvall och gå på Siba, då ska jag banne mig se till att datorn jag får med mig hem verkligen har en HDMI-Utgång :D
Annars så flyter dagarna på bra här i Härnösand, trivs bra i lägenheten samt att det är skönt att slippa ta bilen till jobbet. På tal om bilen ja, den har jag nu sålt, så jag blir av med den i helgen om jag har hunnit få mina papper för ägarbyte, men dom lär väl komma till veckan så jag får ta det då istället, men det är skönt att jag är av med den iaf, känner inte att jag orkar krångla på och laga den då den ändå bara kommer att stå, bättre att jag säljer den och får lite mindre för den, det blir ju samma sak som att slänga ut pengar på att laga den och få lite mer för den, plus att jag vart ju av med de snabbare på detta sätt...

Nu sitter jag på lunch på jobbet, lunchen som förvövrigt snart är slut och jag har inte hunnit röka än ( panik! ) så jag lär springa ner och snabbsuga lite..

Återkommerl lite senare :D

Det är ju underbart...

Eller inte...
Hämtade ut min dator idag, glad i hågen kommer jag hem, packar upp den, vrider och vänder på den, hittar inte HDMI-Utgången...
I specifikationen på sidan där jag beställde den så stod:
HDMI-UTGÅNG  - Ja.
Då ska det fan vara det på den då man får hem den med, å ska jag lämna tillbaka skiten, ja då tar det 30 dagarna att få pengarna.. DET kan dom glömma, dom ska fan fixa detta...

Vad händer i huset...

Folk verkar så konstiga detta år, inget annat år har folk behövt lämna pga psykiska problem eller dyligt, man måste ju veta sina gränser innan man går in, man vet ju hur stark man är, ursäkta mig nu men ni gör bara bort er själva.. Dom borde få träffa psykolog innan dom går in i huset, men det kanske dom får, men byt då ut denna psykolog..

Vårkänslor...

Jo men det kan man ju säga att man har :D Det liksom sprätter i kroppen på mig och jag vill sätta på allt som rör dig... Nej så illa är det inte, men nog mår man bra av att känna solen värma, se det droppa från taken samt slippa frysa då man går ut.
Om typ två månader så kan man ju plocka fram alla sommarkläder och hänga undan vinterjackan, stoppa ner mössa och vantar i lådan och bara njuuuuuta :D
Aja, nog med vårsnack, nu ska jag fortsätta jobba lite :D Återkommer lite senare idag..


Baksidan av att bo i Härnösand...

Börjar känna av baksidan nu av att ha flyttat hit.. Största anledningen är att jag ha kommit bort från mina närmaste vänner, asså det är ju inte långt att åka till Sundsvall, jag vet, men med en bil som bara krånglar så är det inte bara att dra iväg som man vill. Måste ju passa buss och tågtider osv, kanske låter som bortförklaringar, men mina vänner i sundsvall vet exakt vad jag tänker och menar. Visst, jag har mina vänner här i Härnösand med som jag avgudar, det har jag, speciellt en vän som mer och mer får veta allt om mig, en som jag heller inte kan umgås med så mkt jag vill pga av en anledning som jag inte behöver nämna här, men hon vet vem hon är :) Men det kommer väl en dag då problemet kommer att inse sina fel eller hur man nu ska uttrycka sig, även denna vän är speciell för mig, en mycket bra vän som jag gillar jättemycket, en vän som får mig att skratta och må bra, som jag kan prata med allt om..

Sen finns det en person till i Sundsvall som ligger mig mkt varmt om hjärtat, en person som jag kommer att hjälpa, beskydda och stötta så mkt jag bara kan. Nämligen mannen i mitt liv, en liten kille som har en speciell plats i mitt hjärta som inte kommer att kunna erövras av någon annan kille än han, nämligen Edwin.. Satt nyss och kolla på lite bilder i hans mammas blogg, satt och kollade på lite bilder på oss som jag har på datorn, och tänkte tillbaka på alla roliga och mysiga stunder man haft med den lilla krabaten, minns så väl första gången jag såg honom när dom kom hem från BB, det var kärlek vid första ögonkastet, vid det ögonblicket jag såg honom så kände jag skyddsängeln växa fram i mig, kommer att skydda honom mot allt jag bara kan, hjälpa han så gott jag kan, med allt jag kan. Det river mig i hjärtat att jag inte kan träffa honom så mycket nu. Men jag vet, han glömmer inte bort mig, för jag är världens bästa farbror jonas :)
Censurerar ansiktet då det förekommer bilder och texter på denna blogg som inte bör förknippas med barn, speciellt inte honom...

Kvällsrundan..

Nu har jag gått min dagliga kvällsrunda, den är inte sådär jättelång, tar ca en timme beroende på hur fort jag går, men det räcker med tanke på att jag går till och från jobbet. Mitt mål är nu minus 8 kg fram till kryssningen som är den 31 mars, jag ska klara det om det så är det sista jag gör...
Karta över min promenad..

RSS 2.0
plusikassan.se