Nu är det illa...

Jag måste fan se till att byta fläkten i min bil, ingen höjdare att sitta och åka i en bil utan värme i 20 minusgrader, men 1800 för en ny är mkt pengar då man kan köpa en begagnad för 500 på en skrot, men ingen skrot verkar ju ha en fläkt :( Aja, det löser sig nog..

Nu sitter jag på lunch, eller ja, den är snart slut, så jag ska väl börja göra mig klar för att jobba igen, i kväll ska jag möblera om lite, inte för att det är så mkt att möblera, men iaf :)

Passa på att julhandla..


Är jag smart...

Förr så var jag jätteallergisk mot pasta, men nu efter en viss operation så har det blivit mkt bättre, brukar bara bli lite kass i kistan då jag äter det. Detta påpekade jag för AK på jobbet då vi rökte, hon fråga då varför jag åt det... JA, det kan man ju fråga sig, för att det är gott kanske? Jag kanske inte är den smartaste då jag äter något som jag vet att min kropp inte klarar av, aja, får springa på toa i kväll då :)

nu har jag typ 5 min kvar av min lunch så nu ska jag surfa runt lite, återkommer i kväll :)

Jobb jobb jobb

Nu sitter man på jobbet då, men slutar snart så det gör inte så mycket :)

Då jag slutar så ska jag åka hem till min bror och klippa mig sen så ska jag hem och krypa ner i sängen med en påse godis och bara mysa :)

Vad har ni andra för er då ?

Jag ber om ursäkt...

För mitt dåliga uppdaterande..
Jag loggade in på mitt konto på en sida för att på skoj kolla om det hade ökat nått på saldot på hur mycket jag tjänar på bloggen, asså, OJ säger jag bara. Jag trodde jag skulle bli skyldig pengar för att jag bloggar så lite nu för tiden, men där hade jag fel 
Grejen är den att jag är absolut inte less på att blogga, jag har massor som jag vill skriva, massa saker som jag ska skriva, vissa saker som jag inte kan skriva i detta skede i mitt liv, som tex otroget folk osv... Utan jag är less på att sitta vid datorn, jag får liksom såna perioder i bland, inte ofta, men dom kommer..
Hoppas att ni är förstående.. Snart så kommer jag avslöja allt om bla otroheter här på bloggen, och då menar jag verkligen ALLT....
Aja, nu ska jag sova..

Ledig dag...

Men ändå har jag haft mycket att göra...
Klev upp klockan nio, då körde jag Kevin till jobbet, sedan for jag ner på stan och städade en sväng. Sen for jag hem och skulle fixa fläkten i bilen, men insåg rätt snart att jag var tvungen att åka till mamma och låna verktyg, så det var bara att brumma upp dit. Men jag insåg rätt snabbt att all rivning av inredningen var helt onödigt då det visade sig att fläkten skurit. En ny fläktjävel kostar 1800, GOD JUL Jonas önskar tomten....
Aja, tog mig i kragen och for hem och duschade lite för att sedan ta på mig spenderarbyxorna för att sedan fara ut på en shoppingrunda med Sandra och Sandra..
Då vi kom hem så lagade jag middag åt hela familjen som vi mumsa i oss tillsammans :) Det var så mysigt att sitta allesammans runt bordet och småsurra lite, åt god mat och hade tända ljus :)
Så nu har vi kollat på idol och jag och sandra sitter nu i köket :)
Aja, snabbsummering av dagen, nu ska jag äta pepparkakor med ädelost. MUMS, som Maria Montazami skulle ha sagt det..

LÖN LÖN LÖÖÖÖÖÖÖÖN

Japp nu har man äntligen fått påfyllning på kontot, så nu kan man äntligen leva lyx ett tag :) Det bästa är att det inte är fullt en månad till nästa lön då man får den före jul :)

Nu sitter man på jobbet, för en gångs skull så kom jag tidigt till jobbet så jag slipper stressa. Klev upp runt sju i morse och körde Sandra till skolan, först åt vi frulle på donken, så jävla gott med donkenfrukost :)

Nu ska jag ta och logga in alla program jag måste ha i jobbet och sen ska jag jobba heeeeeela dagen till 21:15 i kväll...

Återkommer senare

Snö snö snö

Nu sitter jag på jobbet och kikar ut genom fönstret, och snön vräker ner...

Jag ogillar inte snön och det får mer än gärna snöa, men bara då jag inte ska ut med bilen och åka. jag ska ju liksom åka från hsand till svall sen och i detta väder så e de fan inte nå kul..

Aja, nu ska jag ta och göra ett sista ryck på jobbet..

Det som inte får hända..

Det hände....
Det lilla underverket som Tuvalie födde fram ville/kunde inte äta. Valpen saknade sugförmåga, vi försökte desperat att få den att äta, men tyvärr. Den klarade tyvärr sig inte :(
Allt känns så förjävligt just nu, man hann liksom fästa sig så mkt vid den lilla krabaten...

Oväntat?

Ja de kan man säga, jag satt på jobbet och fick ett telefonsamtal och fick veta att en av våra hundar hemma skulle föda, så det var bara att kasta sig i bilen och fara hem. Det roliga är att vi visste inte ens att Tuvalie var med barn ( valp?)
Men nu har denna kommit och det verkar inte bli fler:

Skön dag..

Idag är det måndag och för en gångs skull så är jag inte negativ till måndagar, men det är för att jag har tisdag i huvudet idag, jag är ledig fredag så det är ju en dag mindre jag jobbar innan jag är ledig, men jag jobbar ju iof helg denna vecka så det kommer nog jämna ut sig med mina tankar ;)

Sen då jag kommer hem så ska jag ta en promenad med T & T och sen så ska jag lägga mig och kolla på tv :)

Aja, nu är min rast slut så jag ska återgå till jobbet

Söndag

Skönt med söndagar...
Sov länge idag, eller ja, till 09:30, sen låg jag kvar i sängen och kollade på tv i några timmar innan det var dags att kliva upp och ta en dusch då sandra och kevin ville fara och handla. Så efter duschen så for vi till City Gross och dom storhandlade, då menar jag verkligen storhandlade 
Sen Efter det så for vi hem och jag åkte och hämtade min bror för han behövde handla lite han med, så vi for och handlade sen åkte vi hem till honom och lagade middag, det vart kycklingfilé som vi gjorde i foliépaket i ugnen med klyftpotatis och beasås, till efterrätt så vart det kladdkaka med grädde. Elle kom förbi och vi surrade lite och mumsade kladdkaka.
Nu ligger jag hemma i sängen o kollar på tv lite :)

Nattuggla

Nu ligger jag i sängen o kollar på tv, nu har jag lånat en bärbar dator så nu är det lite roligare att blogga igen :)
Har ju bara min stationära annars, men nu har sandra vart så snäll och låna ut en av sin då hon har två :)
Aja, jag ska sova nu iaf, men jag kommer att blogga mer i morgon.
God natt!

Hos mamma..

Ursäkta att jag inte har skrivit idag, men jag har haft fullt upp, har vart hos mamma och gått igenom massa papper och fixat med lite ekonomiska grejer.

Så nu är det ur världen, nu ska vi äta hemmagjord kinamat, blir friterad kyckling, fläskfilé och räkor och massa annat gått, sen så ska jag fara ner till sandra en sväng och kika på film eller nått annat trevligt.

Nu ropar mamma att maten är klar, så jag återkommer senare.

Stressig morgon..

Vaknade lite sent i morse, paniiiiiiik var det då jag kollade på klockan och slängde mig in i duschen, jag har nog aldrig gjort mig klar så fort nån gång.

Sen var det bara att gasa i 180 upp till härnösand. Så nu är denna dagen helt förstörd då man fcik börja den man massa stress.

Så nu ska jag fokusera på jobbet och göra det bästa av denna dag..

Torsdag..

Tyckte nyss det var måndag..
Nu sitter jag och dricker kaffe o ska snart hoppa in i duschen, måste ta och skynda mig lite, men jag kan ändå inte åka förrän jag får igen bilen, men den kommer vid 11,30, så det börjar bli lite bråttom för mig :)
Aja, skriver mer sen..

Stressig dag..

Jag har liksom inte hunnit blogga idag, det vart lite stressigt i morse samt att jag har ahft mycket att göra på jobbet.
Nu sitter jag på lunch så då kan man ju slänga in ett inlägg. Jag har liksom tappat lusten för att blogga just nu, men så kände jag för ett tag sedan med, men den kommer ju alltid tillbaka, så jag kommer fortsätta uppdatera dagligen men kanske inte i samma utsträckning som förrut. Men håll ut, jag kommer snart att vara tillbaka i samma gamla vanor igen ;)

Lunch...

Nu sitter jag på lunch..

Har funderat fram och tillbaka, men nu har jag bestämmt mig, min provanställning går ut snart, om jag får fast jobb efter den så kommer jag att flytta till Härnösand, ser ingen anledning till att lägga ut flera tusen varje månad på att pendla då jag lika gärna kan flytta hit. Så, när jag har mitt 5 månaderssamtal med min chef nästa månad så kommer det slutgiltiga beskedet om jag flyttar eller inte.

Tisdag...

Nu sitter man som vanligt på jobbet. Solen skiner ute idag så man är liksom jättelycklig i detta underbara vinterväder, men det får gärna komma lite mer snö snart

Klockan 01 i natt så fick jag en massa energi så jag klädde på mig och gick ut och gick ca 40 min i rask takt, underbart var det att höra snön knarra under fötterna, jag såg inte till en enda människa under min promenad, detta kan ju iof bero på tidpunkten..

Nä nu ska jag ta och jobba lite, återkommer lite senare under dagen.


Måndag..

Men det är lugnt, det är ju snart helg igen

Denna helgen har vart underbar, har bara tagit det lugnt och det jag har velat göra. Igår kväll så var jag till bror och klippte mig, eller ja, rakade mig, sen rakade jag min bror, på huvudet alltså. sen plockade jag fram saxen och gick lös på min brors tjej, men det vart snyggt iaf.

Aja, ska jobba lite nu, skriver mer på lunchen.


God morgon...

Jag somnade runt fyra i morse, var så skönt att bara ligga o slappa i sängen 
Idag så ska jag åka ut till brorsan och raka mitt hår och klippa min brors tjej, eller jag ska toppa henne.
Just nu ligger jag och kollar på tv med en kopp kaffe i handen, har precis vaknat, älskar söndagar.
vad gör ni idag då?

Jag som skulle ligga i sängen hela dagen..

Ja, in my ass...
Jag har liksom hunnit städa, plockat i hop på våran ballkong, skruvat ihop ett bord och hylla, vart till mamma o fixat hennes virusprogram, vart och handlat, hämtat kevin på jobbe och hämta sandra på jobbet...
Ja, så jag har då inte legat på latsidan idag, men nu ska jag iaf få ligga på latsidan framför tvn...

God morgon....

Somnade från tv:n i natt och jag trodde att jag skulle dö av värmeslag i morse då jag vaknade, jag har ju en plasmatv och dom blir ju inte nådigt varma, jag måste verkligen köpa en lcd tv ist 
Idag har jag inga planer, jag har ju liksom bestämt mig för att jag ska verkligen vila ut denna helg, jag ska vara som en helt ny person på måndag då jag kliver upp, men som det känns just nu så vet jag inte om jag kan bli nått piggare 
nu ska jag iaf ta en dusch..

Desperate Housewives...

Jag ska köra ett maraton med den serien i helgen, har ju låna hem 4 säsonger, så nu har man lite o göra iaf, så det ska jag göra o bara myyyysa...

Hemma och helt död...

Nu är man äntligen hemma och får krypa ner i sängen och kolla på tv, jag är ledsen för mina dåliga uppdateringar idag men jag är verkligen helt slut, kanske att jag återkommer senare idag..

Passa på,billig rea..


...


Snööö

Nu snöar det igen, idag känns det helt jävla underbart att jobba..

Man sitter liksom och njuter och kollar ut genom fönstret medans man pratar med kunderna, men om ni ger mig två månader så kommer jag förmodligen att skriva hatinlägg om snön

 


Fredag...

Nu är det äntligen fredag, det är nog den bästa dagen på hela veckan, då man vet att man är ledig i två dagar. Denna helgen ska jag nog fan spendera i sängen i helgen och kolla på serier, och blogga med för den delen

Nu ska jag iaf ta och jobba lite så denna dagen tar slut nån gång, just nu så vill jag bara tillägga att mitt liv är perfekt, eller ja, så perfekt det kan bli...


Paket...

Nu slutar jag jobba om en halvtimme, vart tog denna dag vägen liksom?

Då jag kommer tillbaka till Sundsvall så ska jag hämta ut två st paket, ena innhåller en tröja och det andra innehåller en Inspelningsbar Hd-digitalbox  det kommer verkligen att bli kanon att kunna spela in program som man vill se då man jobbar...

Nu ska jag fokusera på sista halvtimmen...


Snabbt inlägg..

Vart lite stressigt i morse så jag hann inte blogga då, men nu sitter jag på jobbet..

Rätt kallt ute idag, det riktigt biter i kinderna då man är ute, vilket är rätt skönt, man känner sig så pigg då man kommer in liksom, men att jag gillar sommaren mer än vintern ska jag inte hymla med, men vintern har ju sin charm den med, det är ju så underbart med all snö

Nu ska jag fokusera på jobbet, men jag återkommer lite senare under dagen..


Helvetesresa..

Även om jag gillar snön så var det ingen fantastisk resa hem precis, bilen for hit och dit, men norrlänning som man är så parera man varenda sladd, och man såg knappt nått heller för alla långtradare kom visst på samma väg som mig samtidigt som jag åkte där :)
Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt i morgon. Har iaf hittat en ny favoritlåt, lyssna och njut.. God natt!!

Spännande dag...

Eller ja, den är ju precis som vanligt förutom att man är lite uppe i varv pga första snön som nu ser ut att övergå till regn, NOOOOOOOOOOOO

Jag vill ju liksom att denna snö ska ligga kvar nu, även om det var lite problem i morse då jag skulle få fram bilen, men det klandrar jag inte snön för, utan jag klandrar den idioten som hade skottat in min bil, aja, efter lite för höga motorvarv så vad jag ändå lös och kunde fokusera på att få av all den älskade snön från bilen

Nu sitter jag på lunch som förövrigt snart är slut, då vet jag att jag har halva dagen kvar att jobba, sen är det bara torsdag och fredag kvar, sen är det ju helg igen, men jag önskar att det var nästa helg ist, då ska jag åka bort, och vart jag ska åka, ja det får ni kanske veta då..

På återseénde..


Funkar som plogbil

img_0513 (MMS)

Funkar som plogbil


Underbart

img_0512 (MMS)

Underbart


Äntligen snö...

i går trodde jag att min bil var stulen men efter ett tag så kom jag ju på att jag hade lånat ut den, men i morse kommer Kevin och väcker mig pga att han inte ser min bil, men joooo den står där sa jag, nääää de är bara en snöhög, kolla igen sa ja, aaaahh där står den..
Smart kille den där Kevin... 
Jag hinner inte skriva så mycket nu, jag har en känsla av att jag lär skynda mig att göra mig i ordning och komma iväg, vet inte hur vägen upp till hsand ser ut, så det kan ju vara bra att ha lite tidsmarginal, men jag skriver mer från jobbet, om jag kommer dit vill säga..
Så här mycket snö vill jag ha..



Frustrerad eller vad???

Mening att skrika som en dåre, är väl bara att inse att hon inte kan sjunga sången? eller?

Nu ska jag krypa ner...

Nu har jag kommit hem och har plockat lite i köket och surrat lite med Kevin och Sandra..
Nu kollade jag även ut och vad får jag se? JO DE SNÖÖÖÖAR 
Jag blir som ett barn då jag får se den första snön
Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla lite på tv, hörs i morgon.
God natt.

Grym unge, måste ses...


Nu sitter jag på lunch...

Skön dag har man haft idag..

Har jobbat lite, sen hade jag rast, sen jobbade jag en stund, sen hade vi möte, sen jobbade jag en liten stund till och nu sitter jag på lunch

Så i kväll jobbar jag till 21:15 sen ska jag hem och mysa ner mig i sängen och kolla lite på serier.

vad ska alla läsare göra i kväll då? Kom med lite tips och ideér då jag slipper ligga o kolla på serier, haha..

Livets dryck...

img_0511 (MMS)

Livets dryck...


God morgon...

Vaknade nyss och skulle gå ut o röka, då jag kom ut så fick jag panik.
MIN BIL ÄR BORTA
Men i det ögonblicket kom jag på att faaaan, Sandra och Wictoria har ju lånat den ut till Ikea 
Haha, inte lätt att vara nyvaken.
Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och har precis druckit min morgonshake och ska strax hoppa in i duschen.
Idag ska jag jobba mitt favoritpass, 12:30-21:15, jag fullkomligt äääälskar det passet, jag har hellre sovmorgon än att kliva upp tidigt ibland, skulle jag börja tidigt varje dag, ja då vore det helt annat, då skulle man ju få rutin på att kliva upp tidigt..
Aja, vi hörs senare..

så jävla grym unge...

kan inte beskrivas med ord, inte många sex-åringar som skulle slå detta.

Lugn kväll..

Jag skulle ha börjat tidigt i morgon, men som vanligt så lyckas jag byta till ett sent pass istället 
I kväll har jag tagit det lugnt, kollat på tv, pratat med mina sambos lite, busat med hundarna osv osv..
Sitter och funderar lite på framtiden och kommer fram till både den ena och den andra lösningen vilket leder till beslutsångest ist.. 
Så vad har ni för er i kväll då?

Hade sjukt kul i lördags, det måste jag göra om snart...



Kollade precis på ung och bortskämd...

MEN VA ÄR DET FÖR FEL PÅ FÖRÄLDRARNA SOM INTE KAN UPPFOSTRA SINA JÄVLA UNGAR..
Det värsta jag vet är när föräldrar förstör sina barn, det är så hemskt att se att en som är mellan 18-25 år inte ens kan handla, diska, städa, tvätta eller laga mat.
Hur tänker dom när dom ger sina barn en obegränsad ekonomi och kunna shoppa som dom vill? Det är ju inte ungarna det är fel på, det är deras jävla morsor och farsor....
Nu ska jag ta en dusch...

desperate housewives....

Nu är man hemma från jobbet, jag har precis rensat min garderob lite, lite kastade jag, lite skänkte jag till mina sambos 
Så nu har jag laddat upp med lite godis och Cola Zero och ska kolla på Desperate Houswives...
Återkommer efter det

Gillar du choklad?

För alla chokladälskande läsare så tipsar jag er om detta..

http://www.homeenter.com/online/clubchoklad/default.asp?projectnr=130&promcode=028D&hitpage=2

Måndag morgon....

Ja ni hör ju själva. Inte ett dugg positivt med måndagar överhuvud taget....
Eller jo, kanske då man fått vakna till och när man kommit till jobbet, för er som inte känner mig så kan jag tala om att jag brinner verkligen för mitt jobb, spelar ingen roll vad jag än har för jobb så gör jag alltid mitt bästa..
Nu sitter jag iaf och dricker kaffe och ska snart göra mig klar för en ny dag...
Vad ska alla som är lediga gör idag då??

Asså jag skäms...

Asså jag skäms över att denna mannen inte inser sitt eget bästa, folk skrattar ju åt han, aja...

Veckans hiss..

Denna låten är så jävla bra, är jag nere eller nått så lyssnar jag på denna, den gör mig glad liksom...

Chips och dipp....

Nu har jag legat i sängen hela dagen typ, har ätit pizza och andra godsaker som hör till det man FÅR äta då man är bakis 
Just nu äter jag chips och dipp, JA VET att det inte är bra, men jag straffar ner mig 2 kg i veckan så det är lugnt..
Så resten av kvällen kommer att gå i filmens tecken, ska kolla på Beck, nog för att man har sett filmerna tusen ggr, men dom kan man ju se om och om igen..
Dom är ju så underbart bra..
Vilken är eran favorit Beck? Min är levande begravd.. 



TÄVLA I DAGENS BLOGG!!!

Vi kör en ny omgång, denna gång handlar det om vem som blir morgondagens blogg, svara rätt på vem som gömmer sig i denna bild, sen väljer jag ut en vinnare, Enkelt 


VINNARE I DAGENS BLOGG!!!

Nu har jag kollat igenom dom som svarat rätt om vem som fanns i bilden, och jag har valt ut denna blogg, klicka på bilden för att komma dit.

Bakis-Städa-Pizza...

Så får denna dag se ut 
Jag är verkligen bakis idag, eller jag mår inte illa eller så, utan ja är mest trött och seg, lite utav den perfekta bakfyllan om man säger så..
Min rubrik talar väl för vad jag ska göra idag iaf, men jag skulle vilja bortse från det i mitten, men det går liksom inte :)
Aja, nu ska jag slänga mig o kolla på tv iaf, men jag lovar att ja återkommer lite senare

Just nu

img_0507 (MMS)

Just nu


Just nu

img_0506 (MMS)

Just nu


Just nu

img_0505 (MMS)

Just nu


Just nu

img_0504 (MMS)

Just nu


Oscars :)

img_0503 (MMS)

Oscars :)


Beslutsångest...

Ska jag eller ska jag inte gå ut...?
En del av mig säger att jag vill och en del av mig säger att jag inte vill..
HUR GÖR JAG????

TÄVLA I DAGENS BLOGG!!!

Ok, vi kör en dagens blogg idag med då 
Skriv en kommentar om vem det är som gömmer sig i denna bild, glöm inte att lämna länk till din blogg, Jag kommer att utse en vinnare i kväll...

God morgon..

Japp, då var man vaken då, fast alldeles för tidigt måste jag säga, jag hade liksom tänkt sova lääänge idag, fast iof, kl 11 är kanske att sova länge?
Men jag kände dock inte för att gå upp, så jag kommer att ligga kvar i sängen en stund och kolla på tv Sen ska jag ju förmodligen åka o hämta pappa 
Vad ska ni göra idag då?

Nu säger jag tack och god natt...

Kan tänkas att det blir ett och annat stavfel i detta inlägg, är så trött så att ögonen går i kors på mig nu, i morgon ska jag sova tills jag vaknar. Jag tycker synd om den som ringer och väcker mig. Den enda som får ringa före 12,00 är pappa som jag ev ska hämta nere i Hudiksvall.
Nu ska jag krypa ner, så jag önskar alla mina läsare en god natt...

Hemma hos bror..

Nu sitter ja hemma hos bror och kolla på idol och surrar...
Så jävla skönt att Geir åkte ut, tycker inte att gubben har nått där att göra, men men nu är han borta iaf..
Vad har alla andra för sig i kväll då??

VINNARE I DAGENS BLOGG!!!

Nu har jag kollat igenom alla som har anmält sig till dagens blogg, alla bloggar var bra, men en måste ju som sagt vinna. Klicka på bilden nedan så kommer du till dagens blogg..

Kul att åka till mormor

img_0498 (MMS)

Kul att åka till mormor


Säg nått jag inte redan visste..

Men HAAALLÅÅÅÅ....


Denna eviga väntan...

Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, denna timme som jag ska vänta går vääääldigt segt måste jag säga...

Ska jag vara ärlig så var det inte så skönt att vara ledig som jag trodde, jag kanske är en arbetsnarkoman trotts allt? Men jag trivis på mitt jobb och jag är glad över att ha ett jobb..

Nä nu är mamma tillbaka från ett möte så nu ska hon få tillbaka sin dator

Skriver mer senare då vi har varit hos mormor..


Körde på denna outfit idag med, snittsigt med skjorta när man ska till mormor...


Det blir läppförstoring..

Nu har jag kollat lite priser, och nu har jag bestämt mig för vart jag ska göra det. Dock så går det inte att få tid hur som helst här i Sundsvall då det kommer en specialistläkare... Men jag ska iaf ringa och kolla när man kan få en tid. Jag kommer dock inte göra så mycket som Kissie har utan jag tänkte mest bara ta lite i överläppen. Men jag ska rådfråga där om hur mycket dom tycker osv, det får ju inte se dumt ut..


Ledig fredag...

Japp, nu är jag som sagt ledig i tre dagar, så denna dagen kommer att vara fyld av saker att göra..

Duscha.
Åka till läkaren...
Åka till mammas jobb..
Åka med mamma till mormor och fira henne.
Åka hem till mamma och fixa hennes dator.
Sen förhoppningsvis träffa Elle..
Ja det är typ det jag ska göra, osså lite mer saker som jag dock inte kan skriva här, eller ja, det kanske kommer lite senare, vem vet, ni får hålla ögonen öppna 
Nu ska jag hoppa in i duschen iaf, sen kommer jag fara så jag önskar alla mina läsare en riktigt bra fredag, återkommer under dagen..
puuuuss

Dagens Blogg...

Såg att det var en som efterfråga dagens blogg tävling, så här kommer en 
Svara bara på vem som döljer sig bakom denna bild, jag drar en vinnare under morgondagen bland dom som gissat rätt....

Beundrarmail....

Loggade in på mailen precis......

Vad såg ja? Jo 53 nya mail, hmmm, massa spam tänkte jag, MEN, såg att typ 40 av dom var från läsare som verkligen uppskattar min ärlighet i det jag skriver  jag kommer att publicera lite av mailen snart, men innan så vill jag kolla med dom som skickat dom så att dom tycker att det är ok..
Känner du att du vill ta kontakt med mig och skicka söta brev eller rent utav skälla på mig och inte vill göra det i bloggen?
Skriv då till:
[email protected]


puss på er alla läsare, nu är det god natt som gäller 

REA PÅ SCHAMPO OCH ANDRA PRODUKTER...


GUCCIPARFYM 195 KR, ORD 580


Vin på en torsdag....

Ja har ni hört på maken 
Men jag är faktiskt ledig i TRE dagar nu, är så fantastiskt skönt så det finns inte... Så i morgon ska jag följa med mamma till mormor som fyller år (bli gofika) sen ska jag följa med mamma hem och fixa lite med hennes datorn, var något med virusprogrammet som måste fixas.
Men nu sitter jag bara och njuter av ledigheten, dom icke existerande skyldigheterna osv osv 

OK, jag erkänner....

Det har funnits en tid då Kissie faktiskt såg bra ut.. ( sa jag de där högt )
På denna bilden tycker jag faktiskt att kissie ser bra ut, lagomt stora läppar och stora bröst, thats it liksom, men varför stoppade hon inte där?
Nu är hon ju så sönderopererad så det finns inte, jag tror tom att Kissie ibland önskar att hon kunde spola tillbaka tiden, håller ni inte med om att hon var snygg på denna bild? Och sen hade hon inte upptäckt photoshop på denna bild 

Jonas svarar...

Therese om Är han dum?:
Hej där, kände bara att idag är det min dag att kommentera din blogg (har inte riktigt vågat göra de förut, har liksom inte varit min grej men nu fan). Din blogg är jävligt rolig att läsa och med de menar jag fortsätt med de. och måste bara få fråga norrland vart är du från?? Könner en hél del folk från östersund åre och boden så skulle vara kul att veta kram ha det

Hej Therese!

Kul att du gillar min blogg, såg att du hade en blogg som jag givetvis kommer att följa. Jag bor i Sundsvall, så dom som du känner bor ju lite längre norrut, men som man säg i norrland, Hä ä ju alldeles runt knut´n


Är han dum?

Kolla på denna bild som http://cocoboi.se/ påstår att han har gjort och sen kollar ni på min. Där jag har skrivit jonastm.net så har han suddat ut o skrivit sitt namn, är det svårt att se så gå in på hans blogg och kolla. Sen kan ni jämföra med bilden som jag har i tidigare inlägg så ser ni klart vilket som är orginal...


Radera kommentarer..



bara för att klargöra vissa saker..

Jag raderar aldrig en kommentar, inte ens om det rör sig om personligt påhopp eller dyligt. Jag står för allt jag skriver och jag kan också ta kritik utefter det. Tycker det är kul då folk har olika åsikter.

Så till er som skriver att jag raderar kommentarer:

Se till att ni kommenterar rätt nästa gång så den blir sparad...

 


ilandsproblem...

Nu är jag på rast på jobbet...

Jag skulle ta en macka, MEN osten är slut i kylen :O dagens ilandsproblem om jag får säga det själv. Jag är jättehungrig och ville ha en knäckemacka med ost, men men , nu får ja vara utan tills dom har fyllt på :P

Nä nu ska jag återgå till jobbet :)

Torsdag..

Nu är det äntligen sista dagen jag jobbar, sen är jag ledig i tre underbara dagar :) Jag ska iaf boka en tid hos läkaren, har haft ont i halsen lite till och från nu i 3 månader, idag har jag ont, sen kan jag vara bra i två dagar, sen har jag ont igen, osv osv.
Idag får jag iaf sällskap i bilen till jobbet, Emil ska åka med mig, sjukt skönt att slippa åka denna träliga väg helt själv, vette fan om de inte är värt att flytta till Härnösand ( tokig ? )
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, jag återkommer lite senare 

Hur ser kissies hår ut på riktigt??

Ja det kan man ju fråga sig...
För som man kan se på alla hennes bilder, även denna, så gör hon alltid håret större, vilket resulterar i att huvudet ser större ut än vad det egentligen är, så jag tycker att hon borde skippa att fluffa till det, hon är ju iof rätt plastig av sig som det är, men varför göra det värre liksom? 
orginalbild lånad från kissies.se

SNO BILDER ÄR KUL....

Ja de kan man ju tro då man kollar på denna killes blogg. http://cocoboi.se/

Han skriver att HAN har gjort bilderna, men alla hans inlägg med dessa bilder publiceras EFTER att jag har publicerat dom i min blogg.

Är han så jävla dum att han inte fattar att han blir påkommer då det framgår klart och tydligt då man publicerar sina inlägg..

Men det är ju kul att han gillar mina bilder iaf...

SÅ JÄVLA PINSAM...

Denna kille http://cocoboi.se/2010/11/vanita-vs-kissa/ säger att han har gjort denna bild själv och att han har Copyright på den och att jag har stulit den från honom, MEN det han inte tänkte på är att hans inlägg är publicerat 20101102 och mitt 20101030 http://jonastm.net/2010/october/kissie-snor-inlagg-av-vanita.html, så det är omöjligt för mig att sno detta från honom...

SÅ JÄVLA ÄÄÄÄÄGD....


Dagens outfit

img_0496 (MMS)

Dagens outfit


Jonas Svarar: Till alla Kissielover...

Till alla er som hela tiden försvarar Kissie..
Ni säger hela tiden att det är Kissie som skriver, inte Alexandra. Det är en roll hon spelar på sin bligg, sen kallar ni mig det ena och det andra på min blogg ( vilket jag tycker är kul ) 

Tror inte ni att jag vet att hon bara spelar en roll? tror ni jag är dum i huvudet?
Jag kanske också spelar en roll? Hur kan ni vara så säkra på att jag är Gay? Gay á la norrland kanske bara är ett spel? har ni funderat på det?
Jag tänker inte ge er svaret..

God morgon...

Nu har jag precis vaknat och sitter och dricker kaffe..

Snart så ska jag gå och duscha och sen ska jag ta på mig mina nya kläder, jaja, ni ska få en bild, så sluta tjata 
Jag har börjat somna så tidigt på kvällarna nu, igår gick jag o la mig strax efter tolv på natten, ja det är tidigt om man jämför med att ja bruka vara vaken till minst två på natten. Lika med Wictoria som bor här, hon somna tidigt hon med, är det nått virus som går??
Skulle jag få gissa så är det för att det är höst. det bli mörkt tidigt och då hinner man liksom bli trött och seg..
Nu ska jag duscha..
Veckan skönhetstips. Dessa produkter funkar absolut bäst på mig, och dom är billiga.



Dagens blogg...

Nu har jag utsett denna blogg till dagens blogg. Jag satt och läste lite och jag tyckte hennes blogg var så gullig, sen är det bra att den får reklam då den är rätt ny, men den kommer nog att bli stor utan min hjälp, men iaf. Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg..

Jag älskar mina nya kläder...

Jag är så jävla kär i mina nya skjortor så det finns inte 
Ni får se dom på i morgon, orkar inte byta om nu och knäppa kort...
Annars då.. Ja sitter mest här o snackar med massa folk, dricker kaffe, har precis knapra i mig salta pinnar så nu mår jag jätteilla, eller det är mitt samvete som gör att jag mår illa, har fan lust att stoppa fingrarna i halsen... Nä det kanske jag inte har, men jag ångrar att jag åt dom..
Vad har ni andra för er då??

REA, ANGE KODORD FALLSALE FÖR ATT LOGGA IN


Paket..

Då jag slutar så ska jag åka och hämta ut paket

Vet exakt vad det är som kommer, det är följande som jag köpte på Nellys Rea..

 






Mina underbara Sambos...

Ville bara sända en tanke till mina underbara Sambos, Ni är världens bästa <3


Dagens blogg....

Vill du bli dagens blogg under morgondagen? Lämna en kommentar med en länk till din blogg så kommer jag under kvällen att dra en vinnare..

 


God morgon..

Ja vet ni vad... JAG har ont i halsen.. FAAAN..
Aja. de går nog över snart  nu sitter jag iaf och dricker kaffe och ska snart duscha för att göra mig klar för jobb. Idag är jag rätt upplagd för jobb tror jag, men det kanske vänder, vem vet 
Aja, nu börjar jag få bråttom, men jag återkommer lite senare idag, typ under lunchen eller nått 

En bild på Kissie säger mer än tusen ord...


Jag avvaktar i försvarsläge...

En vacker dag så brister det.. Den dagen ger jag mig inte.. inte förrän du ligger ned med nerverna utanpå kroppen.. den dagen ska jag stå och peka och skratta åt dig... Jag är inte hel förrän du ligger i skiten.. Jag avvaktar fortfarande i försvarsläge...

desperate housewives....

Nu ska jag kolla på veckans avsnitt, eller ja, i sverige är det nästa veckas avsnitt, men vem orkar vänta liksom ;)


Lunchrast..

Nu är det det bästa på hela arbetsdagen, nämligen LUNCHRAST

Eller ja, den är ju snart slut, men ändå. Skönt att sitta o få njuta lite av att se andra jobba medans man själv kan lata sig lite...

Idag vart det dock två knäckebrödsmackor till lunch, känner inte för att äta då jag har fått avsmak för mat, mat är äckligt, mat blir man tjock av, och det vill jag inte.

Men nu ska jag springa ut o röka innan lunchen är slut, det som är bra med rökning är att det sätter extra fart på ämnesomsättningen


LOGGA IN MED KODORD FALLSALE


Ny vecka....

Nya möjligheter... 

Ja nog är det så alltid, men för min del så känns det inte som en ny vecka då jag har jobbat i helgen, jag längtar tills jag går hem på torsdag, för då vet jag att jag är ledig i tre dagar sen  då kommer det att bli mys, shopping osv osv..
Nu sitter jag iaf och dricker kaffe innan det är dags att hoppa in i duschen o sen gör mig i ordning för lite jobb, hade dock vart skönt att sola innan jobbet, men det kommer jag inte att hinna med, så det få nog bli efter jobbet om jag inte är för trött..
vad ska ni andra göra idag då?

Skönhetssömn..

Nu är det dags för mig att sova.. Man vill ju ha sin skönhetssömn så man håller sig snygg liksom. Brun och snygg, det är jag det.
I morgon har jag sovmorgon, så jag kan sova ända till 9, ska bli så sköööönt 
Tycker vi ska köra en frågestund, så nu får ni fråga vad ni vill.



RSS 2.0
plusikassan.se