Kissie VS Vanita...

Ja då var vi där igen då..
Om vi börjar från början. Att kissie alltid vart en iskall bitch som bara tänker på dig själv och sitt eget bästa, ja det visste vi ju redan. Hon har alltid gjort saker som har gynnat henne och ingen annan, mer om det senare..
Sen kommer det lilla stjärnskottet Vanita in på tv rutorna i sverige, att hon är för blåst för sitt eget bästa, ja det visste vi ju också. Efter hennes medverkande i barskolan samt lyxfällan så fick ju Kissie upp ögonen för henne och gjorde inget annat än att håna henne. Så småningom så började skit att kastas mellan deras bloggar, eller ja, jag måste ju försvara Vanita och faktiskt påstå att hon var riktigt vuxen och mogen i den situationen, själva skitkastandet stog ju Kissie i vanlig ordning för.
Men vad hände sen? Jo nu är dom helt plötsligt bästa vänner, bara så där liksom. Om vi då kollar tillbaka på det jag skrivit innan, Kissie är alltså ego och gör bara saker som gynnar henne, Vanita är för blåst för sitt eget bästa. Hur ska vi då reda ut detta? Jo min teori är som så här:
Vanitas kändiskarriär har ju vuxit bra mycket snabbare än vad Kissies gjorde, Vanitas blogg ökade markabert med läsare. Dett märkte då Kissie och började känna sig lite hotad, hennes blogg gick bakåt med läsare. Kissie tog då till en försvarsmekanism. Ego som hon är så tog hon tillfället i akt att utnyttja denna situation genom att göra sig vän med Vanita, för vad är det man brukar säga? Håll dina vänner nära, men dina fiender närmre. Så nu medans dom är vänner så kommer ingen av deras bloggar att vara hotade, men så fort Kissie får ett tillfälle så kommer hon skapa massa rykten om vanita samt trycka ner henne i skiten. Så, Kissie hatar Vanita fortfarande och Vanita tror att hon har fått en vän.
Jag tror fortfarande att det är:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se