Pride igen, suck!!

Jag precis som många andra skiter fullständigt i att det är pride-festival. Jag tycker att dom borde sluta upp med den skiten, vad fyller den för funktion liksom? Bara för att man är bög så måste man nödvändigtvis inte springa runt på gatan i fjäderboa, paljettkläder eller inga kläder alls och skrika att man är bög. Tycker det är så fruktansvärt fånigt. Aja, fjollorna får göra som dom vill, bara jag slipper se skiten..

Kommentarer
Postat av: En av pridebögarna

Åh vad du ska klaga! Fan du är ju bög och fjolla själv! Bara för att inte du åker på pride å "visar upp" dig och partar så gör du det på andra sätt!Sen vet jag väl inte hur många som förknippar bögar med en fjäderboa eller springa runt naken fast kanske är din egen fantasi eller avundsjuka för att andra vågar det du inte vågar!Samma inlägg år ut och år in! fan hitta på annat..Hissa: Pridebögarna

Dissa: Bushbögen

2011-08-02 @ 13:04:07
Postat av: Johanna

Pride handlar ju inte bara om paraden, och alla dessa människor som verkligen sticker ut och tycker om att visa upp sig! Det handlar om frihet, att folk vågar vara den dom är med andra som är likadana. Det kanske är en tillflykt för de som kanske inte är ute ur garderoben än, eller för nyfikna människor som kanske inte vet vad de har för sexualitet än. För andra är det ju bara en fest! Att fira att man är stolt över sig själv! Det finns ju föreläsningar, aktiviteter och uppträdanden etc. Jag förstår inte hur man inte kan älska en fest, vilket jag tycker att det är, som firar friheten för alla sorters människor!!! Inte bara bögar i paljetter :)

2011-08-03 @ 11:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se