Jonas Svarar:

Fick en kommentar nu som jag vill svara på:

Malin: Jag blir lite förvånad över den här grejen du verkar ha över kissie. En ung tjej som provocerar, fine, men är det inte lite väl lågt att håna och säga hur ful hon är? Det spelar väl egentligen ingen roll hur en människa ser ut. Bara en liten tanke..

Grejen är inte den att klanka ner på hennes utseénde, utan hennes sätt att vara på. Hon tycker själv att man blir snyggare av att operera sönder sin kropp och hon förmedlar även till andra söta unga tjejer att det är ok att göra det, näst intill uppmanar dom att göra det. Hon var ju bra mycket finare då hon var yngre innan hon opererade sönder sin kropp, men ser ju på henne på en av bilderna i ett av mina tidigare inlägg hur sargad hennes ansikte blivit, detta är ju dock en bieffekt av alla ingrepp som hon utfört. Så jag tycker att det är bra att visa båda sidorna av saken och inte bara den ena som hon gör....

Kommentarer
Postat av: Ida

Men du en sak... DU KAN SKITA FULLSTÄNDIGT FAN I VAD HON GÖR??fattar inte du det eller? du är så jävla "in to her" så det finns inte.. lägg ner för fan , hon får väl operera sig om hon vill och det är okej att göra det .. annars skulle det finnas en lag!

Och du säger att du inte vill klanka ner på hennes utseénde men kära lilla du.. du skriver ju förfan .. "kissie utan smink fan vad ful och äcklig".. hmm undra vad fan du lär dig någonstans? det är ju fan mobbnig ,,, hur skulle det kännas om hon la ut dig på sin blogg och skriva hur jävla ful och äcklig du är och hur mega cp det är att vara så GAY som du är .. är det inte lika fel att uppmana folket att bli gay som du gör ? NEJ det är det inte för alla har rätt att vara som dom vill och det ska du inte bryu dig om fattar du det eller?Du skulle bli så jävla ägd ledsen och sårad om du fick alla hennes läsare emot dig!! hahaha du fattar inte vad du ger dig in på jävla mega tönt!

2010-10-01 @ 23:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se