Jonas svarar:

Anonym om Dagens fråga..:
Det är för det första olagligt att spela in sådär!!

Fel! Så länge ena parten i en konversation är medveten om att samtalet spelas in så är det inte olagligt och detta samtal får också användas för att *sätta dit* någon, MEN om det är en tredje person som spelar in en konversation mellan 2 personer och dom inte är medvetna om det, DÅ är det olagligt.

Kommentarer
Postat av: Vickan

Visst, det måaste vara sugit att åka dit. Och nu vart det på ett lite brutalt sätt. Men tydligen det som var tvynget att göra. Hugo tycker säkert illa om Jocke nu. Men i framtiden tror jag att han kommer vara tacksam. Bättre sent än aldrig.. Men vilken såpa va? Kisse är helnöjd, Paulina vill dö, Hugo åker till Norrland, Nemo fick rätt och Jocke får en massa skit. Melrose place nästa?! Nää, jag poppar en skål popcorn och njuter av min nya favorit serie på internet som jag döpt till "Paow vs Kissie vs jocke vs hugo vs nemo".

2010-10-22 @ 11:21:31
Postat av: anja

spana gärna in min blogg och kommentera vad du tycker om den? om du har varit inne på den tidigare, får du gärna skriva hur du hittade den.

någon annan hade länkat? någon kommentar du hade sett som jag skrivit på någons blogg. m.m.kramar Anja

http://justanja.blogg.se

2010-10-22 @ 11:51:45
URL: http://justanja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Som privat person får man väl inte spela in den andra parten utan dennes vetskap. Har jag väldigt svårt att tro. Inte privat personer iaf... Sen måste man alltid underrätta den andra om att samtalet spelas in... Precis som myndigheterna gör.

2010-10-22 @ 13:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se