Asså seriöst???

Jesus! om Så inne/ute listan....:

Men wtf! Va har du med missionären å göra? Du är ju bög, upp med arslet i vädret och sluta gnäll på oss normala!


så du menar att bögar inte kan ha missionären?

Oss normala? Hets mot folkgrupp eller???


Kommentarer
Postat av: gustav-sveriges bästa gayblogg

ush, hatar bög-stereotyper som du. Som tror att bara för att folk kallar dig t.ex efterbliven (vilket du verkar vara) så är det för att du är bög, ALLT är för att du är bög, stackarn, kanske finns andra faktorer också?

2010-10-14 @ 18:59:57
URL: http://gustavs.webblogg.se/
Postat av: matilda

hej!

fann din blogg i början av veckan, och tyckte att de vart ju lite ball ändå. Men tröttnade snabbt på allt kissie skit. Det känns som att "är jag intresserad av kissie och hennesså kallade liv, så läser jag ju hennes blogg." men nu är det så att jag inte är så intresserad av henne där av blir man (i detta fallet jag) trött på allt tjat om henne här. Det kan även vara så att jag har hittat din blogg just när du är insnöad på kissies misslyckade bilder. Men det jag egentligen ville ha fram var väl mest att jag tycker att det är synd att dugår emot en kommentar med rena frågor... Det hade sett bättre ut, varit mer intressant om du skrev konkret fakta. Eftersom jag nu tar för givet att personen som skrev kommentaren Inte är bög,vore det kanske ett bra tilfälle för Dig som Bög att sprida lite information. du kunde skrivit "jo bögar kan ha missionären som alla andra." För det kanske itne är självklart för en hetro preson att veta. Bara en tanke, eller två. :) lycka till med bloggen så får vi se om jag tittat tillbaka eller om jag letar vidare. (och angående håret... du ser lite osäker ut på båda bilderna så svårt att avgöra, men överlag så gillar jag frisyrer så -hår.

2010-10-15 @ 11:10:37
Postat av: Anonym

Tack för att du uppmärksammade mig, jag gillar oxå att bli tagen i tvåan, dessutom allrahelst i missionären... Bög eller inte, jag menar "normal" med betoning på ge fan i å bry dig så mycket om andra...

2010-10-17 @ 14:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se