Sundsvall Pride..

SERIÖST.....

Vad ska det vara bra för? Jag hatar redan Stockholm pride, ska man nu behöva ha skiten här med? JA tydligen..
Då kan man inte gå utanför dörren i morgon då, nog för att jag är gay, men jag ser ingen anledning till att hålla på att fjolla sig på gatan i smink, fjäderkläder, naket, transkläder, regnbågsfärgade kläder och massa annan skit och skrika ut att man är gay. Det finns ju ingen sån festival för hetrosexuella. Det är sånna som deltar i såna där helvetes tåg som gör att vi bögar får dåligt rykte. Inte för att så många kommer deltaga iaf, dom flesta i denna stad är ju bara smygisar iaf. Vuxna män med fru och barn som är ute och knullar småpojkar medans frugan i själva verket tror att han är på möte, så tänk på det alla kvinnor, det kanske är just DIN man som ligger med mig medans du är hemma med barnen.

STOPPA SUNDSVALL PRIDE...

Det är exakt vad vi ska göra tycker jag.... Ja Stockholm pride med för den delen....


Kommentarer
Postat av: Muppen

Men herre gud, sen när är du en småpojke? Du har ju fan tom rövhår i arselet!

2010-08-13 @ 22:23:20
Postat av: Erika

Tråkigt att du känner så. Majoriteten håller ju inte på att spöka ut sig, som jag också tycker har gått lite över styr. Tänk om det kom (typ) 800 pers i helt vanliga kläder. Helt enkelt klädda som vilken jävla svensson som helst. Visa att vi är precis som alla andra. Jag med familj ska gå idag och visa att vi finns och inte tolererar diskriminering. Det är grunden med pride, inte att springa med fjäderboa och vifta med brösten.



Din forna kolega från Max, Erika. =)

2010-08-14 @ 10:37:39
Postat av: Alex (Erikas fru) =)

Håller ju med dig om att det är såna som springer och viftar med kropssdelar och spökar ut sig, att de ger dåligt rykte för alla andra. För det är ju dom som syns, tyvärr. Men om vi andra slutar visa oss helt ger det ju en ännu snedare bild av homosexuella. Vi måste bli fler "normala" som visar oss på pride paraderna. Så majoriteten verkligen syns. Och få utspökarna att tänka efter lite...hos vissa är det redan kört dom skiter i alla andra och trivs med att visa upp sin freakshow.

Tyvärr. Så gå tåget med en skylt att du är en normal bög utan fjäderboa.

2010-08-14 @ 10:48:32
URL: http://alexxz.blogg.se/
Postat av: Kris

Har du någonsin varit på Stockholm Pride? Där är det nämligen smockat med "normala" människor. Kolla till exempel på de här bilderna: http://www.kipara.se/pride09/vanliga.html (från http://sara.kipara.se/2009/08/paradbilder-eller-bilden-av-dom.html)

Kunde det inte vara idé att låta folk vara som de är, och inte klaga på att någon annan ger en "dåligt rykte"?

2010-08-14 @ 18:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se