För små kläder..

Kolla på bilden nedan så ser ni att Kissie har aldeles för småbyxor på dig, knappen håller på att sprätta i väg samt att gylfen inte går att stänga, gått upp i vikt Kissie? Nä juuuust ja, du har ju aldrig gått ner i vikt, vad dum jag är ;)
Kollar man dessutom på ljusväggen så ser man att hon har dragit ihop midjan, asså jaf fattar inte varför hon ska hålla på så när det syns så jävla väl...


Kommentarer
Postat av: minischulman

ääh skit i den finniga paddan. hon vet ju hur hon ser ut utan all den photoshop.hon behöver psykologhjälp för att acceptera sig själv.

2010-10-03 @ 13:17:45
URL: http://minischulman.blogg.se/
Postat av: Lina

haha oj, palla ens bry sig

2010-10-03 @ 14:26:37
Postat av: My-love

Det är ju fan synd om henne! att hon ens orkar med sig själv! bakom allt det där sminket och kläderna finns en inte så snygg ung tjej som är väldigt vilsen med noll självrespekt och noll självförtroende!

2010-10-03 @ 15:11:06
URL: http://mevskissie.blogspot.com/
Postat av: Haylie

är hon det ända du tänker på? förlåt för jag vill inte vara elak eller så men du sitter ju bara och sågar kissie på alla tänkbara sätt.jag är smal och har ungefärligt samma storlek som henne kan jag tänka mig (förutom brösten) men trotts det kan jag fortfarande få dubbelhaka, när tjejer får mens kan magen svullna lite men det gör en inte fet och samma sak om din mage inte är ordentligt tränad kan den efter en måltid se lite större ut.

din blogg känns ganska barnslig, men det är bara min åsikt...

2010-10-03 @ 23:18:41
URL: http://haylie.blogg.se/
Postat av: amie barbiegirl

du verkar fan vara kåt på kissie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0
plusikassan.se